Şimdi Ara

Otomobilin Tüm Teknik Bakımları İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana otomobilin tüm bakım çeşitlerini yazarmısınız? Ben aşağıya aklıma gelenleri yazıcam, neden istiyorsun diye sorarsanız otomoblilim için teknik bir liste yapıcam. Mesela en son yağı ne zaman değişmiş, bir daha ki bakımı ne zaman, lastikği kaç bin km' de değişecek, vb....... bir liste yapıcam eğer sizde benim yetersiz veya aklıma gelmeyen konular varsa yazarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..... Emeğe Sağlık. Ayrıca bu yaptığım araç bakım kontrol çizelgesini tekrar forumda paylaşıcam ona göre bilginiz olsun. Birde ben bu mesajı doğru konuya mı yazdım, doğru değilse nereye yazayım? Teşekkürler.

Motor yağı, Şanzıman yağı, Fren yağı, Hava filtresi, LPG filtresi, Fren balataları, Rot - Balans, Radyatör üst ve alt hortumu, Devir daim pompası, Antifiriz, Gösterge Işıkları, Farlar, Karbon clean, Akü(alternatör), Boğaz kelebeği, Süspansiyon, Disbüritör(platin, meksefe), Buji, Buji kabloları, vb..... aklımda bunlar var. Daha aklına gelen veya eksik olan parçaları bekliyorum görüşmek üzere......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyreal35 -- 13 Nisan 2008; 22:08:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tyreal35

Arkadaşlar merhaba;

Bana otomobilin tüm bakım çeşitlerini yazarmısınız? Ben aşağıya aklıma gelenleri yazıcam, neden istiyorsun diye sorarsanız otomoblilim için teknik bir liste yapıcam. Mesela en son yağı ne zaman değişmiş, bir daha ki bakımı ne zaman, lastikği kaç bin km' de değişecek, vb....... bir liste yapıcam eğer sizde benim yetersiz veya aklıma gelmeyen konular varsa yazarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..... Emeğe Sağlık. Ayrıca bu yaptığım araç bakım kontrol çizelgesini tekrar forumda paylaşıcam ona göre bilginiz olsun. Birde ben bu mesajı doğru konuya mı yazdım, doğru değilse nereye yazayım? Teşekkürler.

Motor yağı, Şanzıman yağı, Fren yağı, Hava filtresi, LPG filtresi, Fren balataları, Rot - Balans, Radyatör üst ve alt hortumu, Devir daim pompası, Antifiriz, Gösterge Işıkları, Farlar, Karbon clean, Akü(alternatör), Boğaz kelebeği, Süspansiyon, Disbüritör(platin, meksefe), Buji, Buji kabloları, vb..... aklımda bunlar var. Daha aklına gelen veya eksik olan parçaları bekliyorum görüşmek üzere......

lastik konusunda yanlissin km ye bakmaz ne zaman degiscegi !

vatandas vardir yeni lastigi 3 sene de yer.
    vatandas vardir 10 senedir ayni lastik az kilometre yapmistir ama o lastikin kullanma süresei gecmistir.
    analatmak istedigim en basta mühim olan lastikin üretilme tarihidir.(lastikin yan tarafinda ülcülerin yaninda 4 basamakli yazar ay ve yil olarak mesela 0208 2.ay 2008 demek)

• Doğru söylüyorsun arkadaşım o konuda belli olmaz. Diğer teknik konularda da hala yardıomlarınızı bekliyorum? Teşekkürler!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.