merhaba öncelikle evimde kullandığım hi-fi özellikli onyo marka ev sinema amfim bulunmakta (avr) yıllardır sistmeimi polk audio setup ile birlikte 5.1 sistem olarak kullanıyordum şimdi sistemimi 71e çıkarmak istiyorum fakat bunun içim bütçem aşırı sınırlı neredeyse yeni hop alamayacak kadar fakat bir arkadaşımda kelepir fiyatına bana verebileceği bir speaker mevcut fakat outdoor speaker , benim amfim 140w çıkış güç verebiliyor 8ohmda outdoor speakerın ise (trafolu) olanında 8 ohm a ayarlanıp benim verebilecğeim gücüde destekleyebiliyor bunu surr bak olarak kullanmayı düşünüyorum ama uygun olur mu bilemiyorum blen arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim , sinema için kullanmayı düşünüyorum özellikleri ise Uygulama yerleri; İbadet yerleri, cafe & restoran, AVM, müzik prodüksiyonu, dahili ve harici çok maksatlı kullanılabilir. Su geçirmez. İç ve dış ortamda kullanılır. Arka panelde 8 Ω, 25V, 50V, 75V ve 100V pozisyonlu empedans selektörü mevcut. 100V trafolu modellerdeki kaliteli trafo, yüksek verimlilikle çalışmasını sağlar. Hoparlörler hem yatay hem de dikey kullanılabilir. Özellikler Güç: 220 W Empedans: 8 ohm SPL (1 W/m): 92 dB Frekans: 30 Hz - 20 kHz Hoparlör Çapı: 8 inç (20 cm) Hammadde: Plastik Boyut: 36x27 cm Ağırlık: 5.7 kg Renk: Siyah/Beyaz |
Bildirim