Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redbul_540
    esnaflık,ticaret

ondan diyorum,pejo falan uğraşma;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Samimi olduğum bir arkadaş araç almış dinlerken üzüldüm. 2001 model Civic 31000 TL.

Bu araçlara bu paraların verilmesi, gerçekten üzücü.
  • Arkadaşlar, mobil sürümden bağlantı hatası sebebi ile mesaj gönderemez oldum. Tam sürüme geçince sorun yok. Forum genelinde böyle bir sorun mu var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu değer kaybı olayını ve bir an önce satılsın mantığı bende işlemiyor. Yani Golf 1.2 TSI'ye 70 vermek yerine Citroen DS5'i alırım.

2-3 yıl önce de Pejo alma, napacaksın, satabilecekmisin, Fransız aracından ne bekliyorsun falan diye kafamı şişirdiler ve 33'e gidip 308 almıştım. Aynı aracı tekrar alır mısın deseler yine alırım. Yazık günah 2001 model Civic'in 31 olduğu yerde 2008 model 308'in 50 bin lira olması gerekiyor.

Hepimiz zor para kazanıyoruz, çok da kazanmıyoruz ama 1.2 TSI manuel Golf yerine 5 daha koyup 1.6 E-HDI otomatik dizel 2. el almak daha mantıklı.
  • Dizel araba almayalım. Ülkemizin ekonomisini zora sokuyor. Aynı zamanda çevre için de zararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Arkadaşlar, mobil sürümden bağlantı hatası sebebi ile mesaj gönderemez oldum. Tam sürüme geçince sorun yok. Forum genelinde böyle bir sorun mu var?

Genel hocam
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Neden hocam neden ? Gerçekten anlamıyorum sırf tüpe uyumlu diye o paralar verilir mi ? Bizim bilmediğimiz başka bir şey mi var acaba ?

Benim bildiğim sürüşü keyifsiz, ses yalıtımı berbat olan ama mekanik anlamda sorunsuz bir araç o kasa civicler. Sahibinden de 2005'lerine 36 38 bin civarı isteniyor.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Neden hocam neden ? Gerçekten anlamıyorum sırf tüpe uyumlu diye o paralar verilir mi ? Bizim bilmediğimiz başka bir şey mi var acaba ?

Benim bildiğim sürüşü keyifsiz, ses yalıtımı berbat olan ama mekanik anlamda sorunsuz bir araç o kasa civicler. Sahibinden de 2005'lerine 36 38 bin civarı isteniyor.

Saygılar.

Niye diye soramadım tabi ki, sonuçta alınmış. Hayırlı olsun diyerek geçtim
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Heves kırmaya gerek yok tabi

Ama merak ediyor insan, bizim göremediğimiz bir şeyler mi görünüyor bu araçlarda acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Saygılar.

Keyifsiz olduğuna katılmıyorum.
  • Antalya dan almayı dusundugumuz araç 2012 özel donanımlı bi zafira 1.4 tourer 1.4 at idi. ama bizden hızlı olanlar aldılar zaten fiyatıyla donanımini gözönünde bulundurunca ben bugun satılmasına kesin gözüyle bakıyordum neyse herşeyin hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Antalya dan almayı dusundugumuz araç 2012 özel donanımlı bi zafira 1.4 tourer 1.4 at idi. ama bizden hızlı olanlar aldılar zaten fiyatıyla donanımini gözönünde bulundurunca ben bugun satılmasına kesin gözüyle bakıyordum neyse herşeyin hayırlısı.

Tüh!

Harbiden iyi arabaydı. Kaçmasına üzüldüm.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hayırlisi neyse o olsun.Yine düşer belki öyle araç kim bilir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikinci 3ay kadar önce de İstanbul Anadolu yakası borusunda benzer donanımda bir aracı yine benzer bir fiyata kaçırdım. Sabah 9.30 da ilan tarihi o gün olan ilan için telefon açtım ilan fiyatı 62.000 di nasıl bir pazarlık olduysa (aslında pazarlikta olmadı son fiyatınız bir daha pazarlık yapılmayacak sekilde ne olur dedim) 57.000 en dip fiyatıdır dediler peki bir değerlendirelim dedim. Eşimle konuştuk biraz dusunduk plakayı sorguladik vesaire öğlen 1 gibi aradık arabayı bir galerici aldı dediler. Ve ertesi gün aynı araba 67.000 den galeride ilanda sonuçta galerici 64.000 e arabayı sattı.

• Kısmet değilmiş, kovalamaya devam.
  • Selamünaleyküm

• Aleyna aleyküm selam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme

Ekleme: Epeyce zamandir dogru duzgun katilim saglayamiyorum. Son bir haftadir da mobil surumde sorun yasiyorum, tam surume gecince durum duzelebildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 4 Ağustos 2016; 17:43:20 >
  • Hadi az araba konusalim cok sıkılım.Bölüm cok olu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.