Arkadaşlar ben ilk defa bir araç alacağım bu kuralların bana vurması gerçekten acı verici ben ötv ödeyecek durumda değilim babam ölürse Allah uzun ömür versin bu durumu kabul etmez kimse ben babamın ihtiyaçlarını araçla karşılıyorum ilacı maması bezi hastaneye kontrole hep araçla götürüyordum kendi eski aracımla şimdi rapor ile alacak param yoktu şimdi durumlarımı düzelttim şimdi alayım dedim bu kurallar çıktı şimdi ben sinirlenmeyim de kim sinirlenmesin ben engelli bireyin işini görmek için kendi aracımla 5 yıldır mucadele ediyorum rapor olmasına rağmen kendi aracımla idare ettim neden çünkü alacak param yoktu, babam pankirson hastası yatalak hasta araca bile binemiyor ambulansa gidiyor kontrole ama ihtiyaclarını ben karşılıyorum annem karşılıyor yani demek istediğim araç alınan engelli adına kişi öldüğü zaman ona bakan özen gösteren kişiden ötv almak ne demek bu adamın suçumu ben oğluyum babadan bir araç kalmış çok mu neyin ötv si bu çok katliam çıkar böyle bir kanun gelirse kimse almaz araç olan engelliye olur. |
Bildirim