Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

Araç nasıl hocam? Küçük direksiyona alışabildiniz mi, kullanımı daha da rahatlatıyor mu?

Çok zaman geçmedi ve tam veri/bilgi oluşturamadım.
    Ama aldığım gün biraz turlayıp, Antalya'dan Kemer'e Solo Türk'ün gösterisi için gittik. Ertesi gün de şehir içinde turladık..

Direksiyonun küçük olması alım aşamasında beni tedirgin etmişti ama test ederken bir sıkıntı duymadım. Şimdi de daha pratik ve iyi
    olduğunu düşünüyorum. Daha önceki araçlarım da olan alışılmış direksiyon boyutu büyük ve gereksizmiş. Göstergeleri kapatma durumu
    çok az. Altta bulunan km sayacı ve günlük sayacın bir bölümü gözükmüyor, görmek için hafifçe kaykılmak gerek. Tabi, koltuğu 2-3 tık
    yukarı kaldırsam o da sorun olmaktan çıkacak ama en alt konumda kullanmayı seviyorum, yukarıda kullanmak yerine görmemeyi tercih ederim.

Araç genel anlamda rahat ve keyifli, şehir içi ve şehir dışı yormuyor.

Biraz geçsin daha detaylı yazarım(üşenmezsem konu açarım).

• Güzel olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güzel olur :)

Sürücü koltuğu bel desteği için koltuğun sağ tarafında ayar varmış, yeni gördüm.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Gelecek ay inceleme biter o zaman hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gelecek ay inceleme biter o zaman hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

quote:

Plaka işlemini tamamladım, bu akşam baskıdan alacaklardı. Yarın aracı teslim alacağım.

Herkese, ilgi ve yorumları için teşekkür ederim.

Hadi hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın

Teşekkür ederim.

Tatil ne zaman bitecek? Yarın Kemer de Türk Yıldızlarının gösterisi var, bir engel çıkmaz ise gelmeyi düşünüyoruz.

Cumartesi bitiyor. Yarın uygun olursanız göynükteyiz goruselim.

Eski arkadaşlarımdan birisi Kemer de Güvenlik şefi, onun hanımını ve çocuğunu alıp onun otele geçeceğiz. Durum uygun olursa telefon açarım.

Tamam hocam

Hocam cumartesi günü kaşa geçtik amacımız bir sure de orada kalıp ayni güzergahtan geri gelmekti ve dönüşte sizde musait olsaydınız gorusebilirdik ancak başbakanlık genelgesi gereği tatili yarım kesip acele ile dönmek zorunda kaldık. Artik siz bir Karadeniz turu yaparsanız burada gorusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 19 Temmuz 2016; 20:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kaşda limanagzi denen bir yere gidip orada deniz de bayağı zaman geçirdik ancak dipten çıkan tatlı kaynak suyu nedeniyle su sicakligi bazı yerlerde çok dusuk olduğundan bizde oglumla o dünya güzeli denizde biraz fazla zaman gecirdigimizden oğlan ateşlendi ve midesi bulanıyor du. O halde yola çıktık. Kaş Antalya (özellikle demre-finike arası) turkiye nin en virajlı yollarından birisidir ve aşağı yukarı 170 km yı neredeyse hiç motoru stop etmeden,m midesi her bulunduğunda durarak(klimadan faydalanmak amacıyla motoru stop etmedim) 4.30 saate geldik. Virajları pamuk gibi dönmeye calissamda virajlar viraj değil ki; kısacası hayatımın en sıkıntılı yolculuklarından birisiydi.

• quote:

Bu arada kaşda limanagzi denen bir yere gidip orada deniz de bayağı zaman geçirdik ancak dipten çıkan tatlı kaynak suyu nedeniyle su sicakligi bazı yerlerde çok dusuk olduğundan bizde oglumla o dünya güzeli denizde biraz fazla zaman gecirdigimizden oğlan ateşlendi ve midesi bulanıyor du. O halde yola çıktık. Kaş Antalya (özellikle demre-finike arası) turkiye nin en virajlı yollarından birisidir ve aşağı yukarı 170 km yı neredeyse hiç motoru stop etmeden,m midesi her bulunduğunda durarak(klimadan faydalanmak amacıyla motoru stop etmedim) 4.30 saate geldik. Virajları pamuk gibi dönmeye calissamda virajlar viraj değil ki; kısacası hayatımın en sıkıntılı yolculuklarından birisiydi.

O yol gerçekten aracı kullanmayan için sorunlu, kız kardeşim de o yolda mide bulantısı geçirmişti.

Kısmet..
    Başka sefere görüşürüz, İnşallah.

• Bingo. Mars basmiyor. Akü bitmis

• quote:

Bingo. Mars basmiyor. Akü bitmis

Bir anda kalıveriyorsun, çok kötü..

Bir arkadaşım ile işimiz vardı beni almaya gelmişti. Arabaya bindik tık yok, iki dakika önce çalışan araç ölmüştü

Öylece kalakaldık, tüm planlar alt üst olmuştu.

• quote:

quote:

Bingo. Mars basmiyor. Akü bitmis

Bir anda kalıveriyorsun, çok kötü..

Bir arkadaşım ile işimiz vardı beni almaya gelmişti. Arabaya bindik tık yok, iki dakika önce çalışan araç ölmüştü

Öylece kalakaldık, tüm planlar alt üst olmuştu.

Benim hep aklimdaydi çünkü 6 yılı geçti ama eski Opellerimiz de aküler hep çok Uzun ömürlu olduğundan ve aklımın bir tarafında da arabayı değiştirme fikirde olduğundan üzerine dusmemistim. Sabah tık deyince dedm gitti bu. Aradım geçen bakımı yaptırdığımız yeri 15 dakikada yeni akuyle gelip takılar ama sabah eşim ve çocuklar için ciddi sıkıntı oldu. Allah tan yukarıda anlattığım kaş sw Antalya yolculuğu sırasında arabayı stop etmemisim acaip rezillik olurdu.

• Arkadaşlar merhaba,

Son dönem olaylardan dolayı keyif yönünden biraz zayıf düştük...

Araçtan genel olarak memnunum motor şanzıman uyumu gayet güzel, donanımı göz dolduruyor. Biraz daha detay vereceğim
    ama şu sıralar uzun uzun yazmak pek içimden gelmiyor, o yüzden biraz daha bilgi biriksin detay yazarım.

*BMW 50.000tl ye 0 faiz başlatmış, 15 gün önce kredi kullansak 6.400tl faizden+masraflardan zarar edecektik.
  • Cruze sayesinde tanıdığım ve yıllardır ailecek görüştüğüm arkadaşım da 2010 model Cruze aracını 39.000Tl ye sattı
    (Pazartesi ilan, ertesi gün anlaşma, Cuma günü Bursa dan geldiler aldılar. Bu kadar çabuk satılması hepimizi şaşırttı)

Kendisine ben 308 almadan öncede 308 bakıyorduk, şehir dışında 1.2T 130bg EAT6 ALLURE Premium paket(cam tavan yok,
    2014 modellerde paket içerikleri değişik galiba!) 23.000km de bir araç bulduk, onu alacağız.

Eski Cruze'cu arkadaşım ile şimdi de 308'ci arkadaşım olacak.
  • Ünsal Bey'in araç durumunu Cruze başlığında okudum bende.(Yazmasam da takip ediyorum)

Mantıklı yazılan rakamlara, iyi kondisyonda ki araçlara hızla müşteri bulunabiliyor. Akrabam Clio aracı için haftalardır müşteri bekliyor çünkü fiyatı yüksekti. Epey dert yandı ve sonunda fikrimi sordu. Rakamı biraz daha aşağı çekmesini önerdim kendisi de dediğimi yaptı. Aradan birkaç saat geçti bir müşteri aradı gelip gördü ve almaya karar verdi. Kendisini boş yere olmayacak rakam için yordu.

Bugün Tiguan aracını almaya gidecek kendisi de.

308 güzel araç, biliyorsun 1.2 turbo benzinli ile zamanında epey ilgilenmiştim, kısmet değilmiş olmadı. Senin aracın keyifli olduğuna adım gibi eminim. Gerçekten dolu ve motor/şanzıman kombinasyonu çok güzel bir araç.

İncelemeyi merakla bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Ünsal Bey'in araç durumunu Cruze başlığında okudum bende.(Yazmasam da takip ediyorum)

Mantıklı yazılan rakamlara, iyi kondisyonda ki araçlara hızla müşteri bulunabiliyor. Akrabam Clio aracı için haftalardır müşteri bekliyor çünkü fiyatı yüksekti. Epey dert yandı ve sonunda fikrimi sordu. Rakamı biraz daha aşağı çekmesini önerdim kendisi de dediğimi yaptı. Aradan birkaç saat geçti bir müşteri aradı gelip gördü ve almaya karar verdi. Kendisini boş yere olmayacak rakam için yordu.

Bugün Tiguan aracını almaya gidecek kendisi de.

308 güzel araç, biliyorsun 1.2 turbo benzinli ile zamanında epey ilgilenmiştim, kısmet değilmiş olmadı. Senin aracın keyifli olduğuna adım gibi eminim. Gerçekten dolu ve motor/şanzıman kombinasyonu çok güzel bir araç.

İncelemeyi merakla bekliyorum..

3-5 güne Ünsal'ın aracı almak için Uçakla gidip araba ile döneceğiz, 1.2 EAT6 130bg lik benzinli versiyonun da neler yaptığını görmüş oluruz.

Sizin aracın da neler yapabildiğini görmek, duymak istiyoruz biz en yakın zamanda.

(Darlama yok müsait olduğunuz bir zaman)
    Fiyat ne kadar peki hocam ? 1.2 T otomatik aşırı cezbediyor.
  • quote:

Fiyat ne kadar peki hocam ? 1.2 T otomatik aşırı cezbediyor.

2014 23.000km de, 1.2T EAT6 ALLURE premium paket(sadece cam tavan yok)

Füme, içi açık gri.

67.500 ilanı vardı, 66.000 ya anlaşmışlardı. Ama cam tavan olmadığını öğrenince vazgeçti, araç sahibi sonra tekrar arayıp 64'e çekmiş. Fiyat düşünce, aldı.

Satan arkadaş da başka araç alacağı için acelesi vardı.
    Cam tavan da olsa tadından yenmezmiş. Milletteki Pug ön yargısı maalesef çok fazla. Keşke kırılsa
  • Temiz arac her sekilde satılır.benim 159 olayi gibi.corollayi babamdan teslim almadan once(tabi calistigim koydeki yollari bilmiyorum ozamanlar) 159 baktım.
    Temizine istenen fiyat akillara ziyan,temiz olmayan zaten yurutemezsin beni diye bagiriyor.
    Haliyle köy dogu gorevi derken corollayla devam 2018e kadar.dogu bitince bakarsın temiz birşey duser,değerlendiririz.308i iyi fiyattan almislar valla.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.