Şimdi Ara

ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
18
Favori
35.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot ve Citroen'de indirim yok aksine bindirim var ilginç!!

• Fiyatlar resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etmekten farksız. Uzun zaman önce araba fiyatlarına bakmıştım, çöp dacia dusterlar 70 bine satılıyordu ancak şuan 250.000 e indi diye sözde ötv indirmişler. Devletten zenginde değilim enayi de değilim. Araba filan almayacağım. Eldekiyle devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Captur touch lar hala 280-300 bandında sahibinden de 😂

sıfır araba olmadığını bildiklerinden fiyatlarını aşağı bile çekmediler.

şunu net anladım ki ÖTV indirimi balon bir satış politikası İçin getirilmiş.İnsanların tüketim hazzını körüklediler sadece.indirim gelmiş 5-10 model var ve bayilerden teklif bile alamıyorsun verdikleri 1-2 cevap “araba yok” “kapora aldık”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Fiyatlar resmen ölümü gösterip sıtmaya razı etmekten farksız. Uzun zaman önce araba fiyatlarına bakmıştım, çöp dacia dusterlar 70 bine satılıyordu ancak şuan 250.000 e indi diye sözde ötv indirmişler. Devletten zenginde değilim enayi de değilim. Araba filan almayacağım. Eldekiyle devam.

Olm daha demin telefondaydık, ne ara yazdın? ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller 

Neyse, dediğin gibi eldekiyle devam. ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller 

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Olm daha demin telefondaydık, ne ara yazdın?  

Neyse, dediğin gibi eldekiyle devam.  

Alıntıları Göster
    🤫🐣

• Bugün GİH sınıfındaki bir memur 4.500 TL maaş alır. Saçma sapan a sınıfı b sınıfı arabalar 250-300 bin TL'ye satılıyor. Bu arabaları kim alıyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Bugün GİH sınıfındaki bir memur 4.500 TL maaş alır. Saçma sapan a sınıfı b sınıfı arabalar 250-300 bin TL'ye satılıyor. Bu arabaları kim alıyor acaba ?

İşini bilen kazanıyor.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    hiçbir anlamı kalmıyor ozaman. teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Bugün GİH sınıfındaki bir memur 4.500 TL maaş alır. Saçma sapan a sınıfı b sınıfı arabalar 250-300 bin TL'ye satılıyor. Bu arabaları kim alıyor acaba ?
    Yeni araçları eskiler alıyor. Eski memurlar zamanında evini arabasını almış olanlar alıyor. Arabasını satıp üstüne koyup alıyor, yeniler alamıyor aldıkları 100 bin TL'ye kadar ikinci el araçlar.

• 1.6 altı araçlardan %80 vergi alınan ülke türkiye.

• Concordato kullanıcısına yanıt
    Tam ıslak odunla doveceksin bunları. Bir de fiyatlarımız döviz kuruna göre değişebilir yazmışlar
    Zaten arabayı bayiden toplarken parasını peşin ödüyorsunuz, neyin kuru tam üçkağıtçılık.
    ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-kasa-tr-de-ilk-ve-tek-mercedes-benz-c200-amg-tavan-ambiyans-945858258/detay

• 2018 yılında sattığım 2014 model megane 3 aracımı 5 maaşımla alabiliyordum. Şimdi aynı aracı 10 maaşımla alamıyorum, araba 3 yaş eskidi, maaşım 3 yılda enflasyon oranında artmasına rağmen. Ev aldık, arabamız yok, bakıyorum da 200 bin tl’ye otomatik araç yok. Peşinatım da yok. Araba almak hayal oldu. 70 yıllık ömürde 40 yıl bir eve gitti, 20 yılda arabaya gidecek bu gidişle.

fiyatlar böyle olmamalı…

• xkanax X kullanıcısına yanıt
    Evet bende dolandim yok diyor siparis verelim diyom veremiyoz suan diyor eee neyin indirimi bu o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • varmı satılık bulabılen

• Lazeran kullanıcısına yanıt

%80 ÖTV li fiyata %18 KDV yi eklemeyi unutmayın

• Mart ayindaki skoda scala 301.100tl agustos indirimiyle 331.000 tl adaletini seveyimm

• enayilik yapıp almasaydınız şuan bu ötvler çoktan geri çekilecekti zaten geçmiş olsun kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar.. tabi tıkandı zenginler aldı araçlarını satacak insan bulamadılar yalandan ötv indirimiymiş.. almayın kardeşim

• Golf 240
    Milletin yurt dışında sümüğünü atmadigi egea (tipo) ve dacia (traktör sesi efektli) 230 240

Fiyatlar berbat ötesi bir asgari ücretli tas patlasa 3 yıllık maasiyla 0 düzgün bir arac alabilmeli yoksa bosa yasiyoruz demektir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.