Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı sistemi inceler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart: Asus Z87-PRO Intel Z87 2933MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
    İşlemci: Intel Haswell Core i5 4670K 3.4Ghz 6MB Cache LGA1150 İşlemci
    Ram: Kingston Hyperx Beast 8GB(2x4GB) DDR3 2400MHz Performans Ram (KHX24C11T3K2/8X)
    Ekran kartı: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 770 4GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11.1) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GV-N770OC-4GD)
    SSD: Kingston SSDNow HyperX 3K 120GB 2.5" Sata3 SSD - SH103S3/120G
    Kasa: Cooler Master HAF912 Advance 750W 80+ Bronze Pencereli Siyah Mid Tower Kasa (RC-912A-KWA750)

Arkadaşlar sistemi inceler misiniz? Parçalar nasıl değiştirmemi önereceğiniz parça var mı?
    Depolama için elimde 2 adet 2 Tb seagate 7200 rpm hdd var bu yüzden yazmadım.
    Sizden iyi bir monitör öneriside istiyorum. Genelde oyun ve 1080p filmler izleyeceğim.

Mesaj güncellenmiştir konuda yazılan önerilere göre bazı parçaları değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado1991 -- 24 Aralık 2013; 23:50:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• delgado1991 kullanıcısına yanıt
    amd r9 280x al bnce hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

Sebebini yazar mısınız hocam ben amd ye pek sıcak bakmıyorum.
    Kullanmaya başladığımdan beri hep intel kullandım.

• Sistem gayet güzel ancak SSD biraz az kalmış. Bende de aynı SSD den var biraz beklesem 70 tl daha ekleyip 200 tl ye 120 gb modelini alabilirmişim. Sende öyle yap mesala şuan 250 tl Kingston HyperX 120 GB var fiyatı gayet uygun. 120 GB modellere bakmanı tavsiye ederim geleceği düşünürsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Sistem gayet güzel ancak SSD biraz az kalmış. Bende de aynı SSD den var biraz beklesem 70 tl daha ekleyip 200 tl ye 120 gb modelini alabilirmişim. Sende öyle yap mesala şuan 250 tl Kingston HyperX 120 GB var fiyatı gayet uygun. 120 GB modellere bakmanı tavsiye ederim geleceği düşünürsek.

Sadece sistemi kuracağım için düşük tuttum ama tavsiyeniz üzerine 120 gb versiyona yükselteceğim

sebebi yeni cıkmıs olması 770 e göre hem performanslı olusu dx 11.2 olusu,fiayatı ve amd nin mantle teknolojisini destekliyor oluşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1991

quote:

Ben yazayim sebebi farzedin ki boyle birsey yok r9 280x gtx770 den 2-3 fps dusuk der versin lakin 280x de 3gb vram bulunmasindan dolayi ileride sistemi daha aktif yapicak bugun bf4 oyunu 4k cozunurlukte 4gb vram kullaniyorsa 1080pde 2gb zorluyorsa ve 2k da 2gb vrami geciyorsa artik kart gtx770de olsa benim icin olu yatirim olur. Ayriyetten anakaryini z87 g45 ile degistir derim ve minimum 120gb ssd almani tavsiye ediyorum. Sifir 60gb ssd alacagina forumdan ikinci el 120 gb ssd al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam bide ekran kartı ücreticilernden bahsediyoruz intel islemci üreticisdir ekran kartı uretmezler amd islemciden bahsetmiyoruz inceleme linki vereyim sana bidehttp://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/MSi-Radeon-R9-280X-ekran-karti-video-inceleme-AMD-Radeon-R9-280X-test-masamizda.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1991

quote:

Ben yazayim sebebi farzedin ki boyle birsey yok r9 280x gtx770 den 2-3 fps dusuk der versin lakin 280x de 3gb vram bulunmasindan dolayi ileride sistemi daha aktif yapicak bugun bf4 oyunu 4k cozunurlukte 4gb vram kullaniyorsa 1080pde 2gb zorluyorsa ve 2k da 2gb vrami geciyorsa artik kart gtx770de olsa benim icin olu yatirim olur. Ayriyetten anakaryini z87 g45 ile degistir derim ve minimum 120gb ssd almani tavsiye ediyorum. Sifir 60gb ssd alacagina forumdan ikinci el 120 gb ssd al

• quote:

hocam bide ekran kartı ücreticilernden bahsediyoruz intel islemci üreticisdir ekran kartı uretmezler amd islemciden bahsetmiyoruz inceleme linki vereyim sana bidehttp://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/MSi-Radeon-R9-280X-ekran-karti-video-inceleme-AMD-Radeon-R9-280X-test-masamizda.htm

P rdon yanlış okumuşum sonradan farkına vardım öneriyi değerlendireceğim. Psu'lu kasa ve monitör tavsiye edermisiniz?

corsair 200r veya 300r alabilirsiniz mönitörde butce nedir

düzeltme :http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446 bu olabilir digerleri stokta yok baska sitelere bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 24 Aralık 2013; 12:35:32 >
  • quote:

düzeltme :http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446 bu olabilir digerleri stokta yok baska sitelere bakabilirsin

Bütçe belirlemedim gelen önerilere göre değerlendireceğim

• quote:

Ekran kartı amd r9 280x mi daha iyi olur bumu Gigabyte Nvidia GeForce GTX 770 4GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11.1) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GV-N770OC-4GD)

• iyiki konuya bi göz gezdirdim. GTX 770'i kimseye yedirmem.
    Güzel kardesim sen en iyi secimi yapmissin. Niye mi?
    1) Geforce Experience
    2) ShadowPlay
    3) PhysX
    4) enerji tasarufu
    (intel nvidia ikilisi, amd platformlara göre herzaman daha az elektrik harcar)

Bu saydiklarim AMD tarafinda yok.
    AMD nin neyi var. 4gb vram.
    4k oyun oynicam diye niye diger özelliklerden mahrum kalim.
    Ayrica 4k daha salonumda bile yok. Bilgisayarda kullanmama cok var.
    3-4 Sene, full HD ayarlarda gtx 770 tatindan yenmez.

Hadi diyelim 4k oynamak icin AMD aldin.
    O kart sana kac sene 4k deneyimi sunabilcek?
    1 sene anca dayanir. BF5 ciktiginda 4k low ayarlarda anca acar diyorum.

Özetlersek;
    4K olayi, yatirim yapmak icin henüz erken diyorum.
    2-3 sene sonra gine PC degiştirsen GTX 870 yada GTX 970 alirsin. çatır çatır 4k oynatir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaMuro

iyiki konuya bi göz gezdirdim. GTX 770'i kimseye yedirmem.
    Güzel kardesim sen en iyi secimi yapmissin. Niye mi?
    1) Geforce Experience
    2) ShadowPlay
    3) PhysX
    4) enerji tasarufu
    (intel nvidia ikilisi, amd platformlara göre herzaman daha az elektrik harcar)

Bu saydiklarim AMD tarafinda yok.
    AMD nin neyi var. 4gb vram.
    4k oyun oynicam diye niye diger özelliklerden mahrum kalim.
    Ayrica 4k daha salonumda bile yok. Bilgisayarda kullanmama cok var.
    3-4 Sene, full HD ayarlarda gtx 770 tatindan yenmez.

Hadi diyelim 4k oynamak icin AMD aldin.
    O kart sana kac sene 4k deneyimi sunabilcek?
    1 sene anca dayanir. BF5 ciktiginda 4k low ayarlarda anca acar diyorum.

Özetlersek;
    4K olayi, yatirim yapmak icin henüz erken diyorum.
    2-3 sene sonra gine PC degiştirsen GTX 870 yada GTX 970 alirsin. çatır çatır 4k oynatir.

O zaman gtx 770 in bu kartımı Gigabyte Nvidia GeForce GTX 770 4GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11.1) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GV-N770OC-4GD)
    Yada ilk mesajda yazdığım mı

hocam bu karta bu kadar para verecegine 100 tl daha ver git 780 al asus catır catır
    WindForce iyidir ama asusta kötü degil. Bu secimi imaja göre yap.
    Yani anakartin rengiyle falan hangisi daha uyumlu duruyosa onu al.
    O kadar para verdikten sonra çingene kasasi gibi gözükmesin demi
  • quote:

hocam bu karta bu kadar para verecegine 100 tl daha ver git 780 al asus catır catır

Hocam aslında ekran kartı için bütçem 1000 tl idi ama siz 2 gb vram in yetersiz olduğunu söyleyince başka kart baktım.

r9 280x guzel karttır he 770 de iyidir ikisinin arasında en cok kafana yatanı sec bn amd nin teknolojilerini saydım sana gerisi sana kalmıs
  • UstaMuro U kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.