Şimdi Ara

Overclock sonrası pc açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Overclock yaptıktan bilgisayar çalışıyordu. Kapatıp tekrar açmam gerektiğini düşündüm overclock sağlanması için. Kapattım ama pc daha açılmadı açılmadı.12v 4pin cpu power kablosunu takınca pc açılmıyor? Işıklar yanıyor hemen sönüyor fan döner gibi oluyor dönmüyor. Takılı değilken çalışıyor. Ekran kartı vs hepsi çalışıyor. Sebebi nedir arkadaşlar 2 hafta önce aldım pc yi oyuncu bilgisayarı. Anakart model msi b450m-a pro max. Anakart kısa devre mi yapmıştır statik elektrikmidir?(ram,işlemci, ve en son ekran kartına overclock yaptım) korona nedeniyle vatan pc şubeleri kapalı gönderemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun. Muhtemelen cpu yu besleyen vrm lerin biri yada güç mosfeti kısa devre olmuş. O anakartlar oc için uygun değil, zorlamamak lazım.

• clear_cmos yap.
  • Hipersonic kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtladığın için çok sağol. Servise gönderdiğimde garanti kapsamında değişir mi ? Ya da farklı bir sorun olabilirmi ?

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Clear_cmos için pil söktüm taktım olmadı. Jumper bulunmuyor jbat1 yazıyor tornavida ile birleştirdim bekledim ama yine olmadı.

• aynı anakarta sahibiz, tüm jumperlara tornavida ile 10 saniye süre ile değdirip ardından prizdeki tüm fişleri çekip denermisin.
  • Pc den iyi anlarım jumper ları anlayacak kadar değil. Jumper şu küçük siyah çipler mi oluyor ? İnstagram: ozndmr7 twitter: Ozan_Dmr7. Benimle iletişime geçersen çok mutlu olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.