Litresi 8-10 liraya satılan kolonya değildir, zaten ikide bir toplama kararı çıkıyor. |
Otomotive ÖTV zammı geldi (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neredesiniz ta iibeyinlerine ettiğimin yöneticileri?? Bardağı taşıran son damlaydı bu yeter!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 30 Ağustos 2020; 12:41:23 >
-
Ötevee yalan oldu, araba hayallerim dumannda oldu, çok bekledim indirimi talannn oldu, zalıımm gecelerrrr
(arabam var bu arada) 😀
ötv indirimi bekleyenlere ithafen yazılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba almayın ötv indirimi gelecek ve ikinci elde fiyatlar düşecek diyen saflar vardı 5 sene önce 25 e aldığım araba 70 bin olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Boomcuhocam bulgar ikinci el sitelerine bakarsan ne arabalar yok pahasına satılıyor aynı şekil gürcü de öyle bebelerin altında 15 yaşında bmw ler hep batı avrupadan çekip getiriyolar o araçlar bile bizim ülkede eşek yüküyle para ayrıca benim bildiğim gürcüye yurtdışından da kendin araba getirebiliyosun bizde yasak tabi, diyebilirsin ki oralarda kazanç düşün ama bizde de düşük dövizden hesaplayınca gelir ve giderleri resmen adamlarla kafa kafaya geldik artık
Bloomberg Tv'de vardı geçen gin eski vergi müfettişi ydi sanırım. Çözüm var ÖTV vb vergilere diyordu, olay şu Bulgaristan yada Romanya'da şirket aciliyor, sirket üstüne araç aliniyor, yanlış değilsem.iki yıl sorgusuz sualsiz kullanıyorsun burada. Güzel ve temiz iş gibi duruyor. Her şey yasal ve resmi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Geri dönüşü olmayan yollara , çıkmazlara sokuluyoruz yazık oluyor gerçekten.
-
Kurban olduğum Allah verdikçe veriyor
Kamu spotlarında bile parti reklamları döndüren zat ne diyor? Bu ülkenin devleti ve onun hazinesi var. Vergisiz kazançlı taksicilere ÖTV indirimi yapan ceberrut devlet ve hazinesi, neden benim maaşımdan DOLAYLI onlarca verginin yanında şimdi ekstra ÖTV ZAMMI ile haraç kesiyor???
Eğitim bakanı öğretmen maaşına sallar, iyi durumdayız diyen damat ÖTV zammı yapar…
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enizamLitresi 8-10 liraya satılan kolonya değildir, zaten ikide bir toplama kararı çıkıyor.
Uzağa gitme a101 bim. Örnek verdim ayrıca.
-
Yabancı ülkelerde zaman geçtikçe ürünler indirime girerken, bizde vergi üstüne vergi geliyor şaka gibi
-
Çünkü sigara ihtiyaç değil, otomobil ise günümüz dünyasında bir aile için ihtiyaç.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tayyip ve tayfası... Yine muhteşem işler çıkarıyorlar. Helak olsunlar ne diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 30 Ağustos 2020; 12:52:52 >
Yağmur yağdı mı herkes ıslanıyor...
Kendisine oy verene de ihanet ediyor bu hükümet, hiç acımıyor. "Bu vatandaş beni seçti, beni başa getirdi.Onlara hizmet edeyim, ceplerindeki para ile yaşam standartlarını ve alım güçlerini yükselteyim" demiyor, aksine halkın üzerinden nasıl daha fazla para kazanırım diye plan yapıyorlar resmen.
Ben en son yapılan seçimlerde oyumu şuan ki iktidar partisine kullanmadım ancak mesela son seçimde şuan ki iktidar partisine oy veren vatandaşın halini düşünsenize? Adam oy vermiş herşey iyiye gitsin diye, iyi olsun diye. Güvenmiş, gitmiş onları seçmiş, bunlar vatandaşı gerizekalı yerine koymuş. Resmen ihanet etmişler halkına. Neyse ki ben bunları tercih etmedim, o yüzden rahatım. Balık baştan kokar çünkü, böyle olacağı belliydi..!
-
Daha 2 hafta once firmalar kendisi zam yaptı. Millete kazık sokmak ne kadar kolay bu ulkede. Bence hakediyoruz. 1milyon da olsa o araç alınacak diyorlar. Iyi bok yiyin o zaman.
-
Anladığım Amaç yurt dışına döviz çıkışını engellemek ve yerli üretimi! Desteklemek. Ama pandemiyle beraber millete 0,49 Lara kadar oto kredisi verdirdiler nasıl olacak? Şimdi de bu işi azaltmaya çalışılıyor, ilginç ulkeyiz deneme yanılma dewamke.
Yandaşların silinen vergi borçlarını kim ödeyecek ?
SEN
-
Sıkı tutunun uçuyoruz ama uçurumdan aşağı.Başkanlık ve süper vergi sisteminin meyveleri bunlar hep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X