Şimdi Ara

Otomobillerde LED teknolojisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biraz boş bir soru olacak ama eğer bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.... led teknolojisi bir otomobilde kaç kg 'lık bir hafiflemeye neden olmaktadır...

• Kayda değer birşey olduğunu sanmam götürdüğü kadar getiriyordur...
  • full led farların normal halojen farlara göre daha hafif olduğunu biliyorum fakat otomobil firmaları bu konuya fazla değinmiyor demek ki çok da gözle görülür bir fark yok

bence maksimum 5 kg falan tasarruf sağlıyordur
  • Hafifleme olacağını sanmıyorum ha ampul var ha led
  • Bunun için saha çalışması yapmak gerekli direk bunla ilgili bir dökümantasyon olacağını sanmıyorum.
    Led uygulamasının kendisinden gelen avantaj far içi, yansıtıcı tasarım yoğunluğu ile bir miktar tolere ediliyor olabilir.
    Hafiflik kazancı maliyet dengesini henüz değiştirebilecek durumda değil.
  • valla bu led olayı ilkil ve öncül aydınlatma olarak değilde otomobillerde gündüz aydınlatması olarak ortaya çıkarıldı..keza gündüzde araçların farkedilebilirliğine değişik ve olumlu bir sistem getirdi otomobil firmaları keza bu konuda'da (led aydınlatma) en iyi ve şık sistemi audi yapmış bulunmakda..çok bir enerji sarfiyatı ve ağırlığının olduğunu sanmıyorum..amacı dediğim gibi gündüz görülebilrliğe ve farkedilebilirliğe farklı bir uygluma getirmek ve görsel anlamda farklı bir hava katmak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    f30 far üzerindeki led kodlama?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.