Şimdi Ara

OYUN İÇİN BU LAPTOPLARDAN SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben açıkçası monster'a performans olarak güvenim tam fakat vidyolarda izlediğim kadarıyla ortalama 75-80 derecede geziyor oyunlarda bu yüzden tedirgin ediyor beni soğutucuya birazda bu yüzden yöneliyorum kafam sürekli karışık durumda acaba ilerleyen zamanda bu ısılar ciddi sorun çıkarır mı diye de düşünüyor insan :)
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    laptop sıcaklığı için ideal cpu ve gpu sıcaklığı ne kadar bunu araştırıp ona göre yorum yapmak daha doğru bence
  • 007captiva kullanıcısına yanıt
    torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam inanırmısınız bunu görmüştüm tam foruma giriyordum sormak için :) 1050ti tartışmasız iyidir fakat 2gb den dolayı drop yermi acaba ?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    hocam monster'da gözlemlediğim kadarıyla ağır oyunlarda gpu 80-81 leri görüyor cpu'da 70 civarıydı onun harici cs go gibi oyunlarda da gpu 70-72 cpu 65 lerde geziyordu vidyolarda
    2gb 1050ti ilk defa görüyorum..

o zaman sıcaklık normal. diğer markalarda nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

2gb 1050ti ilk defa görüyorum..

o zaman sıcaklık normal. diğer markalarda nasıl acaba
    2gb olması ekran kartının işlemci performansına etki eder mi acaba hocam birde 2gb vram kullanan oyunlar varmıdır :)
    Açıkçası banada garip geldi 2gb 1050ti olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 1 Haziran 2018; 22:54:59 >
    2gb ekran kartlı laptop şu an alınmaması gereken laptop. en az 4 olmalı. ama o laptopta 2gb olduğunu sanmıyorum. ya da 1050ti yok 1050 var. mediamarkt bi ara öyle bi hata yapmıştı. 1050 4gb diye sattığı lenovo laptoplarda 2gb 1050 çıkmıştı

Listeme ekliyorum hocam bunları asusun 4gb lik 1050ti modelini ve bu monsteri da ekledm ayrıca teknosaya sordum 4gb olduğu kesin mi bir yanlışlık olmasın diye eğer doğruysa teknosa mağazasından da alabilirim, 10 gün içinde para durumuna göre kesin karara varacağım birde monsterda kredi kartına taksitlendirince faiz koyuyor gördüğüm kadarıyla buda bir etken :)
    herşeyi düşünmek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

Listeme ekliyorum hocam bunları asusun 4gb lik 1050ti modelini ve bu monsteri da ekledm ayrıca teknosaya sordum 4gb olduğu kesin mi bir yanlışlık olmasın diye eğer doğruysa teknosa mağazasından da alabilirim, 10 gün içinde para durumuna göre kesin karara varacağım birde monsterda kredi kartına taksitlendirince faiz koyuyor gördüğüm kadarıyla buda bir etken :)
    Hocam bu asusun gpu 4 gb kesin mi? Herhangi bir kronik sorunu var mıymış acaba ben de bu segmentte laptop bakıyorum da monster 7700hq ve 1050ti modeli çok cazip ama internetteki yorumlar çok çelişkili olduğu için kafam karıştı? Siz ne karar verdiniz?
  • aOnn1453 A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası monsterlarda kronik bir sorun duymadım sadece malzeme ve plastik kalitesinden şikayetçi kullananlar genelde ama genel olarak ısı değerleri diğer makinaların üzerindeymiş benide tedirgin eden nokta buydu. Asusu teknosaya sordum asuslarda %25 indirim var 4 hazirana kadar dedi modeli söyledim bilmiyorum bir bakıcaz artık ama şuan itibariyle asusa daha yakınım gibi 1050ti olması gözümü döndürdü

Edit: ama tabiki 1050ti' ın 4gb olduğunu kendim görmeden almam yani şahsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 2 Haziran 2018; 21:48:34 >
  • quote:

herşeyi düşünmek lazım :)
    Hocam bugün asus fx553ve modelinin siparişini verdim stoklarındakiler sanirım epey azalmiş bende kaçırmadan sipariş verdim ekran kartıda 4gb 1050 ti'mış bugün bitiyormuş kampanyası asusun kısacası asusa güveniyorum hayırlısıyla en geç 2 güne elimde olur windowsta kurulu geliyomuş ekstradan 250 tlde alışveriş çeki veriyorlar sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun :) ben de bugün şu videoyu izlemiştim youtubeda önüme düşmüştü.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-DuqoDVk8Q&t=

ve dedim ki adamlar yapıyor harbiden. sen de izle için ferah etsin :)

dediğim gibi 2gb 1050ti yok. videoda da 2gb diyor ama ben daha önce duymadım 2gb 1050ti
  • quote:

Hayırlı olsun :) ben de bugün şu videoyu izlemiştim youtubeda önüme düşmüştü.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-DuqoDVk8Q&t=

ve dedim ki adamlar yapıyor harbiden. sen de izle için ferah etsin :)

dediğim gibi 2gb 1050ti yok. videoda da 2gb diyor ama ben daha önce duymadım 2gb 1050ti
    Teşekkur ederim hocam zaten şubedeki arkadaşta dedi bunun normal fiyatı 5bin küsürmüş 4 günlüğüne indirimde dedi sanırım bugün son günüymüş ama ısınma umarım asuslarda olmuyordur siz asus kullanıcısı olarak daha iyi bilirsiniz
    Edit: en azından malzeme kalitesi monster dan daha iyidir diye düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 4 Haziran 2018; 13:4:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Isınmayan laptop yok, her laptop ısınır. Önemli olan o ısıyı dışarı atabilmek. Benim laptopta soğutma olarak şu an bile soğutucu ihtiyacım olmuyor. Ve macunu değişeli 3 sene olcak :)

Ayrıca senin laptop 5bin değil normalde 4300 civarı ve bu ara alınabilecek en iyilerden birisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    monster'a göre + ları 1050ti + optik sürücü var(araba orjinal teyp oldugundan ihtiyacım oluyor )+ w10 yüklü ve malzeme kalitesiyle soğutma sistemi anlattığınız gibi daha iyi olduğundan şüphem yok tüm bunlara rağmen ödediğim fark 300tl bu arada gtx 1050 ile 1050 ti arasında çok fark varmı hocam laptop larda ? ve sizin makinenizin özellikleri nelerdi ?

Edit: şuan gördüğüm kadarıyla makinede tek ama büyük bir fan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 4 Haziran 2018; 13:43:49 >
    %20-%25 gibi fark var. bence bu farklara değer :)

bende asus k52jt vardı :https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230001

ve 9 sene götürdü sağolsun. ilk formatımı 2015te attım. ve iç temizliğini 1 defa yaptım o da 2015te. onun dışında 2 sorunu oldu, birisi batarya, diğeri cd-rom sürücüsü.bunlar için garantiye verdiğimde laptop aynı şekilde bana döndü. paketten çıkardıklarına bile inanmadım. bu yüzden teknik servis vasat dedim :) onun dışında servislik durumu olmadı. ve 10-12 saat ful açık + 6-7 saat civarı lol oynarken soğutucusuz aşırı ısınma gibi bi durumu yoktu hiç.

edit: bataryayı kendim dışarıdan satın aldım. batarya sorunu kalktı. cd zaten kullanmıyorum. şu an masaüstü yanında laptobu halen daha kullanıyorum sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 4 Haziran 2018; 14:18:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.