Şimdi Ara

ÖTV ÖNCESİ - ÖTV - ÖTV SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir araba almayı düşündüğüm için hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarını takip ediyorum. Bu listeyi yapma amacıma gelince de; FORD'un kendi sitesindeki reklamı belirleyici oldu. Arkadaşlar Eylül'de takılmış kalmış. Listeyi incelediğinizde ne zaman nasıl bi indirim yapılmış ben algılayamadım, anlayabilen varsa da helal olsun. Adam akıllı bi indirim olmadığı gibi ikinci el piyasasını da altüst ettiler. Devletin ilgili kurumları esnafından,memurundan,işçisinden vergi almasını biliyor da bu sanayicilere diş geçiremiyor mu? İndirim oldu da bizim haberimiz yok mu? Adamlar resmen fırsatçılığa dönüştürdüler ki haklılar uyuyan bi millet olduğumuz için bize en yapılsa müstehaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffamous00 -- 14 Ekim 2009; 20:36:04 >

• Merhaba,

Sayılarla fiyatlardaki artışı net şekilde gösteren bir tablo oluşmuş. Bu tabloyu sanayi ve tic. bakanlığındaki karar vericiler görsün ve düşünsün.

Teşekkürler.
  • tablodan net anlaşılıyor ki bu adamlar ÖTV indirimini bizden önce haber almış ve şubat gibi inceden zamlara başlamış ..sonra millette indirim beklentisi ile araba almayı kestiği için zaten satılmayan arabayı 40 yazsan ne olur 45 yazsan ne olur...ÖTV indirimi ilk başladığında sağlam indirim yapmış görünüyorlar ama bakarsan sadece ocak fiyyatına geri dönmüşler..olan devletin alacağı vergiye olmuş...maliyenin devletin bunu görmemiş olması mümkün değil....Bırakın onu siz vergiyi indirseniz onlar arabaya zam yapar en basit mantıktır. Yani devleitn yetkililerinin hangi amaca hizmet ettiği bilinmez ama birilerine çıkar sağlamışlar...
    Bence bu iş yüce divanlıktır..
    Bundan sonra ufak tefek indirimler olabilir ancak ocak 2009 fiyatını tekrar beklemeyiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.