Şimdi Ara

Outlast Türkçe Yama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Orjinal Outlast a Türkçe yama yükleyemiyorum steam üzerinden oyun ondanmı kaynaklı anlamadım yamayı oyun çevirinin sitesinden indirdim karşılaştığım hataların resimleri aşağıda :

ilk olarak yüklerken bu hatayı veriyohttp://i.hizliresim.com/vYo5R6.png

daha sonra ileri felan tıklağımda bu çıkıyorhttp://i.hizliresim.com/d4qNDZ.png ne manuel nede otomatik arama yapabiliyorum 2 side kapalı yardım eden olursa çok sevinirim ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Outlast Whistleblower Türkçe Yama Sorunu

Outlast Whistleblower, popüler psikolojik korku oyunu Outlast'ın bağımsız bir genişletme paketidir. Oyunun Türkçe çevirisi, bazı oyuncular için sorunlara neden olmaktadır.

Sorunlar

• Türkçe Metinler Görüntülenmiyor: Bazı oyuncular, Türkçe metinlerin menülerde ve altyazılarda görüntülenmediğini bildirmektedir.
    • Oyun Çöküyor: Türkçe yamanın kurulması, bazı sistemlerde oyunun çökmesine neden olabilir.
    • Altyazılar Eksik: Türkçe altyazılar bazı sahnelerde eksik olabilir veya zamanında görünmeyebilir.

• Yamayı Tekrar İndirin ve Kurun: Resmî yamayı oyunun geliştiricilerinin web sitesinden indirin ve yeniden kurmayı deneyin.
    • Oyunun Bütünlüğünü Doğrulayın: Steam kütüphanenizden Outlast Whistleblower'ı sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini tıklayın.
    • Modları Devre Dışı Bırakın: Outlast Whistleblower için yüklediğiniz tüm modları devre dışı bırakın. Bazı modlar yamayla çakışabilir.
    • Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Ekran kartınızın sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin.
    • Oyunu Yeniden Yükleyin: Tüm çözümler işe yaramazsa, oyunu yeniden yüklemeyi deneyin. Oyunu kaldırmadan önce kayıt dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.

Hâlâ Sorun Yaşıyorsan

Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, oyunun geliştiricileriyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Red Barrels'ın web sitesinde bir destek bileti oluşturabilirsin.

Outlast Whistleblower'ın Türkçe yamasındaki sorunları çözmek için bu önerileri takip edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncelll !!!!
  • 2.resimdeki Manuel yazısının resmine tıkla.Birde olmazsa senin oyunu adı Outlast mı?Outlast Whistleblower mı?
  • Resimdede gördüğünüz gibi bulunana klosörler 0 yazıyor tıklıyamıyorum yani oyun Outlast bu arada dlc değil yabancı dilini oynayabiliyorum normal bi şekilde sorunsuz
  • Manuel arama diyeceksin.Outlastın kurulu olduğu yere gidip launcher.exe yi seçeceksin.
  • seçilmiyo kardeşim işte otoda olmuyo manuelde olmuyo ilk defa yama yüklemiyorum ama bunda olmuyor
  • Syrex035 S kullanıcısına yanıt
    dostum senin indirdiğin türkçe yama outlast whistleblower'ın türkçe yaması olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaş-1 -- 17 Ağustos 2014; 18:55:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Ps4 türkçe yama sıkıntısı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle selam bro sorunun çözümü şu şekilde olucak öncelikle steama gir kütüphaneden outlastın üstüne sağ tık yap özellikler de yerel dosyalara tıklayıp yerel dosyalara gözat dedikten sonra OutLastLauncher manual seçimde onu seçiceksin o kadar...

NOT:Eyer direk işlemi bitirdikten sonra türkçe oyna dersen ilk baştan başlatır oyunu kapatıp steam üzerinden gir kayıtlı şeklde devam eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.