Şimdi Ara

oyun hakkında. yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım ama oyun tamamen yabancı oldugu icin sizlerer sorularım var :)
    ilk önce oyunu:http://www.aionfreetoplay.com/website/ buradan indirdim buraya kayit oldum doru yoldamiyim ?

oyunda 8 lwlim görevlerle uğraşıyorum ama zor geliyor .d bu pvp sistemi iki irkin savaşdığı karşı irki öldürdükce puan kazanma sistemi demi örn:knight online

oyunda son lwl kaç hangi serverde oynamaliyim biraz garip sorular sordum ama yardım edicekler icin şimdiden teşekkür ederim.

• Evet dogru yoldasın:) Oyunda lvl kasmak görevlerle biraz kendini sıkarsan 2 haftaya 60 lvl olursun en yüksek lvl 60.Aynı knight gibi national puan var.Hatta bu puanlarla item alıyorsun knighttan sonra pvpsi en iyi oyun bence.Ve zaman isteyen bir oyundur.Günlük yapman gereken görevler var ve bu görev cok önemli ilerki lvllerde ögrenirsin.Serverına gir bir Turk legionuna yardımcı olurlar.İyi oyunlar şimdiden:)
  • şuan iş yerindeyim inan serverin ismini bile bilmiyorum :) en üstteki server server olarak hangi serverde oynamamı önerirsiniz iyi lwl kasmak zor degilmiş yani 2 haftada 60 olunuyorsa süper item olayı nasıl :D knighttaki gibi degildir inş
  • Anuhart yada Nexus serverlerinden birini terçihet.Diğerlerine göre en yeni server bunlar
  • NEXUS dakı durumu bılmıyorum ama anuhart elyo tarafında türk kaynıyor elını sallasan turke carpıyor 7-8 tane turk legıonu mevcut...
  • hiçbir şekille knightla alakası yok.para basıyım item alıyım diye birşey yok oyunda.
    oynamaya devam et mmorpg geçmişin varsa çözersin oyunu az çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız icin teşekkürler arkadaşlar job olarak yani karakter hangisini tercih etmemi isdersiniz ?
  • Carus un başliği altinda ben de yararlaniyim korsan soru sorarak.:) Dark Poeta da Reflect olayi nedir. Bir kac kez Tabahata ulaşmamiza rağmen benim yüzümden yattik.Üstelik o boss a ulaşmamız bir kac saatimizi alıyor ve dolayisiyla cok tepki alıyorum. Templar idim ama Ranger karakter actim bu tepkilerden sonra:D
  • nexusta 60 lvl satılık glad

60lvl cift cond arena seti we 55-60 ap takıları wardır.

kahrun spear
    vasharti gs
    +8 stormwing spear
    washarti sword
    lannok gs
    vs. vs

uzerinde 100-150 kadar mitril vardır . 80kk kinah ...istege baglı kinah 300kk yapılabilir.

ilgilen arkadaslar pm veya 5417806880 msj atabilir

acill ucuza vericem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.