Şimdi Ara

ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
18
Favori
35.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagris03

Bayiler ve galeriler şimdilik bayram etsinler bakalım. Bayilerdeki arabaları çekip piyasa yükseltme derdiniz bir gün elinizde patlayacak. Son gülen iyi gülecek. El birliği yapıp vatandaşı soyma peşindesiniz biliyoruz. Ancak bu arabaları bize arattığınız gibi sizler de bir gün müşteri arayacaksınız. İsteseniz de elinizdeki o arabaları nakite çeviremeyecek ve kaportasını kemireceksiniz açlıktan. Millet sıfırı tüketti arabayı bırak bisiklet alacak para kalmadı.

çoluklarından çocuklarından çıksın kendileride derde düşsün böyle kapı kapı paralarının yetmeyeceği dermanlara uzaktan bakarlar umarım, çocuklarından çıkarsa o zaman anlarlar soygunculuğun bedelini çünkü onlar bizim çocuklarımızın geleceğini rızkını gaspediyor. Hiç kimse almak zorunda değilsin demesin benim arabam pandemi zaman ne zorluklar çektim kimsenin haberi yok hergün binmek hava atmak değil derdim, sorunsuz aklı başında bir araba durmalı kapıda

• Altur’da 

passat business 

Opak 406.000  

Metalik 412.000  

Araba var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peugeout sitesinde fiyatlar 1 haftada 100.000 artmış vatana millete hayırlı olsun 300 bin altında alınacak araba yok  

• quote:

Orijinalden alıntı: samur45

peugeout sitesinde fiyatlar 1 haftada 100.000 artmış vatana millete hayırlı olsun 300 bin altında alınacak araba yok  

Yok öyle bir şey

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.