Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı Nasıl Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle foruma yeni geldim herkese merhaba!Konumuza dönelim biz..
    Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun bilgisayarı toplattırmak istiyorum.Parçaları hazırlasam babamın bi arkadaşı var o alıcak parçaları neyse.
    Bütçe çok pahalıda olmasın çok ucuzda olmasın god of war , assasin's creed metin2 , wolfteam vs. gibi oyunları sorunsuz lagsız açsın bi bilgisayar istiyorum. Vede uzun süre dayanabilecek.Benim bilgisayar toplatma hakkında bilgim 0 Hiçbirşey bilmiyorum açıkçası.Bana parçaları ayrıntılı bi şekilde ve benim anlayacağım dilde verirseniz çok mutlu olurum.İyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum..

• Ne kadar bütçe ayırdığınızı söyleyin ki ona göre yazalım sistem.
    Ayrıca God of War playstation oyunudur, PS2 olanları güncel sistemler emülatörle oynatabiliyor ama PS3'ten emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ne kadar bütçe ayırdığınızı söyleyin ki ona göre yazalım sistem.
    Ayrıca God of War playstation oyunudur, PS2 olanları güncel sistemler emülatörle oynatabiliyor ama PS3'ten emin değilim.

Ben GoW ' u bilgisayarda oynadım. :) Kasmıştı bayağı.O yüzden söyledim ayrıca fiyatı eklemeyi unutmuşum özür dilerim..1.000 TL ile 2.000 TL Civarı arasında olabilir değerli cevaplarınızı bekliyorum.
  • Kullanım alanını söylememişsin bütçeni aşmadan bir öneride bulunayım..
    Aşağıdaki sisteme HDD ihtiyacın yüksekse 1 tb Seagate barracuda HDD ekle 160 lira.
    Stoklarda yok bulabiliyorsan anakartı MSİ GD-55 yap.

Oyun Bilgisayarı Nasıl Yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capehakem

Öncelikle foruma yeni geldim herkese merhaba!Konumuza dönelim biz..
    Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun bilgisayarı toplattırmak istiyorum.Parçaları hazırlasam babamın bi arkadaşı var o alıcak parçaları neyse.
    Bütçe çok pahalıda olmasın çok ucuzda olmasın god of war , assasin's creed metin2 , wolfteam vs. gibi oyunları sorunsuz lagsız açsın bi bilgisayar istiyorum. Vede uzun süre dayanabilecek.Benim bilgisayar toplatma hakkında bilgim 0 Hiçbirşey bilmiyorum açıkçası.Bana parçaları ayrıntılı bi şekilde ve benim anlayacağım dilde verirseniz çok mutlu olurum.İyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum..

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: MSI 990XA-GD55

Ekran Kartı: Sapphire HD 7870 XT 2 GB 256 Bit DX 11.1

RAM: Corsair 8 (2x4) GB Vengeance DDR3 1600 MHz L.P. CL9

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

Kasa+PSU: Xigmatek Midgard 382 Pure Bl.Ed. 600 Watt MidT ATX

Monitör: Philips 23" 236V4LAB/01 5 ms LED Full HD DVI-D VGA 0.26 pix

TOPLAM: 1800 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Böyle bir sistem topladım sana.. Oynamak istediğin tüm oyunları ve daha fazlasını, hatta en güncel oyunları bile bu sistemle sorunsuz, kasmadan oynayabilirsin.. Çok ultra takıntın yoksa, ekran kartı hariç bu sistem seni 5 sene götürecektir..

Parçalar hakkında çok detaylı teknik bilgiye sahip olmana da gerek yok.. Bu listeyi bir kenara not al, en yakın Vatan bayine haftasonu uğra, %25 indirimli olarak ayne toplattır, işletim sistemini de yüklet, onlar sana hazır şekilde teslim ederler.. Tek yapman gereken, Power tuşuna basıp, PC'yi açmak ve oyunların keyfini çıkarmak olacaktır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.