Şimdi Ara

outlook ta mail alabiliyorum ama gönderemiyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar outlook kurdum mailleri okuyabilioruz, gönderilen mailller geliyor. fakat biz mail gönderirken şöyle bir hatayla karşılaşıyoruz

"Sunucu bağlantısı başarısız oldu. Hesap: 'mail.isot.com.tr', Sunucu: 'mail.isot.com.tr', İletişim Kuralları: SMTP, Bağlantı Noktası: 25, Güvenli(SSL): Hayır, Yuva Hatası: 10051, Hata numarası: 0x800CCC0E"

yazdığım kullanıcı adları doğru olmasına rağmen yinede böyle bir hata veriyor.. şirkette kurunca çalışmıyor bölye bir hata veriyor evde denedim evde çalışıor hem mail alıyor hemde mail gönderiyor acaba sorun ne olabilir kafayı yedim lütfen birisi yardımcı olsun

• Evden hesap ayarlarını kaydet bilgisayarına.o ayarları şirkete götür.ordan da outlooka okutmayı denedin mi?

Evden;
    Araçlar>Hesaplar>Posta sekmesinde hesabı seçip Ver e tıklayın.

Şirketten de aynı yerde Al'a tıklayıp dosyayı gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 19 Eylül 2007; 11:33:53 >
  • Giden sunucum (SMTP) için kimlik doğrulaması gerekiyor seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin ve Gelen posta sunucum ile aynı ad ayarlarını kullan'ı seçin.

Gelişmiş sekmesine tıklayın ve Gelen Sunucu (POP3)'ün altında, Bu sunucu şifreli bir bağlantı (SSL) gerektirir seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin.

yazdıklarımı deneme yanılma yoluyla yapın çünkü birine ihtiyaç duyarken diğerine duymayabilir.
  • Mail adresin ne? pop3 desteklimi eğer değilse sadece gelenleri alırısın gidenleri alamazsın
  • sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için.. ama ben bu yollarıda denedim yine olmadı...
  • mail servis sağlayıcını ara onlarda sorun olabilir muakkak bir yerde hatada yapalirisin ofis 2007 nin outlugunu kullan sadece kullanıcı adını ve sifrenin girmen yeterli oluyor ayarlarıını otomatik yaparak mail alıp gönderiyor
  • sağolun arkadaşlar yardımlarınız için.. ama ben sonunda çözdüm sorunumu..

çözüm:

şirkette statik ip kullanıyoruz mail gönderirken spam posta olayını engellemek için t.telekom dan smtp (25 numaralı port) kapatılmış sabit ip lerde kapatılmıyormuş. t.telekomu aradım hattı resetlediler sorunum düzeldi... dinamik ip lerde böyle bi sorun olmuomuş... ben yandım başkaları yanmasın 2 günümü aldı bunu çözmek.. daha fazlası için şu siteye gözatmanızda fayda varhttp://karaliste.ttnet.net.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.