Öncelikle foruma yeni geldim herkese merhaba!Konumuza dönelim biz.. Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun bilgisayarı toplattırmak istiyorum.Parçaları hazırlasam babamın bi arkadaşı var o alıcak parçaları neyse. Bütçe çok pahalıda olmasın çok ucuzda olmasın god of war , assasin's creed metin2 , wolfteam vs. gibi oyunları sorunsuz lagsız açsın bi bilgisayar istiyorum. Vede uzun süre dayanabilecek.Benim bilgisayar toplatma hakkında bilgim 0 Hiçbirşey bilmiyorum açıkçası.Bana parçaları ayrıntılı bi şekilde ve benim anlayacağım dilde verirseniz çok mutlu olurum.İyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum..
Ne kadar bütçe ayırdığınızı söyleyin ki ona göre yazalım sistem. Ayrıca God of War playstation oyunudur, PS2 olanları güncel sistemler emülatörle oynatabiliyor ama PS3'ten emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Ne kadar bütçe ayırdığınızı söyleyin ki ona göre yazalım sistem. Ayrıca God of War playstation oyunudur, PS2 olanları güncel sistemler emülatörle oynatabiliyor ama PS3'ten emin değilim.
Ben GoW ' u bilgisayarda oynadım. :) Kasmıştı bayağı.O yüzden söyledim ayrıca fiyatı eklemeyi unutmuşum özür dilerim..1.000 TL ile 2.000 TL Civarı arasında olabilir değerli cevaplarınızı bekliyorum.
Kullanım alanını söylememişsin bütçeni aşmadan bir öneride bulunayım.. Aşağıdaki sisteme HDD ihtiyacın yüksekse 1 tb Seagate barracuda HDD ekle 160 lira. Stoklarda yok bulabiliyorsan anakartı MSİ GD-55 yap.
quote:
Orijinalden alıntı: Capehakem
Öncelikle foruma yeni geldim herkese merhaba!Konumuza dönelim biz.. Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun bilgisayarı toplattırmak istiyorum.Parçaları hazırlasam babamın bi arkadaşı var o alıcak parçaları neyse. Bütçe çok pahalıda olmasın çok ucuzda olmasın god of war , assasin's creed metin2 , wolfteam vs. gibi oyunları sorunsuz lagsız açsın bi bilgisayar istiyorum. Vede uzun süre dayanabilecek.Benim bilgisayar toplatma hakkında bilgim 0 Hiçbirşey bilmiyorum açıkçası.Bana parçaları ayrıntılı bi şekilde ve benim anlayacağım dilde verirseniz çok mutlu olurum.İyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum..
İşlemci: AMD FX X6 6300
Anakart: MSI 990XA-GD55
Ekran Kartı: Sapphire HD 7870 XT 2 GB 256 Bit DX 11.1
Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)
Kasa+PSU: Xigmatek Midgard 382 Pure Bl.Ed. 600 Watt MidT ATX
Monitör: Philips 23" 236V4LAB/01 5 ms LED Full HD DVI-D VGA 0.26 pix
TOPLAM: 1800 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Böyle bir sistem topladım sana.. Oynamak istediğin tüm oyunları ve daha fazlasını, hatta en güncel oyunları bile bu sistemle sorunsuz, kasmadan oynayabilirsin.. Çok ultra takıntın yoksa, ekran kartı hariç bu sistem seni 5 sene götürecektir..
Parçalar hakkında çok detaylı teknik bilgiye sahip olmana da gerek yok.. Bu listeyi bir kenara not al, en yakın Vatan bayine haftasonu uğra, %25 indirimli olarak ayne toplattır, işletim sistemini de yüklet, onlar sana hazır şekilde teslim ederler.. Tek yapman gereken, Power tuşuna basıp, PC'yi açmak ve oyunların keyfini çıkarmak olacaktır..