Bilkent, ODTU ve University of Central Florida senin kriterlerine uygun mu? Daha bilimin ne oldugunu bilmiyorsun bana bilim dersi vermeye kalkıyorsun. Herşeyden önce haddini bil bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÖTV zammı sonrası yerli otomobil için fiyat tahmini: '1 milyon TL'yi geçer' (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazywinner3
Tüm ülkeler elektrikli araçlara vergi indirimi yaparken bizimkiler bindirimi yapıyor. Oy verenler mutludur umarımOnlar ben lpg kullanıyorum bana ne mazot zammından diyen tayfa. Her türlü mutlular yani.
-
Heryerden cikar demistim. Ayrica Bilken ve ODTU kalitesi dustu ...
Cenral Florida suepsiz Turkiye dekilerden daha iyidir . Seckin Amerikan Universitesi de degil senin ki :/
https://www.usnews.com/best-colleges/ucf-3954
Ek olarak su da bir gercektir kisi kendisini ne kadar gelistirmtir yani girdigi universitelere degil de kendisine ve eserlerine yazili eserlerinden bile ne kadar ATIFTA bulunuyor yapan seckin universitelerce mi filan bunlar onemlidir ...
Yani bana universite isimleri saymanin pratiksel bir fikri anlami yok vermiyor .
Hatta su da vardir : Bircok kisi okudugu univesiteyi dereceyle bitirir ama gercek hayatta fos cikar tabiri caizse ...
Bir de egitim ile ogretim bambaska seylerdir ... Ogretimiyle ovunen egitimsiz insanlar da vardir ...
Turkiye de ogretimli odaklaniliyo agirlikli olarak ki onda da vasat intihaller cakma doktorala yar doc lar prof lar alayi yuksek Turkiye de ...
Isverenler diplomasindan cok verilen sinanmalik gorevleri projeleri yapabiliyor mu ona bakiyorlar ... Yani is hep neticededir yapabiliyor musundadir ...
Sadece universite isimleriyle ise alinsa bile en fazla 1 sene dayanir isten cikartilir beklenildigi azami sartlarda olmadigi vuku bulur .
Elbette seni bilmem kendini iyi bilirsin ve burada nasil bir kategoriye kendini akademik filan koyarsin bilmem ...
-
Hocam, gündemi takip edemiyorum yoğunluktan bu ara da, kim uzaya çıkmış acaba?
-
Petrol lobisinin işleri bunlar. Elektrikli aracımızdan korktular, alınabilir olmaması için el altından bize para verip elektrikli araç vergilerini yükseltmeye çalışıyorlardır. Petrol lobisinin son kalesi, Türkiye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: İNDİRİM SEYYAHI
Aynen hdp ile ittifak yapmıyoruz deyip ittifak ortaya çıkınca kıvıran bizimkiler mi sizinkiler mi 😂harbiden hdp lilerle dolmabahçede görüşen bizimkiler mi? yada oslo da? harbiden teröristin törörist kardeşini devlet televizyonuna çıkaran bizimkiler mi? teröristleri davul zurnayla karşılayan bizimkiler mi? bunlar varken başkalarını hdp ile ittifak yapıyor diye suçlayabilmek nasıl bir zihniyettir?
-
Hükümet yakıt vergilerinden vazgeçemez. Elektrikli aracı herkes alabilse millet evde şarj edecek. Kimse yakıt alamayacak. Devlet zaten vergilerle ayakta.. Vergi olmasa bitik durumdayız. Birde elektrik altyapımız yok neredeyse. Herkes aracı şarj etmeye kalksa ülkenin elektrik şebekesi çöker.
Kısaca elektrikli aracı unutalım. Ne elektrik altyapımız müsait ne de ekonomimiz.
-
fiyatları abartacaklar önceden(1 milyon falan) çıkınca çok daha ucuza çıkacak(500bin civarları) işte ucuz araba yaptık diyecekler
-
Ya nerenizden tutsanız ofsaytsınız gülüyorum valla İbb ye şu an kimler dolduruluyor cevabını ver
Başkan aponun heykelini dikecez diyen Seloyu savunmalar mı Oslo diyor? Devlet yapar herkesle görüşür çözüm süreci denen Bi süreç vardı Meclis de milletin gözünün içine baka baka teröre karşıyız deyip sonra hdp saadet iple anayasa çalışması yapan kim?
Ypg bize mi saldıracak diyen kim onca vatandaş şehit oldu neden orada değildi sizinkiler
Her yerde şov yapan ekibiniz neden Diyarbakır annelerinin yanına birkez olsun gitmedi?
Mustafa Kemal deyip ATATÜRK demiyen İl başkanımı bu millete sahip çıkacak
Domuz eti yiyen İl başkanımı milleti kucaklayacak
Lgbt yi savunan Türk toplumunun edebini hayasını bozan Aile yapısına dinamit koyan masonik cemiyetin uşaklarımı Millete faydalı olacak!!
Çözülme Başladı Muharrem Başkan içinizdeki bütün pislikleri ittifakları tek tek gün yüzüne çıkaracak.. Bakalım ondan sonra kiminle ittifak yapacaksınız Avrupa ve Amerika aşıkları..
Fetöye ve hdp kucak açan ve Ak Partiden tasfiye edilen siyasi Fetö ayakları ile İttifak yapanlar mı Oslo dan bahsediyor UTANIN YÜZÜNÜZ KIZARSIN Eleştirdiğiniz boku yemeyin Kansız dediğiniz kişinin yaptıklarını yapıp sizde aynı Kansızlığa bulaşmayın
Sizin için güzel Laf nedir biliyormusunuz
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNDİRİM SEYYAHI -- 11 Şubat 2021; 19:36:48 >
-
Bu vergilerin amacı zaten cari açığı azaltmak. Bu pahalı ithal araçları almasınlar alacaklarsa bu kadar da bana versinler vergisi bunlar. TOGG modelleri çıktığında TOGG'a özel bir kanun çıkarır açık ara fark oluşturur o zaman herkes yerliyi alır. Bunu sadece iyi niyettten yapmayacak. TOGG'un bünyesindeki şirketlerin suyuna gitmek için de yapacak zira adamlar risk aldı. İthal araç vergileriyle alakasız insanları bunlara yönlendirici bir vergilendirme gelir bunlara. Şunu düşünmek için dahi olmaya da gerek yok.
O yüzden bu kadar erkenden şuan bunların haber değeri yok. Gerçekten bu kadar pahalı olursa zaten boktan olur. Ama olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Şubat 2021; 19:48:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İNDİRİM SEYYAHI
Ya nerenizden tutsanız ofsaytsınız gülüyorum valla İbb ye şu an kimler dolduruluyor cevabını ver
Başkan aponun heykelini dikecez diyen Seloyu savunmalar mı Oslo diyor? Devlet yapar herkesle görüşür çözüm süreci denen Bi süreç vardı Meclis de milletin gözünün içine baka baka teröre karşıyız deyip sonra hdp saadet iple anayasa çalışması yapan kim?
Ypg bize mi saldıracak diyen kim onca vatandaş şehit oldu neden orada değildi sizinkiler
Her yerde şov yapan ekibiniz neden Diyarbakır annelerinin yanına birkez olsun gitmedi?
Mustafa Kemal deyip ATATÜRK demiyen İl başkanımı bu millete sahip çıkacak
Domuz eti yiyen İl başkanımı milleti kucaklayacak
Lgbt yi savunan Türk toplumunun edebini hayasını bozan Aile yapısına dinamit koyan masonik cemiyetin uşaklarımı Millete faydalı olacak!!
Çözülme Başladı Muharrem Başkan içinizdeki bütün pislikleri ittifakları tek tek gün yüzüne çıkaracak.. Bakalım ondan sonra kiminle ittifak yapacaksınız Avrupa ve Amerika aşıkları..
Fetöye ve hdp kucak açan ve Ak Partiden tasfiye edilen siyasi Fetö ayakları ile İttifak yapanlar mı Oslo dan bahsediyor UTANIN YÜZÜNÜZ KIZARSIN Eleştirdiğiniz boku yemeyin Kansız dediğiniz kişinin yaptıklarını yapıp sizde aynı Kansızlığa bulaşmayın
Sizin için güzel Laf nedir biliyormusunuz
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA!!!!Yazınızın siyasi boyutuna hiçbir yorum yapmayacağım ama insanların ne yedikleri, kiminle seviştikleri sizi gerçekten bu kadar ilgilendiriyor mu?
Ahlaktan beklentiniz sadece cinsel ilişki mi?
Kamu malını bir kesime peşkeş çekmekten daha büyük ahlaksızlık mı olur?
Torpille, haketmediği halde makam ve mevki sahibi olmaktan daha büyük ahlaksızlık mı olur?
Domuz eti yemek mi yoksa kul hakkı yemek mi daha büyük ahlaksızlık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap verin üstteki yazdıklarıma lütfen cevap bulmayan sorular oldukça mevzu uzar gider! -
Gelişmiş ülkelerde elektrikli araç kullanımı teşvik edilir. Bizde ise durum belli...
400 bin olucakmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrharbiden hdp lilerle dolmabahçede görüşen bizimkiler mi? yada oslo da? harbiden teröristin törörist kardeşini devlet televizyonuna çıkaran bizimkiler mi? teröristleri davul zurnayla karşılayan bizimkiler mi? bunlar varken başkalarını hdp ile ittifak yapıyor diye suçlayabilmek nasıl bir zihniyettir?
Alıntıları Gösterkimdi o? birileri terörist başı için sayın derken şehitler için de kelle demişti? adı aklıma gelmedi bir türlü...
-
Togg a özel vergilendirme yapamaz.
Cevap bulmayan soru sorduğumu düşünmüyorum. Daha önce de söylediğim gibi siyasi yorumlarınız hakkında bir cevap yazmayacağım. Zira gereksiz olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X