Şimdi Ara

Otomobillerin Özelliklerinden Bi' Haber Satış Sorumlusu Görevliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir çok bayiye girdim. Markaların bayilerinde aracın özelliklerinden habersiz, satış danışmanları var. Aracın özelliklerinin yazdığı kağıtta kocaman DCT yazıyor. Danışmanın bizi keriz yerine koyup koymadığını anlamak için tuzak soru soruyorum. "DCT çift kavramalı mı oluyor?" diyorum. Cevaben "hayır tork konvertörlü" diyor. İyi ki "tork konvertör nedir?" diye sormamışım.

Bir başka markada farın yapısından dolayı bi-led olabileceği aklıma geliyor. Çünkü her mercekte led veya xenon olmuyor. Diyorum "uzun ve kısa huzmeli farlar aynı yerden mi yapıyor?" Cevap: "farlar led, uzun kısayı kendi yapıyor" oluyor. Ben sana uzun kısa kendi yapıyor mu diye sormadım, ben sana farların bi-led mercekli far olup olmadığını soruyorum.

Saçma sapan adamları, aracı biliyor diye koyuyorlarsa, bu müdürleri de tebrik ediyorum. Kendileri, zaten keriz yerine konmaya alışmış bir millete, saçma sapan kullanılmayan ve tonla para sayılan özellikleri anlatsın diye prezentabl bile olmayan tipler yerleştirmişler. Bu insanlar, bu araçların arka süspansiyonu bağımsız mı onu bile bilmeyen hanım kızlara para vermesin. Bu işe meraklı, gerçekten paraya aç, araba sevdalısı insanlara iş versinler ki, alan müşteri de aracını tanısın sevsin.

Bir de araçları bayinin içine sokmuşsun, kardeşim şunun içini arada bir temizlet. Her yanı parmak izi, her yanında muşamba dağılmış, aracı yıkamışlar kurulamayı becerememiş, üstünde bir sürü su lekesi...

Otomobil, kültürdür.

• Sadece otomobil değil ki bir çok sektörde ne iş yaptığını bilmeyen, bilmediğini de bilmeyen çok insan var üstelik bunu dert edinemiyor çünkü bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sonuçta 5-6 model tanıtıyorsun en azından onları ezberlemen lazım. Güzel ve yakışıklıysan çok da önemli değil kafasında genelde bayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Ağustos 2021; 22:21:6 >
  • Ben olsam tüm satış temsilcilerini kovarım. İhtiyaç yok ki. Araba varsa zaten kendi kendine satılıyor. Yap bir adet gişe gelen kapora verip imzayı atıp çıksın. Araba yok olsa havada kapılıyor neyi pazarlayıp neyi tanıtacaksın adamı satın alması için ikna edeceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.