Şimdi Ara

Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem552

Ne alakası var yeni Türkiye ile? Amerika her şeye vergi getirdi. Bütün Avrupa ülkeleride benzer şekilde misilleme olarak vergi eklediler. Biz yapınca neden suç oluyor?

Tabi benim burada kastım misilleme olarak yapılan vergiler için. Onun dışında vergilerin yüksek olduğu ve sömürüldüğümüz zaten bi gerçek.

Hocam dediğiniz de haklısınız ama bizimkiler de fırsat kolluyor zam için, nerden vergi geçirsem diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

quote:

Ne alakası var yeni Türkiye ile? Amerika her şeye vergi getirdi. Bütün Avrupa ülkeleride benzer şekilde misilleme olarak vergi eklediler. Biz yapınca neden suç oluyor?

Tabi benim burada kastım misilleme olarak yapılan vergiler için. Onun dışında vergilerin yüksek olduğu ve sömürüldüğümüz zaten bi gerçek.

Hocam dediğiniz de haklısınız ama bizimkiler de fırsat kolluyor zam için, nerden vergi geçirsem diye

Alıntıları Göster
    Amerikan malı araba alınmaz olur biter. Zaten amaç da o şu anda. Amerikanın vergi ambargosu yaptığı tüm ülkeler böyle yapsa geri adım atar sarı trump.

• quote:

Avrupa, Amerikan menjei bütün ıvır sıvırlara ve dijital alışveriş sitelerine yük bindirecek. Bu da gazeteden çektiğm

Almancası olan anlar.

Otomobiller de dahil olmak üzere ABD'de üretilen ürünlere yüzde 70'e varan vergi geldi!

• alırsan ford olursun mort

• Slaved by makarna S kullanıcısına yanıt
    Ustam bu halkı gibsen de sesini çıkarmıyor,komşumdan biliyorum ya adamın ağzı parasızlıktan kokuyor yok market fiyatları uçmuş diyor yok dolar şöyle böyle e ozaman neden oy veriyorsun moron
  • glikoz şekerinede gelmiştir inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhnin finasçısı abd o yüzden böyle konuları üst sıralarda görebilirsiniz
  • Sar oğlum ordan 1 Milyon TL lik Mustang.

• Güle güle Tesla hayallerim!!!

• Ford araca sahibim. 2. Elleri yukselmistir degil mi ? Yukselmisse ne kadar yukselmistir ortalama

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Çin değil sadece tüm avrupa ülkeleri yaptı. zamanla diğer ülkeler de Abd nin bu uygulamasına aynı şekilde misilleme yapmak zorunda. Bundan abd zararlı çıkacak bence hatta kararını geri çekeceğini bile düşünüyorum yoksa büyük şirketlerinin başka ülkere taşınışını izler yakında
    Bunu yazmamdan sonra daha 24 saat geçmeden trump geri adım attı bile

Diyorum size öyle kolay değil bu işler çok geçmeden abd kararınndan vazgeçecek hepberaber göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 27 Haziran 2018; 21:57:1 >
  • Viskilere zam gelicektir.Jack e gelir misal.Sigaralara gelir marlboroya filan.

Acaba abd menşeli nvidia kartlara zam gelirmi ? Bildiğimiz gibi nvidia amd ve intel amerikan şirketleridir.

• Bu trump her gün bi yere sarıyo en sonunda abd halkı ayaklancak

• Ne oldu ne bitti anlamadım ki

• Yurt dışından alınan teslalara da koydu o zaman bu ?

• Hükümet düşmanlığı bazı arkadaşların gözünü kör etmiş cidden. Tüm dünya aynı tepkileri veriyor ama bizdekiler hemen eleştiriye başlıyor.

• Yapılan uygulamayı halkını cezalandırmak olarak göreni ve bu yorumu beğenen insanları görerek onlar adına bugün de utandık çok şükür.

İyice seviye düştü burada.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.