Şimdi Ara

Oyun başlangıcı Jung Kardeşimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kırmızı ya da mavi ikisindede ilk sen başla diyen o jung arkadaşa sesleniyorum ÇAĞRIYORSUN BİRDE BİZEMİ VURSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdfghjk Man

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    o da gank atmasın o zaman ? Forumda takılayım dedim aklıma düşünmek istemediğim bir şey geldi bu konu yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soufly

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Forumun son hali açılan konulara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Forumun son hali açılan konulara bak

Alıntıları Göster
    Cidden anlamadim
  • Komiksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainStarck

Komiksiniz.

o senin komikliğin
  • 2. Okumamda anladim. Komiksiniz diyen komik arkadasim konuyu acma amacin nedir
  • Birisi arkadaşa jungle moblarının ilk vurana odaklanmadığını, daha yakın olan kişiye döndüğünü ve bunun yaklaşık 4-5aydır böyle olduğunu açıklayıversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Birisi arkadaşa jungle moblarının ilk vurana odaklanmadığını, daha yakın olan kişiye döndüğünü ve bunun yaklaşık 4-5aydır böyle olduğunu açıklayıversin.
    haklısın
  • quote:

Birisi arkadaşa jungle moblarının ilk vurana odaklanmadığını, daha yakın olan kişiye döndüğünü ve bunun yaklaşık 4-5aydır böyle olduğunu açıklayıversin.

+yandönmüşsekiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenkli -- 7 Eylül 2013; 14:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ornitorenkli

quote:

+yandönmüşsekiz

Alıntıları Göster
    Hızlı attack yapabilen bir şampiyonla hiç hasar almadan blue alınabiliyor. vurup geri kaçıcaksın sonra ona focuslanınca o geri kaçıcak sen gireceksin böylelikle hasarsız blue..

• quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur M.

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Yakın dövüşçüye ilk dal diyor adam uzakçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KübaPurosu

Alıntıları Göster
    Galiba demek istediği şey junga başlarken ilk başkasının saldırması ve hasarı üstüne çekmesi
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adamın söylemek istedigi şeyi ben anladım beyler trollenicek bir şey yok adam dogru diyor top oynuyorsunuz bluedan baslıyor meele bi topsanız adam geri çekiliyor ve blueyu bilerek size vurduruyor benimde başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipâhi

Adamın söylemek istedigi şeyi ben anladım beyler trollenicek bir şey yok adam dogru diyor top oynuyorsunuz bluedan baslıyor meele bi topsanız adam geri çekiliyor ve blueyu bilerek size vurduruyor benimde başıma geldi

Alıntıları Göster
    Oyunun başında kırmızı potu yeşillik olsun diye mi alıyormuş o arkadaş

• quote:

Sonunda demek istediğim buydu yazı hatası yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner4ri

5. okumama anladım cümleyi

+1
  • quote:

quote:

Sonunda demek istediğim buydu yazı hatası yaptım :)

Alıntıları Göster
    PM attım kardeş,Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.