Şimdi Ara

Oyun Geliştiren arkadaşlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Unity ve C# öğrenmeye çalışıyorum,öğrenmek için kaynak önereebilir misiniz?(ingilizcem var rahat olun)sıkıntım şu ki youtuberlar hep hevesi olanlar eğlensin diye videolar yapıyor,benim gibiler öğrensin diye değil.Udemy deki kurslara da baktım beğenemedim pek.

öyle bir ortam öğrenme yeri yok gibi bir şey,öğrenenler nerden öğrenmiş merak konusu
    Adam akıllı baştan sona giden(parça parça kurslar da olabilir yeter ki baştan sona ilerleyeyim)öğreten,dolandırmayan bir kurs;müfredat olsa 1-2 ay bu yaz bitmeden hemen çözerim(belki daha da erken)ama işte.

Bu arada Oyun yapmak için müzik işini hallettim.Ben piyano normalde çalıyorum,gitar ve keman da biraz biliyorum ama boşverin onları
    yani müzik bilgim var ve besteler de yapıyorum.oyun için müzklerimi kendim yapacağım ancak sizden oyun için müzikçi arayan olursa iletişime geçebilir yardımcı olabilirim ben de...

• İngilizcen varken ogrenecek bir sey bulamadiysan sikinti sende, ayrica oyun yapimini ogrenmek puzzle yapmaya benziyor, sen hic bir zaman kafandaki ogrenme metodunu bulamayacaksin, bir videodan Ui, baska bir videodan Camera kontrollerini, bir digerinden ise animasyon konusunu ogrenmeye calisacaksin, ogrendigin seyleri ise kendi oyununa entegre edeceksin, onu yapmak ise senin kabiliyetine kaliyor.

Hic bir video ve kurs, oyun yapmayi ogretemez.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 12 Temmuz 2019; 10:0:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutmayayım buraya dönecem
  • Sen ne arayacağını bilememişsin. Önce unitynin bizati kendi videoları var oradan başla.

Yok öyle, 20 dk da oyun yapmayı öğretiyoruz videosu.
  • Aslında Youtube'da çok kaynak var... Ama birçoğunun hevesi olanlar eğlensin diye yapıldığı doğru. Ben sina5an adındaki kanaldan başlamıştım öğrenmeye. Teşvik edici ve öğretici. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca adam kanalda birçok eğitim videosu yayınlıyor, güzel de öğretiyor.
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Davetlisiniz hocam :) [Software Developers TR]
    Discord
    Join the Software Developers TR Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/QS2tYr7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burda seni böyle dc sunucularına falan davet edenlere bakma onlar kendi primlerini kassınlar. Senin yapacağın şey önce C#'ı bilmiyorsan onu öğren sonra başla Unity'e. Ha C#'ı biliyorsan aç Unity'i al sana kaynak
    docs.unity3d.com
    Unity - Scripting API:
    https://docs.unity3d.com/ScriptReference/.
    Yetmedi mi ? Brackeys :https://www.youtube.com/user/Brackeys . Yetmedi mi ? Aç Sample Project'leri içindeki kodları kurcala değiştir Bir şey de sorun mu yaşıyorsun hata mı veriyor ? Al kapı gibi https://stackoverflow.com.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 15 Temmuz 2019; 11:58:0 >

• Brackeys - unity için gerçekten güzel
    Blackthornprod - Daha çok 2D oyunlar üzerine yoğunlaşan ve yine unity kullanan bir kanaly
    Arrimus3D - 3D modelleme üzerine en iyi kanal bence

öğrenmek için ders1 ders2 ders3 şeklinde kaynaklar güzel değil daha çok aradığın şeyi bulmaya çalış. Örneğin bir oyun geliştirmeyi dene ve karekterinin öldüğünde cesedin yere düşmesine ihtiyacın var, bunu nasıl yapacağına dair araştırma yap şahsen en hızlı öğrenme methodu bence bu. üstteki kanallarda bu aradığın şeyleri bulmana bence yardımı dokunacaktır
  • Hocam ben 3d oyunumu yapıyorum unityden.
    İlk oyunum ve gereken şeyleri teker teker videolara bakarak yaptım. Giriş seviye c bildiğim için bazı noktalarda hazir aldığım c# kodlarini oynayıp işime göre kullanabiliyorum. Su an bölüm tasarımları kaldi onlari da 3ds max den yapıyorum.

PlayStore hakkinda bilginiz mi var mi o isler nasil oluyor ?
    Reklam ekleme vs
    Sonra güncelleme olayı falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar dediğiniz youtuberları biliyorum ve güncel olarak da videolarına bakıyorum,
    neyse sorun çözüldü,bana tüm basicleri öğreteck bir şey arıyordum;düzgün bir tane udemy kursu aldım ondan öğreniyorum,sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draxhtar

Arkadaşlar dediğiniz youtuberları biliyorum ve güncel olarak da videolarına bakıyorum,
    neyse sorun çözüldü,bana tüm basicleri öğreteck bir şey arıyordum;düzgün bir tane udemy kursu aldım ondan öğreniyorum,sağolun
    aldığınız kursun linkini paylaşabilir misiniz
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    https://www.udemy.com/unity2dplatformer/

bundan sonra bir aydınlanma oldu bana, anladım ki zaten her şeyi öğretecek "bir" kaynak yokmuş. Ancak bu çok iyi temellendiriyor ve adamın kodları en doğru kodlar.
    bir önerim: bir şeyde kafan takılırsa sabır et, videonun sonuna gidince anlıyacaksın( gerçi zaten kursta ilerledikçe bu alışkanlık olacak )

bu kurstan sonra youtubedaki tutorialları rahatça izleyebilirsin gerekirse...
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    playstation hakkında çok bilgim yok ama xbox hakkında var, şu videoyu attığım kanalda ps videosu da olması lazım...https://www.youtube.com/watch?v=NglZrJHm1Y0

Reklam ekleme "how to add ads to your game" tarzı bir şeyler yazınca çıkıyor, çok tutorial var, mantığı oyunucuy bir reklam sağlayıcısına bağlıyorsun, para işini reklam sağlayıcısıyla hallediyorsunuz aranızda.

Güncelleme işi de google play'den yapılıyor sanırım, yeni sürümü yükle tarzı bir şeyi vradır diye tahmin ediyorum daha hiç oyun yüklemedim google play'e

Not: Konsolların birbirinden farklı işleyişleri var ancak genellikle sen başvuru yapıyorsun, hepsinin bazı şartları var (internetten bulabilirsin "how to publish games on playstation" or "nintendo switch") yine genellikle onlar oyununu oynuyor, bir kalite standartından geçiyor ve ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.