Kol Open Beta Bu qeLeN Patch'in Bir Tanıtımıydı.Betada Bir Madalyon Olayı Ortaya Çıqmıştı.10k Np Vererek Uniqht İtem Veya High CLass İtem Düşürme Şansı Olan Bir İtem Alıyordun.Sanırım Bu qeLeN patchin İçindede War Her Np Si Olan kişi qidip itemini DÜşerecek ve şuan np li hack char şifresi bilen birçok qişi war yani anlayacagınız piyasa zaten çöqmüş durumda iyice beter olacak oyunda parası olanlar şanslı.
quote:
Orjinalden alıntı: qHosTrideR
Kol Open Beta Bu qeLeN Patch'in Bir Tanıtımıydı.Betada Bir Madalyon Olayı Ortaya Çıqmıştı.10k Np Vererek Uniqht İtem Veya High CLass İtem Düşürme Şansı Olan Bir İtem Alıyordun.Sanırım Bu qeLeN patchin İçindede War Her Np Si Olan kişi qidip itemini DÜşerecek ve şuan np li hack char şifresi bilen birçok qişi war yani anlayacagınız piyasa zaten çöqmüş durumda iyice beter olacak oyunda parası olanlar şanslı.
sana katılıyorum keşke bu madalyon olayı olmasa madalyona
evet bende 300k np li hackli charlar var muhahahah full item yapacam
knght nolacaksa...bizde ne np war nede para :D
charı hackenenin np si biter. Charımın hacklendiğini düşünemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Schweppes_TR
evet bende 300k np li hackli charlar var muhahahah full item yapacam
o aadam o kdr ugrasmıs egeröle bişey yaparsan direk şerefsiz damgasını yapıstırılır. 300k np
madalyon bu pacth de olmaz o beta da eger ole bısı olursu ko dıye bısı kalmaz 80 lvl herıfın kastıgı bosa olur bıfrost denen bısıde olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: super_nova
madalyon bu pacth de olmaz o beta da eger ole bısı olursu ko dıye bısı kalmaz 80 lvl herıfın kastıgı bosa olur bıfrost denen bısıde olmaz
saçmalamışsın
@ghostrider Konu başlıgı yanlış Oyun Alt Üst Oldu olucak değil.
oyuna gıremıyorum
Eger boele np verip item alma olayı olursa gercekten oyun kotu olur.Umarım boewle birsey yapmazlar
İnşallah o olay gelmez.
quote:
Orjinalden alıntı: AoF
oyuna gıremıyorum
Abi Arıza Mısın :)
quote:
Orjinalden alıntı: PWN_Sta_®
@ghostrider Konu başlıgı yanlış Oyun Alt Üst Oldu olucak değil.
Fakat henüz belli değil :)
quote:
Orjinalden alıntı: FriDAY13
quote:
saçmalamışsın
quote:
saçmalama 80lwl adam ne kasıyo ki ? onun kastığını işini bilen ardreamcı da kasar , sadece pazar ile uğraşan da kasar.benim tanıdığım 80lwl adamlar var ama hiç bir takısı +3 değil iron seti +0, küpeleri en çok +1,yüzükleri +1 , sheller +8,bide clan partyleri sayesinde gelen rof+0 ı var sonra başka bi abim var 76 lwl priest onda da +8 chtin var dd25 den başka geçen gün holy+6 ve dol +6 bastılar onları kullanıyor. bence 80lwl adamlara haksızlık diiye bir şey söz konusu değil.asıl sevinmeni gerek dupecilerin yaptıkları +3 takııların fiyatları en azından 3/1 oranda düşecek. kullanmadığı çarı olanlar bu görevi yaparlar kullandıkları çarların np sini harcamazlar o np ler kolay kasılmıyor.
benim çarda 32m para kalmıştı eğer dediğiniz gibi piyasa daha da düşerse o paraya belki iyi itemler alabilirm. bi ara bütün itemleri satıp 10gb falan yapmayı düşündüma ma satmadım kaldı elimde inş. itemlerim çöp olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: major24
quote:
saçmalama 80lwl adam ne kasıyo ki ? onun kastığını işini bilen ardreamcı da kasar , sadece pazar ile uğraşan da kasar.benim tanıdığım 80lwl adamlar var ama hiç bir takısı +3 değil iron seti +0, küpeleri en çok +1,yüzükleri +1 , sheller +8,bide clan partyleri sayesinde gelen rof+0 ı var sonra başka bi abim var 76 lwl priest onda da +8 chtin var dd25 den başka geçen gün holy+6 ve dol +6 bastılar onları kullanıyor. bence 80lwl adamlara haksızlık diiye bir şey söz konusu değil.asıl sevinmeni gerek dupecilerin yaptıkları +3 takııların fiyatları en azından 3/1 oranda düşecek. kullanmadığı çarı olanlar bu görevi yaparlar kullandıkları çarların np sini harcamazlar o np ler kolay kasılmıyor.
Katılıyorum !
A.q gırakonda +5 citin 500 k daha düşerse piyasa her solucandan cıkan parayla çitin alcaz