Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.114
Cevap
51
Favori
132.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun. istediğin hedeflerine ulaşınca en iyilerini alırsın İnşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah. Teşekkür ederim.

• RevivaL kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam hangi mühendislik ben 44 yaşında halen ders çalışıyorum bitmiyor, 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Bilgisayar. Sınıfta çok şükür benden 3 yaş büyük Tüik'te çalışan biri çıktı da rahatladım. En azından notları filan paylaşıyoruz birşeyler oluyor. O olmayınca çok yalnız kalmıştım.

Yıllar geçtikçe ders çalışmak çok zor oluyormuş onu anladım :)

Senin dersler ne aşamada peki ? Bölüm filan ?

• RevivaL kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben iş gereği sürekli matematik istatistik birde alakasız otomatik kontrol sistemleri çalışmak zorundayım. Okul kısmında değilim ama basbayağı ders çalışıyorum halen. Sürekli gelişim model oluşturma.

Elektronik yanında mekatronik müh. çift anadal yapmıştım zamanında ama mekatroniği hiç kullanmadım. O zamanlar ortak dersler sağolsun kolaydı.

Bilgisayar iyi seçim kolay gelsin gençsiniz daha yav takılmayın yaşa. Tam tersine disiplin dolayısıyla avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Kasım 2022; 0:9:41 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Sen tam zamanında bu işleri yapmışsın, şimdiki gençlerin durumu çok zor.

Benim memurluk da aslında standarda bağlı kalmaktan ziyade sürekli tablo ve istatistik üzerine olduğu için ister istemez sürekli araştırma geliştirmek zorunda kalıyorum. Gece saat 1'de müdürün istediği verileri toparlamak için istatistik oluşturup brifinge çevirdim. Hafta sonu veya 8-5 bende çok yok :)

Bunu bendeki veri tabanı eksikliğiyle tamamlamam lazım. Mühendislik de bana burada katkı sağlayacak. Hem işlerimi kolaylaştırmak hem de ileride ünvan değiştirmek için. Emekliliğe daha 25 sene var, o yüzden geç oldu okumak ama yine de iyi oldu.

• Arkadaşlar herkese merhaba geçen hafta 2010 model crv aracım ile vedalaştık. Bir galerici abim aracılığıyla başka bir galeriden 2014 passat 1.6 tdi dsg ile takas ettik ve üzerine bir miktar para verdim
    Hem km yükselmişti hem de biraz daha güncelleyelim istedim nasip aldığım araç full servis bakımlı ve çok temiz çıktı. Crvnin yüksek sürüş pozisyonunu sevsem de konfor açısından passat çok önde hem yalıtım daha iyi hem de süspansiyonlar daha sessiz çalışıyor ayrıca rüzgar sesi konusunda da passat çok başarılı
    Yakıt crv de 11-12 lt arası geziniyordu tabi lpg de bir miktar fark olabiliyor passat şu an karma da 6.5 lt gösteriyor güncel yakıt fiyatlarıyla ₺ cinsinden hemen hemen aynı gidere sahipler
    Dsg malum servisde değişmiş ama yine de ne kadar dayanır bilmiyorum en kısa zamanda tam otomatik bir araca geçerim yine düşünüyorum
    Her iki aracın 0-100ü benzer olsa da turbo olmayınca uzun yol ve sollamalar crv ile çileye dönüyordu bu konuda 1.6 tdi ünite 1500 kiloluk aracı kalkıştan sonra çok rahat yürütüyor
    Bu arada 2016 crvnin 1.6 idtec modelini de denedim onun performansı ve süspansiyon çalışması eski modele göre çok çok iyi
    Sevmediğim bir durum şanzıman şehir içinde sürekli çok düşük devirde tutuyor hissiyatı hoş değil
    Comfortline paket farlar halojen belki onları ledler ile değişebilirim sunroof yok zaten aradığım bir özellik de değil açıkçası forum son zamanlarda çok hareketsiz kimsede keyif bırakmadılar passat ile ilgili merak edilen olursa cevap verebilirim

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız güle güle kullanın.

Passat b7 mi b8 mi ve kaç bin km de?

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

B7 kasa 2014 model 167bin kmde teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

• Dsg ile ilgili hangi km de hangi parçalar değişmiş hocam

• Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

• Faturada 2018 yılında 123bin kmde dsg çoklu kavrama değişimi yazıyor. İyi niyet garantisinden değiştirilmiş az bir miktar işçilik ücreti alınmış

Teşekkür derim hocam çok sağolun @Panthér

Hayırlı olsun hocam.

2010 CRV makyajlı kasa mıydı?

Executive donanım mıydı?

Kilometre ve hasar durumu neydi?

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim crv makyajsız kasa idi açıkçası makyajsız kasa tampon ve jant benim daha çok hoşuma gidiyordu makyajda pek bişey değişmedi

Executive donanım 230bin kmde idi sol önkapı değişikti arka kapıda ayar vardı tramer 9bin tl idi

Aslında model 2010 yılı yazıyordu ama üretim 2009 sonuydu

İyi o zaman hocam kavrama yeni sayılır.👍

Teşekkür ederim öncelikle.

120 bin km kullandığımız önceki aracımız 2008 makyajsız CRV ve de 70 bin km'dir kullanmakta olduğumuz şimdiki de 2010 makyajlı CRV olunca aradaki farkları bariz bir şekilde görebiliyoruz.  

Bu arada sattığımızda 170 küsur binlerdeydi önceki.

Yenisi de şimdilerde 170 küsur binlerde.

Makyajsızın spor ön tamponu çok güzeldi gerçekten ve de sis farları da çok başarılıydı.

Yılda bir kaç kez gecenin bir yarısı geçtiğim virajlı dağ ve köy yollarının sathını ve kenarlarını müthiş güzel aydınlatırdı.

Yanlış anlama olmasın, sis farını süs farı olarak kullanmam ve kullananlara da gıcığım da dediğim gibi başka taşıtın olmadığı güzergah ve saatlerde özellikle de virajlı dağ yollarında verimli bir şekilde kullanmışlığım olmuştur.

2008'in jantları fena değildi.

2012'lerin spor jantlarını sevmiyorum ama 2010-11'lerin jantlarını cidden beğeniyorum.

Yol bilgisayarı, otomatik kararan dikiz aynası ve de geri viteste eğilen sağ dikiz aynası da olumlu özelliklerden.

Bir tık daha ağır olduğu için olsa gerek, makyajlı 1 lt kadar daha fazla yakıyor.

2013-15 kasanın içi bizimkilere göre basık ve eşya gözü fakiri olmasa ona geçecektik ama belki birkaç yıla kadar emekli olursam ve de o zaman fikir değişirse ve de yine CRV'den devam edecek olursak geçiş yaparız o kasaya.

Sadece uzun yolda ve yük altında işe yarar hissettirse de genel olarak zaten sevmediğim dizel motorların bir de Euro 5 ve üstü versiyonlarındaki dpf ve adblue zamazingoları yüzünden iyice uzağım yeni nesil dizellere.

İnşallah keyifle ve sorunsuz kullanırsınız dizel Passatı.

Selamlar

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam siz güzel günlerde kullanın aracınızı

Ben de araç çok uzun süre kalmaz passatı da muhtemelen uzun kullanmam aslında 2016 crv için de pazarlık yaptım yüksek fiyat çektikleri için vazgeçtim

• Arada 2.18GC ve A180d NB fırsatlarında tereddüt edince, 2017 de aldığım F20 ile kaldım. Bakalım, sürekli fakirleştimiz bu emeklilik dönemleri bize tekrar araba aldırma fırsatı verecek mi?

• Panthér kullanıcısına yanıt

Malesef hocam treni kaçırdık keşke biraz borca girseydik diyorum bazen bu araç galiba 17. arabam şimdiye kadar bir ev bir de arsa alımında kullandım biraz model yükseltip sonra yatırıma çevirmeye çalıştım

Gayrimenkul fiyatları çok geriden gelerek yükselmeye başladı çok şükür ki araba gelir geçer deyip oralara yatırım yaptık yoksa onlara da ulaşmak artık çok zor

F20 keyifli bir araç bmw olduğunu her yönüyle hissettiriyor

Bu ülkede evin yok ise; yandın. Geçmiş yıllar her arkadaşıma sürekli ısrarla söyledim “ev önemli, 1+1 bile yeri geldiğinde insanı kurtarır, ilerleyen yıllarda daha iyi idrak edeceksiniz” diye. İyi ki zamanında evi almışım, şimdi bu belirsiz ve saçma ortamda başını sokacak bir yer çok kıymetli oldu.

F20 gerçekten sürüş olarak keyifli. Diğer araçlarım gibi bundan çok çabuk vazgeçemedim. 5 yıldır bana sorun çıkartmadı, bir süre daha beraberiz gibi?

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.