|
Bildirim
|
|
olay memur maaş tartışmasına dönmüş ,, arkadaşlar bu ülkede üst %20 lik kesim hariç hepimiz fakiriz, şimdi size bunu ispat edicem ,,, amerikadaki market,giyim kuşam fiyatlarını takip ediyorum, fiyatları 5-6 ile çarptınmı bizdeki fiyatlara geliyor, örneğin bonfile 12 dolar, bizde de 60-70 civarı ,,, ama iş maaş hesaplamaya gelince 5 le çarpmıyorsun, orda doktor 15bin dolar kazanır, bizde 10bin tl,yani 1855 dolar, yani gözünüze batan doktor maaşı amerikadaki meslektaşının neredeyse onda biri, üstelik orda adamlar günde en fazla 20 hasta bakar, bizde 100 hasta bakan az hasta bakmış oluyor ,,,orda burger kingde çalışan vasıfsız bir insan en az 2000 dolar kazanır, orda bir lise mezununun refah düzeyi bizdeki bir uzman doktordan fazla,,, yani bizde fiyatlar dolar, maaşlar türk lirası
|
Not: memur değilim . |
en tepedekini saymazsak hangi memurmuş o %26 zam alan? Bana o kadar zam yaptı da benim haberim olmadı herhalde.
|
%26 zam asgari ücretlilere yapıldı.(Ki fazlasıyla hakediyorlar)Memura benim bildiğim %10 yapıldı.Ama bir sürü şeye %50-60 hatta %100 zam geldiği için bir b...ka yaramıyor açıkçası.
|
memurlara çok yüklenilmiş zenginler diye... Ben de 10 yıldır memurum ancak hiçbir ay rahat geçinebildiğimi hatırlamıyorum. Bu nasıl zenginlik çözemedim
|
%26 mı???
|
Zengin sandığın memurların maaşından 300 TL yol parası, 400 TL yemek, 150 TL çay parasını çıkarınca ne kalıyor?
Asgari ücretin üzerine yol+yemek+çay parası ekleyince kaç para oluyor? Bunların hesabını yapabildiğin gün gel tekrar konuşalım. |
ahaber izleyip memurların hepsi 5000 alıyor sananlardan sen bizi koru ya rab!
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 7 Ocak 2019; 22:15:14 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 7 Ocak 2019; 22:34:53 > |
|
|
|
|
|
|
|
|