Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben bu konu hakkında iki başlık daha açmıştım fakat kimse ilgilenmemişti. O yüzden başka bi başlık açmak zorunda kaldım. Öncelikle sorunum bazı oyunları açamıyorum. Doğrusu hiçbir oyunu! Oyunlarda directx falan sorunlar veriyor. Ekran kartıyla ilgili her şey. Ekran kartımla ilgili bunları biliyorum:
Ad:Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı Üretici:(Standart ekran türleri) Yonga türü:ATI ATOMBIOS DAC türü:8 bit
Standard vga olması garip geliyor. Ama ATI ATOMBIOS RADEON X2300 olduğunu biliyorum. Bilgisayarım ASUS. Windows 7 32 bit. Hiçbir oyun çalıştırmıyor, kahretsin. Nolur bir cevap yazın, Allah rızası için! Driver bulamadım.
luserresul'un yazdoğı gibi sürücün yüklü değil. Sürücünü verdiği linkten bul ve indir. Kurdukdan sonra yeniden başlat sorunların düzelecektir.
Directx ile ilgili hata veriyor diyosun, yükle o zaman verdiği hatayı directx9-10. dene kartının standardına göre oda olmazsa Kartın sürücüsünü bulup yükle içinden çıkar zaten directx
ekran kartının windows 7 sürücülerini indir sorunun düzelecektir
Şimdi deneyecegim arkadaslar tesekkurler
Arkadaşlar dediğiniz gibi her şeyi yükledim . Sorun devam ediyor. Hala Standard VGA gözüküyor