Şimdi Ara

Oyun Eski Zevki Veriyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S2 hatta S3 zamanlarındaki zevki vermiyor bence.Hileleri kastetmiyorum.
    Sanki sihirdar vadisi değiştiği anda artık eski zevki vermiyordu yada bana öyle geliyor.
    Bi aralar günde 4-5 saat oynardım ama şimdi 1 el zor atıyorum.Herşey cıvıtmış gibi geliyor.
    Sizce?

• Yüksek elodaysan ( drop ve script olmaması için söylüyorum) gayet zevk veriyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brls03

Yüksek elodaysan ( drop ve script olmaması için söylüyorum) gayet zevk veriyor bence.

İnsanlar drop script kullanarak yüksek eloya çıkıyor zaten.
  • yüksek elo, no script
  • Tamamda bir elodan sonra ( d1 yaklaşık olarak) script drop falan baya azalıyor ya onu kast etmek istedim. @Jeffrey Dahmer

• quote:

Tamamda bir elodan sonra ( d1 yaklaşık olarak) script drop falan baya azalıyor ya onu kast etmek istedim. @Jeffrey Dahmer

Valla yanlış yorum yapmıyayım silver 5im bilmiyorum d1i falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

quote:

Tamamda bir elodan sonra ( d1 yaklaşık olarak) script drop falan baya azalıyor ya onu kast etmek istedim. @Jeffrey Dahmer

Anladım hocam d1 den itibaren çok daha az bu olaylar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

quote:

Anladım hocam d1 den itibaren çok daha az bu olaylar.

Alıntıları Göster
    Gümüş ya da bronz isen oynamaman sağlığın için iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Gümüş ya da bronz isen oynamaman sağlığın için iyi olur.

Alıntıları Göster
    sezon 2-3 te aldıgım zevkten daha fazla zevk alıyorum şu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreakLoL

sezon 2-3 te aldıgım zevkten daha fazla zevk alıyorum şu aralar.

Alıntıları Göster
    eskiden günde 12 oyun atardım şimdi 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREETAKILIR

eskiden günde 12 oyun atardım şimdi 3

Alıntıları Göster
    sağlıkla ilgili değil cidden garip eskiden daha fazla zevk verirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CocaColaBardağı

sağlıkla ilgili değil cidden garip eskiden daha fazla zevk verirdi

Alıntıları Göster
    eskisiden daha iyi ve daha zevkli oyun şuan
  • Bende suan eski zevki alamiyorum oyundan baslayali 3 yil oldugu icin sıkıldım sanirim yoksa sezon 4 neyse de bu sezondaki yenilikler fena degil.

• s3te başladım el başına aldığım zevk artıyor ama oyun sayım azalıyor altın lig :p

• Şu kafa yapısını anlayamadım bir turlu. Oyun şuan ne sezon 3 ne sezon 2 den aşağı kalmaz. Hatta çok daha guzel. Farklı mekanik gerektiren herolar çıktı görsel olarak süper bir halde ve gelişmeye devam ediyor. Zevk almayanlar yeniliğe ayak uyduramayan kişiler.

Knight online da aynı muhabbet devam ediyor fire drakedeki zevki vermiyor diye.

Yeniliği benimsemezseniz hep geçmişte kalırsınız.

• quote:

Yüksek elodaysan ( drop ve script olmaması için söylüyorum) gayet zevk veriyor bence.

Sen çok yanlış gelmişin kardeş. Drop ve scriptin asıl cirit attığı yer yüksek elo zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De7

quote:

Sen çok yanlış gelmişin kardeş. Drop ve scriptin asıl cirit attığı yer yüksek elo zaten.

Alıntıları Göster
    Vermiyor be

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

quote:

Ben yanlış elodayım o zaman

• 1 senedir oynuyorum her gecen gun daha zevkli halde. Bugun attigim 2 mactan asiri zevk aldim. Tryhard ne demek hakkaten anladim. Elonun seviyesini gordum. Gercekten her saniyesi basabas gecen oyunlar oluyor ama eglenmek gibi bi zevkin varsa arkadaslarinla gir skypeden blitz lee orianna yasuo tahm bard gibi herolari al. Sahsen kafa dagitmak icin normal game de acayip egleniyorum. Rankeddaki tryhard da guzel seviyede. Yuksek seviyede daha iyi insanlar var. Her mac kufur eden ana baci allah kitap birakmayan tipler daha da azaliyor tahminimce. 2 defa da drop yedim. 2sinde de kaybedecektim buyuk ihtimalle. O acidan biraz sikinti ama gorsel efektler strateji playerlik v.s zevkli durumda su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1 senedir oynuyorum her gecen gun daha zevkli halde. Bugun attigim 2 mactan asiri zevk aldim. Tryhard ne demek hakkaten anladim. Elonun seviyesini gordum. Gercekten her saniyesi basabas gecen oyunlar oluyor ama eglenmek gibi bi zevkin varsa arkadaslarinla gir skypeden blitz lee orianna yasuo tahm bard gibi herolari al. Sahsen kafa dagitmak icin normal game de acayip egleniyorum. Rankeddaki tryhard da guzel seviyede. Yuksek seviyede daha iyi insanlar var. Her mac kufur eden ana baci allah kitap birakmayan tipler daha da azaliyor tahminimce. 2 defa da drop yedim. 2sinde de kaybedecektim buyuk ihtimalle. O acidan biraz sikinti ama gorsel efektler strateji playerlik v.s zevkli durumda su an
    başa baş maçlar zevkli oluyor takım oyunu oynamak daha güzel oluyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.