Şimdi Ara

Outlook kuruluju için gerekli olan bilgiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece mail adresimiz var şifresini bilmiyoruz. Evdeki pc de kurulu outloouk is yerinde de kullanmak istiyoruz. ornek: aaliveli@yahoo.com tek bilgi bu. Neler gerekli baska? Pop adresimi, sifremi vs. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle şifresini bilmediğiniz hesabı açamazsınız.ilk olarak şifresini bulun.daha sonra outlook ile uğraşmayın mozilla thunderbird kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylankral

öncelikle şifresini bilmediğiniz hesabı açamazsınız.ilk olarak şifresini bulun.daha sonra outlook ile uğraşmayın mozilla thunderbird kur.

Outlook sifresi normal kullandigimiz yahoo dan bagimsiz oluyor di mi? Bir de sifreyi hatirlatarak bulma sansimiz var mi? Illa outlook olacak.

• outlook şifresi diye birşey olmaz.mail hesabı şifresi olur.onu bulmanız gerek.yani yahoo hesabınızın şifresini bulmalısınız.şifre hatırlatma yaparak bulma şansınız tabiki var.ama güvenlik sorularını hatırlıyorsanız...
  • quote:

outlook şifresi diye birşey olmaz.mail hesabı şifresi olur.onu bulmanız gerek.yani yahoo hesabınızın şifresini bulmalısınız.şifre hatırlatma yaparak bulma şansınız tabiki var.ama güvenlik sorularını hatırlıyorsanız...

Onu ogrendik varsayalim, islem tamamlanacak mi? Pop3 ayari vs ?

• yahoo ve hotmail kurarken, ayarları otomatik alır.
  • quote:

yahoo ve hotmail kurarken, ayarları otomatik alır.

Yapamadim hicbisekilde :@ pop ayarlari, gelen giden server vs. Bunlar bilinmeden olmaz gibi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk3r.s kullanıcısına yanıt
    sen bi hesabının şifresini bul ondan sonra ayarları hallederiz o kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

sen bi hesabının şifresini bul ondan sonra ayarları hallederiz o kolay

Buldum :)

bilgisayarında outlook kuruluysa aç programı adresini ve şifreni yaz gerisini outlook halleder
  • quote:

bilgisayarında outlook kuruluysa aç programı adresini ve şifreni yaz gerisini outlook halleder

Kardeşim ciddi mi yaziyorsun anlamadim. Sifre ve adres ile bitseydi 50 kere kurulmustu. Yukarida yazdigim gibi, pop3 ayarlari ve gelen giden serverlar var. BUnlar ne olacak?

ciddiyim bilader outlook 2007 kullanıyorum ve ayarları kendisi algılıyor ben sadece bilgileri giriyorum pop3 ayarları falan bilmiyorum ...
  • quote:

ciddiyim bilader outlook 2007 kullanıyorum ve ayarları kendisi algılıyor ben sadece bilgileri giriyorum pop3 ayarları falan bilmiyorum ...

2010 bendeki sadece mail ve sifre ile olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.