Şimdi Ara

ÖTV'siz Engelli araç tavsiyesi HONDA-TOYOTA-VOLKSWAGEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elden kumandalı otomatik vitesli araç almayı düşünüyorum. Honda civic , Toyota corolla , Volkswagen Jetta hangisini tavsiye edersiniz dizel benzinli farketmez arabanın normal piyasa satış fiyatı 70 72 75 bin tl(ötvsiz 50 52 55) olabilir farklı opsiyon seçeneklerini de belirterek yardımcı olur musunuz. Genişlik güvenlik engelli bir sürücü olduğum için ön planda yüksek performans geri planda tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 22 Ağustos 2015; 18:45:38 >

• Volkswagen i düsünme. Şanzıman kronik sorunlu. Ayrıca vwde elden kumandalı vites varmı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden kumandalı vites değil arabaya özel olarak takılacak tertibatla gaz ve fren elden olacak ayaktan da kullanılabilir ayağını pedallara basabilen ler için ikisi birbirinden bağımsız isteyen ayaktan isteyen elden kullanır ama ben pedallara pek basamıyorum.

• Bugün bir tane daha otv İndirimli araç tavsiyesi soran vardı. Aynı şeyi yazacağım 5 yıl satamayacağınızı düşünerek kesinlikle tek kavrama robotize şanzıman ve çift kavrama robotize şanzımanlı araçlardan uzak durun. Bu şanzımanlar eninde sonunda arıza yapar ya da epey yüklü masraf açarlar.

Vw firmasının çift kavramalı dsg şanzımanı en çok arıza çıkaran ve en çok masraf açan şanzıman olduğu için kesinlikle uzak durun.

Honda civic tork konvertörlü şanzımanı nedeniyle ömür boyu şanzıman sorunu çıkarmaz. Hatta periyodik bakımları dışında servise gitmenize gerek kalacak büyük bir sorunda açmaz. Fabrika çıkışlı lpg ve 6 yıl garantisi ile en çok önereceğim araç olur. Keza toyota corolla'da kullanılan cvt şanzımanda düşük arıza oranına sahiptir. Aynen honda gibi periyodik bakımları aksatılmazsa servise ihtiyaç duymazsınız. İki aracıda bayide inceleyip hoşunuza gideni gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim başından beri gönlüm civic den yana ama içeri çok ses veriyor yalıtımı kötü motor ve asfalt sesi çok geliyor dediler 2012 2013 e göre iç dizayn malzeme kalitesi 2015 de daha kötü diyorlar

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Bizim millet bir araca binmeden o araç hakkında sallamamasını çok seviyor. 2.5 yıldır kullandığım ve ses yalıtımının gayet iyi olduğunu söylediğim halde hayatlarında civic'e binmemiş insanlar illa ses yalıtımı kötü diye benimle iddialaşabiliyor.

Nasıl olsa sıfır alacaksınız ses yalıtımı en iyi dedikleri araçlar ile civic'in test sürüşüne çıkın. Arada nasıl bir fark göreceksiniz buradan da yazın ki herkes görsün.

• ben alacak olsam maalesef 1.6 tdi passat ya da jetta alırdım.sebebi ise 5 sene sonra satınca değer kaybetmemesi.alırsın 100 bin liralık arabayı 60 dan,5 sene sonra satarsın yine 60 dan fazlaya gider sıfırını alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.