Şimdi Ara

Overcloked yapiim derken bozdum yardıım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ben intel core2 e6700 2.66ghz olan işlemcimde cpu ya "asus aisuite" den aibooster ile overclok yapiim dedim 2.8 e yükseltme seçeneğine tıkladım ve uygula dedim sonra 5,6 dk bekledim ancak daha önce hiç yapmadığım için herhalde takıldı pc dedim çünkü hiçbir tuş ve kombinasyonu çalışmıyodu bende direk kaptma tuşundan kapattım ve yeniden başlattım ki "siyah ekran çıktı -non-system disk or disk error
    -replace and strike any key when ready" yazısı çıktı ve bir tuşa bastığımda aynı yazı biryine aynı alta çıkıo işlem yapmıo yani ne yapacağım bilmiyorum ctrl-alt-del yapıom yer açılmıyo pc sadece "bios" açılıyor ordada ne yapacağım bilmiom yardımm!!!!!

• anakartın üzerindeki pili çıkart bekle 10 saniye ..sıfırlasın biosu birde öyle bak..
  • Hangi pil acikca ortadadami yeri ???
  • saatlerdeki gibi büyük bi pil
  • Bilgisayarın fişini çek ve anakartının üzerindeki yuvarlak pili çıkar 15-20 sn bekle sonra pilini ve bilgisayarın fişini tekrardan tak düzelicektir.
  • aibooster dan o.c yapmak riskli ve kullanışsız.Yapacağınız iş anakart pilini çıkartmak kısa bi zaman bekleyip yeniden takmak.Yeniden açıldığında biosa girip eski ayarlarınızı tarih disk usb ayarlarınızı tekrar yapabilirsiniz.
  • sagolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O da olmazsa yine pili çıkar hdd güç kablosunu çıkart hdd'nin. Kasanın fişini çek power tuşuna bir kaç sn basılı tut. Sonra hepsini geri tak.

Bir çok genel hatanın çözümüdür bu işine yarayacaktır.

Ben kafede bu sorunla karşılaşınca hdd kablosunun yerini değiştiriyorum.
  • Yav herşeyi çıkaırttım.anakartın pilini çıkarıp taktım olmadı.Yine pili çıkarıp hdd güç kablolarını çıkardım kısa devre yapması için p yi açma düğmesine bastım yine olmadı.Hala overclokced failed yazısı sonra please f1 or f2 bas f1 e basınca bios a gidiyo.Biostan tüm seçenekleri default yaptım olmadı.Ne iş anlamadım birde "jumpfree" olayı varmış acep çözüm omu lütfen yardıım!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.