Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.079
Cevap
50
Favori
131.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda sabah aksam lumpenlik yapıp is lukse gelince en kralina tek kursuncu bu kafa yapisi bu memleketin basinin belasidir.yiyecekte otv yuksek diye arabayla yiyecek fiyatini kiyaslayacak kadar zircahil tipler dolasiyor ortada.dizel otomatik adamlarin ekmegi asi olmus okadar yani
    Hazmedemeyincede hakaret ediyorlar,sen falanca partilisin diyorlar.madem kopru pahalı gecme ozaman kocum,plazaya gidip agalik yAparken iyi,agaysan bastir parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi aracın hayırlı, uğurlu olsun. Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

• Valla ben cebimden çikan parayi bilirim adamim.hos ben o paralara d segmenti alirim zaten ya,hadi 308 alacagim diyelim.ikinci elde ben ayni araci 72k civarlarina kapatirim,15bini de cebime koyarım.cebimden cikan para belli mi?evet.
    Ee bu yukardaki küfürbaz gibi ekmek,icin ekmeleddinci devrimci Ataturkcu olunca ne yapmam gerekir?
    En Allahsiz kapitaliste rahmet okutup ayni arabaya 90bin tl vermem gerekir.
    Ha arkadas bana,da,danisti alayim diye almis hayirli olsun ona bir lafimiz yok.
    Lafim burada sozum ona akp dusmanligi yapip is lukse agaliga gelince paralari sokaga atmayi marifet sayanlara.ve ustune basa basa soyluyorum bu adamlar bu ulke icin tehdit,pkk fethullah nasil tehditse bunlar da tehdit.çünkü devlete karsi olmak icin pkkyla da cemaatle de isbirli yapmaktan korkmayan adamdan,sen korkacaksin

• Amaci sifir arac almak olan adama ikinci el bir ust segment onermek cok mantikli gelmiyor. Zaten kafasinda bu konuda net bir cizgi var ne diye alternatife girilip " ben olsam x, y, z alirdim " deniyor ki.. Ayrica arac zaten alinmis bunun ustune bu cumleleri yazmak daha da anlamsiz.

Vergi ikinci el arac alirken de var. Ikinci el arac alirken hangisi vergisiz, maliyet fiyatina satiliyor? Hepsi olmasi gereken degerin cok cok ustunde buna neden olan faktorlerden biri de vergisi.

Tarzi ikinci el araba almak olupta, sifir arac alanlara enayi gozuyle bakmak dogru degil. Sen ikinci elde kazik yasamamis olabilirsin ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis misali bir grup insanda bir alt segment alarak sifir arac sahibi olmayi daha uygun goruyor.

Ozetle: hangi fiyata ne alinir herkes biliyor ama herkesin hayat gorusu ve tarzi birbirinden farkli. Alinmis araba uzerine olayi dallandirip, budaklandirmak hos olmuyor.👍

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Abi aracın hayırlı, uğurlu olsun. Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Teşekkür ederim. Bu alım aşamasında araç ve fiyat hakkında seninle de konuşamadık. Bir ara yazacaktım ama yoğun olunca fırsatını bulamadım.

Ekim başında İstanbul'a gelme planım var, bu sefer gelince mutlaka ararım detaylı sohbet ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Valla ben cebimden çikan parayi bilirim adamim.hos ben o paralara d segmenti alirim zaten ya,hadi 308 alacagim diyelim.ikinci elde ben ayni araci 72k civarlarina kapatirim,15bini de cebime koyarım.cebimden cikan para belli mi?evet.
    Ee bu yukardaki küfürbaz gibi ekmek,icin ekmeleddinci devrimci Ataturkcu olunca ne yapmam gerekir?
    En Allahsiz kapitaliste rahmet okutup ayni arabaya 90bin tl vermem gerekir.
    Ha arkadas bana,da,danisti alayim diye almis hayirli olsun ona bir lafimiz yok.
    Lafim burada sozum ona akp dusmanligi yapip is lukse agaliga gelince paralari sokaga atmayi marifet sayanlara.ve ustune basa basa soyluyorum bu adamlar bu ulke icin tehdit,pkk fethullah nasil tehditse bunlar da tehdit.çünkü devlete karsi olmak icin pkkyla da cemaatle de isbirli yapmaktan korkmayan adamdan,sen korkacaksin

Konu çok farklı ve gereksiz bir noktaya gitmiş. Bu tur sohbetlerin içinde bu ortamda bulunmak tetcihim değil. Sadece sıfır araba almak ile ikinci el almak bir tercihtir ve ben herkesin tercihine saygı duyarim. Yanlış dusundugunuz ve benim mudahele ettiğim nokta, sanki ikinci el aldığınızda fiyat vergiden tamamen soyutlaniyormus şeklinde yaptiginiz yorumaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Amaci sifir arac almak olan adama ikinci el bir ust segment onermek cok mantikli gelmiyor. Zaten kafasinda bu konuda net bir cizgi var ne diye alternatife girilip " ben olsam x, y, z alirdim " deniyor ki.. Ayrica arac zaten alinmis bunun ustune bu cumleleri yazmak daha da anlamsiz.

Vergi ikinci el arac alirken de var. Ikinci el arac alirken hangisi vergisiz, maliyet fiyatina satiliyor? Hepsi olmasi gereken degerin cok cok ustunde buna neden olan faktorlerden biri de vergisi.

Tarzi ikinci el araba almak olupta, sifir arac alanlara enayi gozuyle bakmak dogru degil. Sen ikinci elde kazik yasamamis olabilirsin ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis misali bir grup insanda bir alt segment alarak sifir arac sahibi olmayi daha uygun goruyor.

Ozetle: hangi fiyata ne alinir herkes biliyor ama herkesin hayat gorusu ve tarzi birbirinden farkli. Alinmis araba uzerine olayi dallandirip, budaklandirmak hos olmuyor.👍

Buradaki tüm arkadaşlar, belli yaş/eğitim/akıl/hesap vs. seviyesine ulaşmış kişiler.
    Kendi hesabını yapıp doğruyu bulabilecek kapasitedeler...

2. el almayı 3-5-7.000tl kar yapıp kalan paranın cüzdanımızı daha sıcak tutacağını/tutabileceğni biz bilmiyormuyuz??

Kimse! Ama hiç kimse...
    Başkasının doğrusunu, yargılar pozisyonuna girmesin..

Yanlış.....

Konu içinde siyası tartışmalar olacak ise, ben yokum. Siyaset için ilgili konu başlıklarını seçmek en doğruyu verecektir.

Bırakın da, ağız tadı ile iki lak lak yapalım..

• Sorun zaten arkadasimizin araba almasi degil.bana da danıştı sag olsun,arabasi da hayirli olsun.ona tek lafim tek eleştirim yok.kimi niye elestirdigim belli.bu forumda millete sozum ona ahlak kultur aydinlik dersi vermeye kalkip ne oldugu boyle yerlerde ortaya cikan tipler bizim sorunumuz.ekmek icin ekmeleddin diyerek sozlerime son veriyorum panther arkadasimizin dedigi gibi agzimizin tadi kacmasin

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Ben aracı geçen sene 12000kmde 2.el aldım, civici takasa vererek.
    Yani 75e falan almış oldum.
    87bin tl prepack sıfır araç için iyi fiyat.
    Zaten 2015 ile 2016 arasında allure da fark yok, active de klima dijital ve çift bölgeli 2016da.
    Sonuç olarak alınmış alınmıştır. Hayırlı olsun güle güle kullanın....

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    1.2 vti için yorumlar nasıl hocam. İç açıcı mı değil mi? Yeterli mi yetersiz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Ben aracı geçen sene 12000kmde 2.el aldım, civici takasa vererek.
    Yani 75e falan almış oldum.
    87bin tl prepack sıfır araç için iyi fiyat.
    Zaten 2015 ile 2016 arasında allure da fark yok, active de klima dijital ve çift bölgeli 2016da.
    Sonuç olarak alınmış alınmıştır. Hayırlı olsun güle güle kullanın....

Aldığım fiyat -aşağı yukarı- doğruyu veriyor. Sorun yok, verdiğimiz para ve karşığında aldığımızı terazinin kefesine koyduğumuzda hata
    yapmamış olarak gözüküyoruz. 2. el de istenen fiyatlara baktığımda, bir süre sonra satışa çıkarsak dahi, fazla zarar etmeyeceğimi görüyorum.

Teşekkür ederim. Araç ile ilgili çözemediğim bir şey olur ise ana konusu üzerinden size sorarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Temmuz 2016; 14:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

1.2 vti için yorumlar nasıl hocam. İç açıcı mı değil mi? Yeterli mi yetersiz mi?

1.2 VTI 82bg atmosferik, benim Cactus'de olan ile aynı motor. Cactus'e bile zor yeterken 308 de düşünemiyorum.
    Hem aracın görüntü/kalıbı/duruşu ile de ters. Bu motor ile sunulması bile bence hata..

Bu aracın yakışanı 1.2T 130bg EAT6. Bende aslında 308'e baktığım dönemlerde hep onu düşünmüştüm, o dönemlerde otomatik
    versiyonu olmayınca ilgim başka tarafa kaymıştı.
  • quote:

Vti iyi bir motor degil bu kasa için.eger sehir ici kullanacaksa cok yokus rampa vs yoksa is gorur ama rampalarda veya otobanda iyi kaptirmaniz lazim yoksa üzülürsünüz.arkadasim esine aldi arac guzel hos ama bayan arabasiyim diye bagiriyor o motorla

• Anlaşıldı, teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

1.2 VTI 82bg atmosferik, benim Cactus'de olan ile aynı motor. Cactus'e bile zor yeterken 308 de düşünemiyorum.
    Hem aracın görüntü/kalıbı/duruşu ile de ters. Bu motor ile sunulması bile bence hata..

Bu aracın yakışanı 1.2T 130bg EAT6. Bende aslında 308'e baktığım dönemlerde hep onu düşünmüştüm, o dönemlerde otomatik
    versiyonu olmayınca ilgim başka tarafa kaymıştı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Panthér

quote:

Orijinalden alinti: RevivaL

1.2 vti için yorumlar nasil hocam. Iç açici mi degil mi? Yeterli mi yetersiz mi?

1.2 VTI 82bg atmosferik, benim Cactus'de olan ile ayni motor. Cactus'e bile zor yeterken 308 de düsünemiyorum.
    Hem aracin görüntü/kalibi/durusu ile de ters. Bu motor ile sunulmasi bile bence hata..

Bu aracin yakisani 1.2T 130bg EAT6. Bende aslinda 308'e baktigim dönemlerde hep onu düsünmüstüm, o dönemlerde otomatik
    versiyonu olmayinca ilgim baska tarafa kaymisti.

testi yaparız hocam ya, sizde kuga'yı bir denersiniz.

yalnız utanıyorum en son ne zaman yykatty?ymy unuttum. ne syklykta yykatyyorsunuz araçlarynyz yav, 2 ayda bir falan oluyor benimki sanyrym biraz fazla.
    bu 1.2 motordan öte size bir araç göstereyim, acaba citroen bu güzelliği yapar mı, bu aracı üretir mi sonuda acaba ds adı ile.

1.6 thp bunu rahat kaldırır.

Impulsoyoutube
    Citroën DS Wild Rubis - ImpulsoNegocios.com
    https://www.youtube.com/watch?v=UGnStw2bglU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 10 Temmuz 2016; 20:22:15 >

• Bizim kemik grup buradaymış ya.
    Selamlar arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

1.2 vti için yorumlar nasil hocam. Iç açici mi degil mi? Yeterli mi yetersiz mi?

1.2 VTI 82bg atmosferik, benim Cactus'de olan ile ayni motor. Cactus'e bile zor yeterken 308 de düsünemiyorum.
    Hem aracin görüntü/kalibi/durusu ile de ters. Bu motor ile sunulmasi bile bence hata..

Bu aracin yakisani 1.2T 130bg EAT6. Bende aslinda 308'e baktigim dönemlerde hep onu düsünmüstüm, o dönemlerde otomatik

yalnız utanıyorum en son ne zaman yykatty?ymy unuttum. ne syklykta yykatyyorsunuz araçlarynyz yav, 2 ayda bir falan oluyor benimki sanyrym biraz fazla.
    bu 1.2 motordan öte size bir araç göstereyim, acaba citroen bu güzelliği yapar mı, bu aracı üretir mi sonuda acaba ds adı ile.

Araba gerçekten çok güzel olmuş. Tüm çizgileri ve detayları iyi çalışılmış. Çok beğendim.

DS markasının Citroen den ayrı konumlandırılması markanın geleceği için çok iyi bir karar. Premium C/D/SUV seğment için iyi bir alternatif olacak.

Bize gelen 156 lık THP olur.

Ama millete; "Citroen C6’da olduğu gibi Ford ve PSA’nın ortaklaşa geliştirdiği 3 litre hacimli Twin-Turbo dizel V6 motoru kullanacağını açıkladı.."

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

Araba gerçekten çok güzel olmuş. Tüm çizgileri ve detayları iyi çalışılmış. Çok beğendim.

DS markasının Citroen den ayrı konumlandırılması markanın geleceği için çok iyi bir karar. Premium C/D/SUV seğment için iyi bir alternatif olacak.

Bize gelen 156 lık THP olur.

Ama millete; "Citroen C6’da olduğu gibi Ford ve PSA’nın ortaklaşa geliştirdiği 3 litre hacimli Twin-Turbo dizel V6 motoru kullanacağını açıkladı.."

o motor tadından yenmez, ama bize gelmez.

ama avrupa'ya gelen mustang'lere 2.3 motor koyuyorlar yav.

şu renault'un motoruna çok üzülüyorum ben 1618 cc diye gelemiyor.

türkiye'ye özel 1599 yaptık deseler kimse ölçemez o da ayrı bir komedi.

• Hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sizin adınıza sevindim.

Yalnız küçük çaplı bir inceleme yazısı yazarsanız memnun oluruz. Aracın içeriye aldığı ses, motor performansı, malzeme kalitesi, arka diz mesafesi, direksiyon tepkileri, aracın çukurlara giriş çıkışı vs.

Sürmediğim için nasıldır bilmem, ama tip olarak çok hoşuma giden bir araç. Bir de 87 bine o doluluk bence iyi fiyat. Aynı dolulukta başka bir fransız olan Megane 100'ün üstüne çıkıyor.

Saygılar.
  • Bu arada geçen hafta cuma günü aracı Kartaş servise götürdüm.

Orda beklerken diğer firmaları şöyle bir gezdik. (Vw, audi, citroen, subaru, mercedes)Yukarıda da konusu açılmış, ondan söylüyorum; vakti olan lütfen Citroen bayisine gidip DS5'in içine bir otursun.

Şimdi bizzat marka verip şundan bile iyi deyip bazı arkadaşları kızdırmak, damarına basmak istemem ama lütfen gidip bir inceleyin. Premium'ların yarısından daha iyi iç mekan var. Dış tasarım da ona keza, sadece arka diz mesafesi o paralara göre biraz zayıf.

Shadowgeist hocam özellikle sen incele, eminim çok beğenirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.