Şimdi Ara

ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
18
Favori
35.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araba güç bela alıyor insanlar sonra çat bi indirim değer kaybediyor. Fakirin arabası ucuzluyor zenginin arabası hala pahalı bu iş %80e kılpayı girmiş orta sınıfın kullandığı arabaları %50ye çekip ucuzlatıyor hali hazırda %80deki arabaları %50ye çekin de görelim. Kaldı ki bayiilerde stok yok zaten gelen araçlar da hemen ilgili kişilere rezerve ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş her şeyin herkes farkında evet paramız değersiz evet vergi çok fazla evet galericiler araba topluyor ve evet bayiler şerefsizlik yapıp yok seramik yok paspas 10-20 koyup kitlemeye çalışıyor ama bu başlıkta bence bayilerde bulunan arabalar veya bayilerde tanıdığı olanlar arabaları yazsa da birileri nasiplense yoksa burda boş boş eleştirmeye devam ederiz ve pahalı dediğimiz arabaları toplayan galerici ve uyanıklar bize daha pahalıya bi kaç sonra gene satar

• Arkadaşlar c4 feel bold 1.2 otomatik 280 bin tl ye veriyorlar. Sizce nasıl fiyat?

• Avrupalının asgari ücret denkleminde 50-100 bin TL lik araçları bizde zaten 300-350 bin.. bari bunlar içinde ÖTV indirimi dedikleri araçlar içinde uygun modeller olsaydı.. egea grubu Toyota Corolla dışında ben gerçekten ele avuca gelir bir şey göremedim.. yani parayı yatırmalık araç göremedim..

Misal Civic hadi koymuşsun 1.6 sını koy bari executive paketlisini millet zaten Civic 1.6 sını niye alıyordu executive paketlisinin fiyatı hem uygun hemde c segmenti olmasına rağmen D segmentini dolu paket bir aracı aratmıycak donanım konforda olduğu için alıyordu sen executive paketi koymamışsan.ne anladık o işden... kaldı ki 1.5 turbo motoru ki.bence alınabilicek tek Civic odur yok..
    Megan dizeli yok Megan bence dizel dci demektir meganın benzinli.motoru olduğunu bilmeyen bile çok insanlar var..
    2008 koymuşlar iyi güzel hoşda herkes bilir ikinci elde 2008 in benzinlileri çok ağır gider çokda prim yapmaz dizelleri gibi 2008 dizel demektir en çok satan en verimli ikinci elde yok ötesi zaten çok fazla prim yapan modeli dizel versiyonlarıdır...

• Muradx M kullanıcısına yanıt

Pahalı aslında 260 a alanlar var ama araba bulunmuyor

• Muradx M kullanıcısına yanıt

Hangi bayi bu arada bir de araba hazırda var mı yoksa sipariş mi alıyorlar

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt

2008 in benzinli otomatik peynir ekmek gibi gidiyor nasıl prim yapmıyor? civic in elegansı da güzel araba corollanın hibriti bile giriyor

• Araç yok zaten değişik bir dönemdeyiz.

• slmx kullanıcısına yanıt

Sipariş verdim eylül 10 gibi gelecek. Çorumdan aldım 1 tane kalmıştı

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt

Bilginiz hatalı..

2008 ve 3008 mevzu benzinliye döndü.. Talep artık benzinli yönünde..

Bilginiz olsun.. Dizel 1.3 egea ve muadil şirket araçlarında tercih ediliyor.

Bireysel kullanıcılar dizel den uzaklaşıyor. Sadece 2008 e özel bir durum değil..

• Yeni fiyatlarla da 250 bine egea alınmaz(yine de koşa koşa alırlar) ama al satçılara baya koyacak bir hamle olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmx kullanıcısına yanıt

Feel bold 8 ileri otomatik paketini 260 a hiç sanmam alabileceklerini.

• uçuyoruz abi kimse bizi tutamıyor.

• Hayatında arabaya binmemiş dayılara ''gürdünmü yiğenim devlet ötv indirimi yaptı herkeş araba alıvereyo'' dedirtmek için yapılmış bir indirim. Bu indirimli fiyatlarla bayiden araba alacağını düşünenler polyanna falandır ancak. Şimdiden bayiler araç yok ne zaman gelir belli değil diyor , geldiği gün zaten fiyatlar eski haline dönmüş olacak.

• 2011 model e90 320d yi satıp (sunroof, bi xenon, 184 bg) tüplü civic almak mantıklı mı? üzerine 70 bin ekleyeceğim.

• Fiyatlar hala pahalı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @acquiles Merhaba. 2008 avrupa paketlerin içeriği ve geliş tarihi ile ilgili bir bilginiz var mı ?

• 100 liralık arabaya 350 dediler utanmadan 50 indirdiler. Şimdi de 300 liraya satıyorlar.

Buna sevinenler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

2011 model e90 320d yi satıp (sunroof, bi xenon, 184 bg) tüplü civic almak mantıklı mı? üzerine 70 bin ekleyeceğim.

BMW den sonra Civic 1.6 (Atmosferik) Otomatik olanını alacaksan sana kağnı arabası gibi gelir yolda kalkışlarda 1.4 Egea yı bile geçemezsin :) abartmıyorum sakın bulaşma derim büyük pişmanlık yaşarsın..ha bana ani hızlanma önemli değil zaten sakin kullanıyorum genelde hiç sollama falan yapmıyorum diyorsan sıkıntı yok konforu ve yol tutuşu çok iyi gördüğüm tek kusuru içine lastik sesi alması yalıtım çok zayıf bide dediğim gibi çok yavaş hızlanması şanzımandan dolayı manuel alırsan sıkıntı yok veyahut Honda’nın turbo modellerinden alırsan sorun yaşamazsın çok iyi olur 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfox -- 15 Ağustos 2021; 22:39:27 >

• Konu hakkinda cok bilgisiz kaldim, sorum icin kusura bakmayin. Clio'larda indirim olmayacak mi? Gecen sene guzel fiyata clio aldim ama manuel. Hanima kolaylik olsun diye otomatigini alasim var uzerine ekleyip.

Civic hb 1.5 turbo hayalleri baska bahara :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.