Ortada olmayan aracın ötv si ile ilgili sayfalarca yorum komik ülke valla |
ÖTV zammı sonrası yerli otomobil için fiyat tahmini: '1 milyon TL'yi geçer' (11. sayfa)
-
-
erdoğanın başkanlık sisteminde isteyip de yapamayacağı çok az şey var bu da onlardan birisi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bence elinizi çabuk tutun, yakında 5-6k arasında değişir fiyatlar
https://www.nalburbaba.com/ayyildiz-galvaniz-burclu-el-arabasi
-
Ortada fabrikası yok, sene sonuna seri üretim olacak deniyor.
Bana bir gülme geliyor
Yerli üretim diyorsunuz ama hangi yerli üretim. Keşke olsa ama yok.
Tek batarya masrafı 400 bin civarı deniliyordu 1 yıl önce. Kendin yapma ile ilgisi yok, teknoloji deneyim ve üretim satılıyor, dünyada üretici ve fiyatlar belli. 700 bin iyimser bir rakam totalde.
-
O değilde bu togg un fabrikası noldu? -
başka devletler insanlar alsın ve çevre kirliliği olmasın, boşa zarar olmasın diye elektrikli araçlara indirim yapıyor
bizimkiler fırsat bu fırsat deyip elektrikli araçlara zam getiriyor
hala bursadaki fabrikadan haber alamadık, hangi ara olacak bu işler?
ve evet, ötv zammı falan derken aşağı yukarı 1 milyon 125 bin tl olur bu araba, geçer bile
vazgeçmem geçemem imkansız benimsin AUDİ,
yar etmem seni ellere boşa direnme benimsin tükürdüğümü yalar yine seni alırım VW.
hala aracın üretileceğini sanmak da ne bileyim...
1 Ocak 2023 tarihine 1 yıl 10 ay kaldı benden söylemesi.
-
sıkın dişinizi az kaldı diyecemde sokaktaki vatandaşı görünce ne söylediklerini bakınca ümidim filan kalmıyor bence bu ülkedeki aklı başında bireylerin tek düşüncesi bu ülkeden gitmenin bir yolunu bulmak olmalı.
-
Avrupa gümrük birliği anlaşmamız var farklı vergilendirme diye birşey olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A40356F19
YALNIZ KENDİ ARABAMIZA ÖTV VERGİSİ OLMAYACAK ZATEN YURT DIŞI ARABALAR YERİNE YERLİ OLAN ALINSIN DİYE YAPILDI (Cevap yazan arkadaşlara söylüyorum devlet mal mı niye kendi ayağına kurşun sıksın) -
Ah canim bloke etmis. Akademik kimligini ifsa edecegine once yaptiklarini ifsa etseydin ? Yani ifadelerime aykiri curuten deliler sunsaydin bari .
Blok yapmadan once cevap hakki yaratman da senin acizliginin delilidir.
Bari bilimselligin bir parcasi deseydin .
O bilimdir dediign seyde bak bakayim neler var neler :
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bilim
Gozlemledigim kadariyla sende, kibir ve ego var ...
Senin gibi parlak zivri vesaire zekalilar buralarda ne isi var ?
Sikayet ettim o yazini da bil . Yani blok yaparak cevap yazman forum etiginde olmasa gerek . Senin gibi bayagi uyeler donanimhaberde boldur ve yillardir da yaparlar. Yani klise vasatliklar acizlikler ...
Herseyden once insan olmayi bilmiyorsun ...
Zaten egitim ile ogretim bambaska seylerdir.
Turkiye gibi ulkelerde egitim alis hatta yurtdisindakiler de dahil bazen ilkokul problemlerini dah cozemiyor . Yani bunlar olagan seylerdir ... Elbette intihalle elde edilmis "titre" unvanlarin da eger bir Turksen artik yabancilarin neredeyse hepsi Turkiye'de egitimi varsa saibeleri de var midir diye yaklasiyor amlesef . Bunlar aci gerceklerdir ...
Bu arada cok populer bir Prof. Dr. Bogazicili yi de vaktinde yaklasik 18 yil once filan bilimsel acidan da rezil etmisligim de vardir . Kendisinin sonu da seyri de iyi gitmedi e bu alemden de gocmustur ...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sseni doktora tezimle ezerdim de ne sen anlarsin o tezi ne de ben kimligimi ifsa etme niyetindeyim. Kosaca sen bilim nedir bilmiyorsun ve tartistigin kisiyle uzaktan yakından aşık atacak seviyede degilsin. Avrupa ve Amerika'daki universitelerde bulunmuş biri olarak Bilkent ve ODTU'nun seviyesine, özellikle de Bilkentinkine laf etme gafletinde ancak bu okullar hakkinda hic bir fikri olmayan cahiller bulunabilir. Siralamalari koymuş bir de :) cankaya universitesinin Turkiyede birinci sirada ciktigi siralamalarin ne hukmu olabilir? Neyse blok! Ya bana bilim mi ogretiyosun gerçekten? Ahaha. Metodolojik yaklasim diyor bir de.
Alıntı
metni:Bilim adamina bilim öğretmeye calisiyor biliyormuş gibi Alıntı
metni:Ona bilim deniyor iste. Onun için haber sitelerine degil bilimsel makalelere bakmaniz lazim. Haber sitelerinin alayi yanli ve algi operasyonu pesinde kosan tipler. Ailende veya seni egitim babinda kimle yetistirdi peki ? Dunyadaki en iyi universilerin en iyi fakultelerinde ebenylik uzerine de uzmanligi olmus hatta icraatte de iyi olan bir aileden filan da geliyorsan mantikli derim senin su uslubuna filan ...
-
1 milyon olmasın hadi 500.000 olsun bu maaşlarla kaç kişi alabilecek ki? Malum kitleden zenginler alır anca bu paralara.
-
Bizim millet retinasini,böbreğini,dalağını,karaciğerini satar yine o pahallı arabayı alır
-
Amac belli , petrolde çok kar ve vergi var, millet başka alternatiflere yönelerek bu karı kaçırtırmak istemiyorlar.
-
hocam onlar 2 ye ayrılıyor:2000-3000 motor mercedes, audi ile gezenler ve hiç arabası olmayan ve olmayacak olanlar. onları çok ilgilendiren bi durum yok kısacası
-
olum millet diyo ki yok fabrikasi kuruluyor yok 2022 uretilecek az sabirli olun falan filan inanmak ne demek sanirsin on siparis vermisler
-
Rica ediyorum, çıktığında gerekirse böbreğinizi satın ve en az bir tane alın. Alın ki biz bu ülkede rahat yaşayalım. Devlet baba sizi yolsun. Bize dokunmasın. Bize sıra gelmesin.
Tüketimdeki vergilere karşı değilim. Alan yolunur, bu sayede de almayan bir tık daha güzel yaşar. Sen krediye gir, borç öde. Ben dünyayı gezeyim. Amman ağzımızın tadı bozulmasın. Bol bol al, bol bol vergi ver ki bize dokunmasınlar. Sonuçta rakıyı da üretebiliriz lazım oldukça. Hatta Ankara'da bazı meyhaneler içkini getirmene izin veriyor ve sadece mezesini, yemeğini satıp, servis ettiği rakıdan hizmet ücreti alıyor. Benim tanıdığım bazı çakallar da ev üretimi rakılarını kolunun altına koyup bu meyhanelere dadanmışlar!? Beleşe meyhane queyfi...
Gelirdeki vergi de zaten bir şekilde "ayarlanıyor".
Dolayısıyla sizi ütsünler, bize dokunmasınlar. gerçek manada otomobil meraklısı adam da Mercedes E gördüğünde wauw demez. Ona bir anlam ifade etmez. Yeri gelir 30.000 liralık bir araba sıfır e'den daha değerli olur otomobil severin gözünde.
Şimdi gidip 57'min kaputunu yalayacağım. Vergisi de çok yok. Bu da size kapak olsun. özetle, siz var olduğunuz sürece, iyi yaşamak isteyen her şekilde iyi yaşar.
İyi ki varsınız. Hakkınız ödenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
100-150 bin tlye araba alacağını sananlar vardı :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X