Şimdi Ara

ÖTV MUAFIYETLI ARAÇ TAVSİYESİ RAPOR % 94 '29.04.2024' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar ben ilk defa bir araç alacağım bu kuralların bana vurması gerçekten acı verici ben ötv ödeyecek durumda değilim babam ölürse Allah uzun ömür versin bu durumu kabul etmez kimse ben babamın ihtiyaçlarını araçla karşılıyorum ilacı maması bezi hastaneye kontrole hep araçla götürüyordum kendi eski aracımla şimdi rapor ile alacak param yoktu şimdi durumlarımı düzelttim şimdi alayım dedim bu kurallar çıktı şimdi ben sinirlenmeyim de kim sinirlenmesin ben engelli bireyin işini görmek için kendi aracımla 5 yıldır mucadele ediyorum rapor olmasına rağmen kendi aracımla idare ettim neden çünkü alacak param yoktu, babam pankirson hastası yatalak hasta araca bile binemiyor ambulansa gidiyor kontrole ama ihtiyaclarını ben karşılıyorum annem karşılıyor yani demek istediğim araç alınan engelli adına kişi öldüğü zaman ona bakan özen gösteren kişiden ötv almak ne demek bu adamın suçumu ben oğluyum babadan bir araç kalmış çok mu neyin ötv si bu çok katliam çıkar böyle bir kanun gelirse kimse almaz araç olan engelliye olur.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Aynen kardeşim sana hak veriyorum böyle bir şey kabul görmez kimse ötv ödeyecek durumda değil % 10 intikal vergisini ödeyebilir ama ötv parasını 500 bin gibi bir rakamı adam nasıl ödesin akıl var mantık var 1 kişiden 500k alsa 100 kisiden 50 trilyon para yapar devlet resmen batmış demektir böyle bir şey olursa.

• RedNeX kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz umarim engelli dernekleri seslerini cikarirlar da bu otv maddesi iptal olur 10 yila bir itirazim yok, alirken japon kore arabasi alirsin 10 sene sorun cikarmaz. Ama otv olayi kulliyen insafsizlik

Ayrıca orjinal sorunla alakali isler yolunda giderse 700 bine corolla baz paket veya hb istiyorsan yaris hibrit baz paket almani oneririm, 10 sene bu saydıkların illa problem cikarir. Veya illa hb istiyorsan suzuki swifte bak.

Hyundai bayon veya kia stonic te olabilir.

Kanun 10 seneye cikarsa bence japondan Kore'den baska secenek kalmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Haziran 2024; 8:25:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedNeX kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun sizler gibi gerçek ihtiyaç sahiplerine daha akılcı çözüm bulmaları gerek. Malesef alınan bu kararlar hep art niyetli diğer kişiler yüzünden oluyor .Tez zamanda gönlünden geçenin en güzeli olur umarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.