Beyler Outlast Oyununu Bitirenler Sonunu Bilirler Zaten. Sizce 2. Çıkarmı Bana Sonu Biraz Saçma Geldi .s Yani Burda Bitirirlerse Oyunu Sanki Olmaz ?
bence oyun cok fazla tuttu oynayan cok kişi var ve yeni çıkan amnesiayı bitirmiş biri olarak ondan kat kat daha üstün bence seri halinde devam edecektir büyük ihmitimal konusu aynı olur mu olrasını bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: By.Smaill
Beyler Outlast Oyununu Bitirenler Sonunu Bilirler Zaten. Sizce 2. Çıkarmı Bana Sonu Biraz Saçma Geldi .s Yani Burda Bitirirlerse Oyunu Sanki Olmaz ?
Sistem gereksinimleri nedir ? Ayrıca oyun çok mu kısa sürede bitiyor ? Teşekkürler .
Minimum Sistem Gereksinimleri: OS: XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 İşlemci: 2.2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci Bellek: 2 GB RAM Grafik: 512 MB NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3xxx serisi DirectX: Sürüm 9.0c Ağ: geniş bant internet bağlantısı Sabit Disk: 5 GB boş alan Ses Kartı: DirectX Uyumlu
Ve Oyunun Biraz Üzerine Düşersen Hızlı Bitirirsin Fakat Yavaş Zamanla Oynarsan Uzun Gelir
quote:
Minimum Sistem Gereksinimleri: OS: XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 İşlemci: 2.2 GHz Çift Çekirdekli İşlemci Bellek: 2 GB RAM Grafik: 512 MB NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3xxx serisi DirectX: Sürüm 9.0c Ağ: geniş bant internet bağlantısı Sabit Disk: 5 GB boş alan Ses Kartı: DirectX Uyumlu
Ve Oyunun Biraz Üzerine Düşersen Hızlı Bitirirsin Fakat Yavaş Zamanla Oynarsan Uzun Gelir
Anlıyorum . Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ProLivee
quote:
Sistem gereksinimleri nedir ? Ayrıca oyun çok mu kısa sürede bitiyor ? Teşekkürler .
sistem gereksinimleri abartı değil, normal bir oynayış tarzıyla ( haldır haldır gitmeden ) 4 buçuk saatte bitirdim. oyun boyunca bir kere filan ölmüşümdür. açıkcası finalini ben beğenmedim son derece klişe geldi. ama oyunun devamı gelir. en azından gelsinde bizde horror türüne olan açlığımız gideririz.
quote:
Orijinalden alıntı: yekepe
quote:
quote:
sistem gereksinimleri abartı değil, normal bir oynayış tarzıyla ( haldır haldır gitmeden ) 4 buçuk saatte bitirdim. oyun boyunca bir kere filan ölmüşümdür. açıkcası finalini ben beğenmedim son derece klişe geldi. ama oyunun devamı gelir. en azından gelsinde bizde horror türüne olan açlığımız gideririz.
4.5 saat kısa degil mi acaba ?
daha oyunun başında açıp kapamam biroldu... tırs tırs tırs... gündüz vakti bile ürkütücü seslerden ötürü kapadım.. yanımda biri olmadan oynayamam sanırım ...
Edit: film olsa izlicemde kulaklık takılı ve evde kimse yok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yekepe
quote:
quote:
4.5 saat kısa degil mi acaba ?
oyunun öyle uzun bir ömürü yok zaten, her adımda dibe sinilirsede bitmek bilmez, açıkcası alışkın olduğumdan bir süre sonra otomatik speedruna bağıyorum çok sevemeyince
yama çıksın bitiririz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme