|
Bildirim
Twittirda, yatırım için araba aldık 30-40 bin zarardayiz matrah geri alınsın diye itiraz ediyolar. Araba sadece türkiyede yatırımlık alınıyor başka bir yerde böyle olay yok. Alınan araba kullanıldıkça değeri düşer burada artıyor. Sıfır alıp 20-30 bin üstüne koyup satarken sesin çıkmazken şimdi 30-40 düşünce ağlamayacaksın arkadaş. Lafım sadece al sat yapan arkadaşlar için
|
Adamlar zamanında öyle bir zam yaptı ki 50bin tl fiyat düşüyor araçlar hâlâ pahalı
|
Galericiler üzgün.
|
Bu haliyle bile fiyatlar çok yüksek. Ben yıllarca çalışıp 250k ya Corsa vb. araçlar alabiliyorsam boşa çalışıyorum demektir. Benim emeğime hakarettir bu fiyatlar.
|
İki sene önce Egea 64 bin lira idi şimdi 155 bine düştü diye bayiye koşacak halde değiliz.alim gücü bundan fazla düştü medya milleti gazliycak indirim var diye
|
Bu yapilan indirim yetersiz, cok daha fazla indirim olmali. Yazik
|
230 binden aşağı araç yok.. indiriminiz batsın
|
hocam zaten herkes yatırımlık aldığı için böyle. 10 araç satılıyorsa 3 tanesi gerçekten ihtiyacı olduğu için alıyor. kalan 7 tanesi kredi çekeyim 100'e alayım 120'ye satayım diye alıyor. haliyle piyasa şişmiş durumda. gerçekten binmek için alacak olan da fiyatlar zaten düşmüyor diye mecbur alıyor. 20 yıllık araçlar 100 bin lira olmuş. yahu o kadar kolay mı para kazanmak cidden?? hani sıfır boş megan 250'ye çok fazla ama paran varsa alınır. fakat 20 yaşındaki passat 70-80-90 hatta 120'ye bile satan var. o paraya alan enayinin önde gidenidir. arabaya hiç binme 20 senede yine hurda olur.
|
Galericiler ve bayiler bayram yapıyor o arabaları sana banamı verecekler sanıyorsun dostum
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigahakan -- 13 Ağustos 2021; 14:34:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Süper fiyatlar. Mutluluktan çıldırıyorum. Hatta o kadar mutluyum ki kimlere söveceğimi şaşırıyorum. |
1-2 aya o fiyatlar geri gelecek hatta daha yukarı çıkacak. nakiti olan şimdi alsın. |
Hocam o golf leonu ztn 231 bin tl üstüne satmadı bu firmalar. 230 bin tl golf leon 2021 manuel araçlar euro 10,50 olduğundada 230 bin tl idi.. hiç 289 vs olmadı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |