Şimdi Ara

Otomotiv Mühendisliği+ İşletme Yüksek Lisansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lise son sınıf öğrencisi oluyorum bu yıl. Konuyu çok uzatmadan anlatacağım.
    Küçüklüğümden beri otomobil düşkünüyüm ve bu düşkünlüğümü iş imkanına çevirmek istiyorum. İşiniz ne olursa olsun eğer işi sevmezseniz başarılı olamazsınız diye düşünenlerdenim.
    Bu yüzden otomotiv mühendisliği seçimini yapmak istiyorum. Bu kararımı duyan kişilerin birçoğu makina seç ordan yürürsün vs. vs. yorumlar yapıyorlar ama ben mak. mühe ilgi duymuyorum açıkçası. Zaten otomotiv ile ilgilenemezsem işimden de zevk alabileceğimi düşünmem. Üstüne üstlük, makineden mezun olup üzerine otomotiv üzerine uzmanlaşmaktansa otomotiv mezunu olup işletme yüksek lisansı yapmayı daha mantıklı ve karlı bulmaktayım.
    Şunu da ekleyeyim, bu işin daha çok satış ve pazarlama kısmına ilgi duyuyorum. Anlayacağınız aklımda otomotiv var makina düşünmüyorum..
    Üniversite olarak ışık üniversitesinin benim için ideal olduğu fikrindeyim. Doğuş oto. ile birtakım anlaşmaları var ve bu anlaşmalar staj imkanlarını vs. sağlayabilmekte.Yerimde duramadım ışık üniversitesine gidip bir hocayla da bu soru işaretlerimi paylaştım ama buradan da daha fazla bilgi almak istiyorum.
    Önceliğim yurtdışında yaşamak. Birtakım yorumlar alıyorum işsiz kalırsın vs. gibi.
    Lütfen, bu konu hakkında herhangi bir deneyimi olmayan kullanıcılar herhangi bir konuymuş gibi yorum yazmasınlar çünkü bu çok ciddi bir mesele.
    Özellikle şuan otomotiv mühendisliğinde okuyan ve bu bölümden mezun olmuş kişilerin yorumlarına ihtiyacım var.
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulçocuğu -- 30 Haziran 2014; 22:25:23 >

• yok mu fikri olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.