Şimdi Ara

ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
18
Favori
35.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam zaten herkes yatırımlık aldığı için böyle. 10 araç satılıyorsa 3 tanesi gerçekten ihtiyacı olduğu için alıyor. kalan 7 tanesi kredi çekeyim 100'e alayım 120'ye satayım diye alıyor. haliyle piyasa şişmiş durumda. gerçekten binmek için alacak olan da fiyatlar zaten düşmüyor diye mecbur alıyor. 20 yıllık araçlar 100 bin lira olmuş. yahu o kadar kolay mı para kazanmak cidden?? hani sıfır boş megan 250'ye çok fazla ama paran varsa alınır. fakat 20 yaşındaki passat 70-80-90 hatta 120'ye bile satan var. o paraya alan enayinin önde gidenidir. arabaya hiç binme 20 senede yine hurda olur.

• Boşuna beklemeyin. Bayiiler size bırakmaz o parayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan Spencer

Galericiler üzgün.
    Galericiler ve bayiler bayram yapıyor o arabaları sana banamı verecekler sanıyorsun dostum

• İki sene önce Egea 64 bin lira idi şimdi 155 bine düştü diye bayiye koşacak halde değiliz.alim gücü bundan fazla düştü medya milleti gazliycak indirim var diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Antalyada okadar gittim geldim aylarca 280bine birkere denk geldim araç o da opsiyonluydu. Onun dışında 300+

• Daha açıklamadılar ama peugeot grubundaki araçlarda (208 ve 2008'de) sadece 10-15 bin TL kadar indirim olacak göreceksiniz. Çünkü en aç ve doymayan bayi grubu peugeot grubu. Hazır araçları da revaçta diye yolabildikleri kadar yolma peşindeler insanları.

• android seyfi A kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz. Devlet zaten araba satılmasını istemiyor. Carik açık olmuş 30 milyar dolar. Hükümet kulaklarını çoktan millete kapattı. Aldığınız gün en ucuz olduğu gündür. Zaten bu fiyatlara normal vatandaşa bu arabaları yedirmezler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sacr1face

Antalyada okadar gittim geldim aylarca 280bine birkere denk geldim araç o da opsiyonluydu. Onun dışında 300+

Hocam nereye gittiniz hangi galeriye allah aşkına.

bu araç 280 bine hiç satılmadı.

alan bir keriz yok yani.

daha nediyim.

• Türkiye de üretilmeyenlere indirim yapılmamalıydı. İthalatı tetikler bu durum.

Türkiye de fabrika kurmayana indirim vs vermeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Türkiye de üretilmeyenlere indirim yapılmamalıydı. İthalatı tetikler bu durum.

Türkiye de fabrika kurmayana indirim vs vermeyeceksin.

biraz mevzuat bilgisi lazım, gümrük birliğince o dediğinizi yapamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 13 Ağustos 2021; 16:0:59 >
  • 100bin TL olan aracın fiyatı 300bin e çıkmış ordan 250bin TL ye düşmüş kopan hengameye bak. Dilime girmeyen araçların fiyatı ne olacak? 2-3ay sıfır araç satılmasın bak bakalım neler oluyor. İnsanlardaki hırsı anlmak gerçekten zor. İhtiyacını karşılıyorken insanlar neden bişeyleri sürekli yenilemek zorunluluğu hissediyor anlamıyorum. Tutumlu olmak denen bir olay var. Mevcut araçla yola devam.

• listedeki dandik araçlara 300bin vermek BİG LOL

• İnsanların aklı ile dalga geçiyorlar.

• bu fiyatlar ne oğlum indirim olsa ne olur yine aşırı yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

230 binden aşağı araç yok.. indiriminiz batsın

İndirim zaten 230bini geçip %80 vergi dilimine giren araçlara yapılmış oldu.

Eskiden 232bini geçince 280bine zıplıyordu ek vergiyle.

Şimdi 266bini geçenler 319bine zıplayacak.

• Vitaraya indirim yok mu? Anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

İki sene önce Egea 64 bin lira idi şimdi 155 bine düştü diye bayiye koşacak halde değiliz.alim gücü bundan fazla düştü medya milleti gazliycak indirim var diye

Kesinlikle katiliyorum.Medya da abarttikca abartir indirim var diye.Adamlarin en cok yayinladiklari reklamlar,araba reklamlari.Araba firmalari kazanacak ki tvlere daha cok reklam verecek.

• Güya indirim var ...

5 otomobil fiyatına bir otomobil alabiliyoruz ...!

• ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    Araba satilmazsa devletin bütçe dengeleri alt üst olur. ÖTV ile ayakta duran bir bütçeden bahsediyoruz. Tamam ÖTV vakti zamanında ithalatı kısmak için getirildi, ancak şu anki durumda bütçe için kolay gelir kapısı olarak kullanılıyor.
    Bir iki ay araba satılmasın devlet o ÖTV'yi seve seve indirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek bir süre araç satışı azalıp, vatandaşdan şikayet geliyorsa devlet vergi olayını düzenleyebiliyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.