|
Bildirim
Yaklaşık 39 yıldır oyun oynarım,bu kadar uzun bir süredir oynamama karşın
öyle çok uzun saatlerimi hiçbir oyuna harcamadım.Oyun oynamak eğlenceli olmalıdır eğlencenin dozajını kaçırıp saçmalamanın alemi yoktur. |
:D 30 yaşındayım , güzel bir işim var , haftaiçi işten sonra eve gelmem 18:30 civarı oluyor. O saatten sonra yemek yiyip diğer şirketlerde çalışan bir sürü arkadaşım var onlarla discord'da online olup birlikte oyun atıyoruz. Bazen annem gelip laf eder koskoca adam oldun oyun oynuyorsun vs falan hala diye :D dedim anne napayım yani , sigaram yok , alkolüm yok , kahveye mi gideyim yani , boş boş dolanayım mı napayım. Evdeyim işte yani yerim belli , ,işten sonra akşam 1-2 saat kafa dağıtmak için toplanıyoruz arkadaşlar ile diye isyan ettim :D
|
|
zamanımız olsada oynasak ya |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öfkeli Türk -- 2 Ocak 2024; 1:6:10 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyLesh7 -- 2 Ocak 2024; 11:51:21 > |
|
|
Yav arkadaş oyun oynasak suç oynamasak suç kimseye sormam ne yapacağımı. |
kahvehanelerde yıllardır dayılar batak pişti 52 pisyedili vs. ile iskambil okey oynuyor. onları oyundan saysalar daha çok bağımlılık yapıyor. Heleki iddaa ve atyarışına hiç girmiyorum, insanlar yıllardır yemiyor içimiyor kumar oynuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 2 Ocak 2024; 12:41:36 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Baldurs Gate 3 ile sahaya geri döndüm |