Şimdi Ara

oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana kale savaşları yapabileceğim, savaşabilecğim, strateji oluşturabileceğim, warband türünde ama daha büyük orduların savqaşabildiği bir online rpg ismi söyleyebilirmisiniz.

• cevap veren yok mu?????
  • +1. pvp sinde binlerce kişi olursa güzel olur.
  • Warhammer online yok para vermem aylık dersen gw2 derim bir kere ver yeterli ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş suriyeye gitsene neden pc başında uğraşacan gerçeği varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Kardeş suriyeye gitsene neden pc başında uğraşacan gerçeği varken

?
    Düzgün bir öneriniz yokken bu şekilde dalga geçmenin ne anlamı var anlamış değilim.
    O zaman siz de hiç oyun oynamayın, elinize alın ekmek bıçağını yoldan geçenleri doğrayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeerdem

quote:

?
    Düzgün bir öneriniz yokken bu şekilde dalga geçmenin ne anlamı var anlamış değilim.
    O zaman siz de hiç oyun oynamayın, elinize alın ekmek bıçağını yoldan geçenleri doğrayın

etrafta bu kadar oyun öneri konusu varken yeni konu açarak dalga geçerken iyi, ama biri gelip şaka yapınca mı dokunuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

quote:

Orijinalden alıntı: eeerdem

quote:

?

etrafta bu kadar oyun öneri konusu varken yeni konu açarak dalga geçerken iyi, ama biri gelip şaka yapınca mı dokunuyor

İsteyen istediği kriterlerde oyun önerisi isteyim yeni konu açabilir. Tabiki konu kirliliği olsun istemiyorum ancak bu şekilde uyarılmak yerine dalga geçmek,
    hatta işin içine komşu ülkedeki iç karışıklığı karıştırmak çocukça bence. Belliki arkadaş post kasmış.

• ben sadece fikir almak için konu açtım konu kirliliği yapmak gibi bir niyetim yoktu. özür dilerim
  • Rift = pve manyağıysan ücretsiz istiyorsan Rift deneyebilirsin. Kasması uğraştırıyormuş, biraz grind de içeriyormuş. Araştırırsın.

Guild Wars 2 = pvp seviyorsan guild wars 2 deneyebilirsin. Kasması kolaydır. Oyun sonu itemlara ulaşması kolaydır. Oyunda kozmetik hariç kasacak birşey yoktur. Bu yüzden %2 fazla vurayım diye 1 ay farm yapmayı seviyorsan bulaşma.

Warhammer Online = güzeldi ama baya geç kalmış olabilirsin.

Darkfall Online = Bayaaaaa seveni var. Ama yapan firma o kadar dandikmişki kafasına göre patch çıkartıyormuş. Yinede insanlar seviyor ve oynuyor.

Eve online = kale savaşı vs. yoktur ama uzayda geçer. Aradığın kalabalık savaşları burada bulabilirsin. Fakat oyun biraz zordur. ilk 2 ay oynadığın kadar araştırıp öğrenmelisin. Ömürlük bir oyundur. Herşeyi oyuncular yapar. Göz yaşı, ihtiras, ajanlık, bilgi satma, drama herşeyi bir arada bu oyunda bulabilirsin. Türünün tek örneği diyebiliriz. Tek bir server vardır ve 250.000 kişi online ı vardı ben oynarken. Şuanki sayısını bilmiyorum. Oyunda yılda 2 tane ücretsiz expansion olur. Oyunda sosyal olursun. Arkadaşların, düşmanların olur. 2 yıl birlikte takıldığın insan aniden sana ihanet edebilir :D.

piyasada pek fazla iyi oyun yok zaten. Hepsi bir şekilde kendini batırmış durumda. Kimisi oyunculardan para söğüşleyim diye soğuttu. Kimisi patch felan vermedi. Kimisi sınıf dengesi getirmedi... Birde f2p diye dandik oyunlar oynamanı tavsiye etmem. Sadece oyunu değil, firmayıda araştır. Atıyorum => asya versiyonu, us versiyonu çok iyidir oyunun. Oyunda iyidir. Ama EU (yani senin oynayacağın) dağıtımcı/ilgilenen firma o kadar tırttırki oyunu sevmezsin. Patchler gelmez, bot olabilir, hack olabilir...

iyi şanslar.

• alevli kanatlar A kullanıcısına yanıt
    Git önce bi Black & White 2 oyna. Online degil tabi ama çok eglenirsin garanti ediyorum. Online oyun başlıcam diyorsan dedigin kriterleri arama, tek bi karaktere yogunlaşabilecegin bi mmo bul. Lineage 2 bunun güzel bi örnegi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.