Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.114
Cevap
51
Favori
132.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oğlanın okulunun fen liseside yüzde 3 ile alıyor zaten. Tek sınıf. Orayı kazanıp devam eder gibi.

Okulun derdi başka, 5-6 tane öğrenciye özel ilgi gösteriyorlar bunların yüksek puan alma potansiyeli var, reklam yapacaklar. Geçen sene iki birinci çıkarmışlar. Bizimkide o 5 6 tane seçtiklerinden biri. Mesele o.

Sınavda toplam 5 hata yapsa Umut bey şuralarda hata yapmış hemen etüd ayarlayalım. Ehhh. Yaparsa yapar diyorum bende. Her gün 9 16.30 arası okulda zaten

Bizimkide ciddi uzun ama kambur duruyor. Şınav barfiks basketbol yüzme bayaa düzelttim yazın okul başlayınca tekrar arttı. Bu yüzdende ekstra sinir oluyorum. Ben o yaşta iken Anadolu lisesindeydim. 3'de okul biterdi sonra tüm gün top oynar, itlik yapardık. Doğrusu o

Bizimkiler ise o kadar koruma altında yetiştik markette alışveriş yapmayı bile tam bilmiyor.

Çok sıkıntılı yaşlar, zamanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Bu arada bu sene Düziçi yaptın aile ziyareti Adana'da da bir gün teyzemlere uğradık. Ne kadar geliştiğini görmek şaşırtıcı. Ziya Paşa falan nasıl olmuş öyle. Oralarda geçti gençliğim. Basketbol ve Atatürk havuzunda. Tehhh. Bayaa duygusala bağladım.  

• haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Üvey kardeşim var 2 erkek, İstanbul'da Döviz bürosu var. Bunların motor kuryesi var, para taşıyan. 6 ay kadar önce kurye bir yere giderken "ya benide şuraya bırak" diyerek arkasına atlamış((yaş 57) 100 mt sonra araç çarpmış, tabi motorcuda kask ekipman her şey mevcut, 2 kırık bolca ezik çürük ile atlattı, maalesef kardeş o kadar da şanslı değildi, kafasını çarpmış. 10 gün yoğun bakımda kaldı ve vefat etti. Akşam eve giderken alacağın ekmeği düşünürken, bir bakmışsın yoksun!

Yani, hangi alet olursa olsun uygun ekipman olmadan binmek gerçekten ucuz kahramanlıktan başka bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Bunu duymadım bile başın sağolsun bu sene pek görüşemedik. Hafta içi buralarda mısın?

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Dün Emru'nun ofiste çay içerken sen geldin aklımıza, telefonu çıkarttım aramak için ama "yahu yurtdışında galiba, yoksa arardı beni" dedim vazgeçtim.

Buralardayım, telefonlaşırız.

Başınız sağolsun olsun hocam,

Maalesef şakası yok bu işlerin.

Geldim geldim bir aydır buralardayımda kafayı kaldıramadım. Ambargolar okul tadilat şu bu derken. Ancak bu hafta biraz normalleştik.

Sıkıntılı zamanlar biraz.

İşte tam da bundan bahsediyorum.

Motosiklete, bisiklete bile gerek yok hatta.

Normalde yürürken bile düşüp kafamızı kaldırım kenarına falan vursak, ya da Kenan Işık gibi duşta-saunada ayağımız kayıp düşsek ve de yine başımızı vursak hayatımız da kayabiliyor.

Bundan dolayı, önceki mesajımda da yazdığım gibi her zaman tam koruma giymeye çalışalım bu 2 teker işinde.

Kardeşiniz için Allah rahmet eylesin.

Geride kalanlara sabırlar dilerim.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Ne güzel işte zaten hazır hocam çocuk, lgs basit bir sınav şurada 6-7 ay daha kasacak çocuk hepsi bu (dengeyi kaçırmadan) derece yapmakta (full) diğer bütün sınavlardan basit, sonuçta 2.5 saatlik bir maraton tabi bu 6-7 aylık çalışma o 2.5 saatte hebada olabilir ama kazandıracağı çok şey var bence ders çalışma (bizimki bu seneye kadar hiç ders çalışmadı mesela) disiplin, bir hedefe ulaşma vesaire vesaire o yüzden amannn boşver deme..

Ben oğlana hiç çalış vesaire demiyorum mesela ona (diğer yegenlerede hem lgs de hem üniversite sınavında aynısı yaptım) normalde ulaşamayacağı bir ödül koyuyorum, kendisi düşünüyor 😁

Sen bilirsin tabi ama çocukluk bizim zamanımızda ki gibi değil, ders çalışmasa da alternetif olarak yapacağı şey derse ayiracagi zamandan daha iyi değil.

Boyu uzunsa mutlaka kendi istediği bir spora ver hocam bizim sözünü ettiğim ODTÜ deki yeğen 2 metre, çocukken sporla hiç uğraşmadı beli kambur mesela.

Kaç metre bu arada senin oğlan?

Adanaya gelince Adana güzel bir şehir hocam sadece eğitimsiz ve kural bilmez insan oranı biraz fazla yoksa çok güzel bir şehir, özellikle doğası.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Biraz sosyalleşme de şart. Mesele şu oğlan zaten çok uğraşmadan bunu yapar, illa tam yaptırmak için bu çaba ne onu çözemiyorum anlamsız.

Hedefine göre program verilmeli, Türkiye derecesi yapsada aynı okuldayız 15 yanlış yapsada. Degisen bir sey yok ne bu kasma. 14 yaşında 175 cm ben 184'üm sanırım beni geçer çok geçmese iyi olur 

Ailede genetik olarak esnek kas durumu var anne tarafında. O yüzden sürekli dikkat etmek zorunda isteyince tamamen dik durabiliyor, kamburluk sanılanın aksine korse spor ile düzelmiyor. Esneme hareketleri yapması gerekiyor göğüs ve omuz için. Özel hareketleri var, spor sadece destek oluyor, Tam düzelir gibi oldu bu sınav işi bozdu.

Bizimkinin büyükanne dedeleri sagolsun ödül falan yemez, Allah'tan benimle oyun oynamayı seviyor PlayStation'da, sporu birlikte yaparız konuşarak anlaşıyoruz. Ama ergen tavrı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Ekim 2022; 12:55:55 >

• Teşekkür ederim herkese.

• Herşey gönüllerince olsun önemli olan o👍

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

Çok güzel yazmışsınız

Zaten bisiklet ile beraber kaliteli bı kask aldım, gerçekten koruyabilecek bı kask. Aslında dizlik de şart ama onu ihmal ettim, en yakın zamanda temin edeceğim.

Dikkat %100 olmalı tabi her zaman, tehlikesi yüksek.

• Ben de 2006 fiestayi bugun gonderdim. Masrafi coktu, uygun da yazinca telefon susmadı. 1 saat icinde kapora geldi ve gitti. 33 yasinda muhendislik okumaya da karar verince 200 civarina birseyler ayarlamam lazim. Symbol tarzi bir arac var aklimda ama bakalim. Bu arada sedan aveolar nasil 1.2 1.4 leri ?

• RevivaL kullanıcısına yanıt

Chevrolet hiç bulaşma derim hocam clio daha iyi olur başın çok ağrımaz yarın birgün istediğin anda elden de kolay çıkar

Devir iktisat devri hocam son kasa Aveo lar o yıllardaki rakiplerine göre güzel ve güvenli araçlar ama artık herşeyin başı para, bu nedenle o fiyata en iyi aracı aramak yerine, alacağın araç LPG ye tam uyumlu olsun, parçası kolay bulunur ve ucuz olsun, satışı kolay olsun, ben bu kriterle olaya yaklaşırdım.

• Ben de ayni dusunuyorum. O yuzden aklimda ilk Symbol var. Aveo da Symbol'e gore biraz uygun olunca sorayim dedim. Yine lpg ye en uyumlu Renault motoru. Baska da aklima gelmiyor. Onlar da 1 2 hafta once 200 civariydi 220 lere cikardilar. Satilan da var kalan da. En gec Aralik ayina kadar da bulmam lazim, Ocak'taki zamlardan sonra minimum yuzde 15 civari artis olur.

• Favorilerimdeki tüm araçlar Symbol iken bir anda ilana düşen Honda City'i bugün aldım. 2. sahibiydi, 13 yıldır da kullanıyormuş. Biraz masrafı var bakalım, onları halledip 3-5 sene binmeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın 👍

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, sağlıklı sürüşler diliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.