< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Ekim 2024; 19:53:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÖTV+KDV yi 750 TL kadar konu etmeyen insanlar ülkesi?acaba neresi? (2. sayfa)
-
-
Kredi kartı limitini 50 bin yap geç o zaman . Zaten kredi kartı faizi %1-2ken ve milyonluk kredi kartı limiti olana fakirden zengine bir transfer olmaktaydı. Kredi kartı limitleri aslında faizler düşükken bir sınır olmalıydı ..şimdi kredi kartı faizleri düşsün deniliyor düştüğünde yine asıl zenginler kazanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes bana hergün 1 kuruş versin. 1 kuruş herkes için küçük bi bedel. neden verdiğinizi sormayın verin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolaylı olursa sıkıntı yok tüm mesele bu
Bizim millet böyle yapcak birşey yok ağır muhalif olmamama rağmen hiçbirşekilde çıtımı çıkarmadım çevremdeki bütün insanlar bankaları aradı limitlerini düşürdü benim umrumda olmadı oturdum seyrettim sadece.Çünkü insanlar şuna isyan etmiyor. Sturbucksda bir kahveye 300₺ para veren embesili seyrettim.Demiyor bu Akp hükümeti başda olduğu sürece burdan almassa başka biyerden alıcak die.Gene bu çürümüş toplumu ibretle seyrettim ama sadece seyrettim çünkü embesillerin beynini ben değiştiremem onlar kendileri değişmek isterlerse değişir.Toplumu hergün gözümde bir çürümüş yumurtaya benzetiyorum ve bu çürümüş yumurtayıda koklamak zorandayım.750₺ için kıyameti kopardılar birde seviniyorlar başardık die birkaçtanesi hatta reis bizim sözümüzü dinliyor bile diyor Chp olsa yapardı dien kişileri duydum bu kulaklar bunları duydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Ekim 2024; 11:34:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Limiti 100 bin TL altında indirdim zaten. Buradaki konu 750TL ödememek değil zaten.
Limiti 100bin TL altına çekmem , sululuk cıvıklık saçmalığa karşı tepki.
Bir bilgi vereyim: 2 farklı firma ortağıyım. 2 firmadan da BAYAĞI BİR YÜKSEK vergi ödüyorum.
Vergi görevimi TAM yada FAZLASI ile yapan biri olarak kredi kartımı kullanırken MAHREMİYET bekliyorum.
Herşeyi kart limitini indirdiğin gibi indiremiyorsun ama. Otomobildeki ÖTV 'yi kaldırabiliyor musun yada diğer ÖTV 'leri
İndirebildiğinde büyük tantana çıkartıp indiremediğinde kuzu kuzu ödüyorsun
2 firman varsa daha da bilgin olması gerekir artık araçlardaki ÖTV 'leri 5 senede düşüyorsun veya pc ve telefonda uzun sürede . Benzinde veya başka şeylerde bile limit var
Kart kullanırken merhamet beklemiyorum diyorsun da hiç ona benzemiyor . Bu kadar tantanayı başka şeylerde yapılsa belki daha farklı vergi sistemi olabilirdi
Bu olaya muz cumhuriyetinde dahi rastlayamassın. %220 ÖTV al ,uzerine birde KDV yi kitle akıl alır gibi değil. Yıllardır cevremdekilere bu zulmü söylüyorum ama elden hiç birşey gelmiyor maalesef.
İlk aldığım arabanın fiyatı 1800€
Aynı aracın Türkiyedeki fiyatı 450000₺
Bu her şeyi açıklıyor zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X