Şimdi Ara

OYUN İÇİN BU LAPTOPLARDAN SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    darboğazlık bir durum söz konusu değil senin sistemde. bende de var aynı muhabbet. ram yetmiyor. ayarları medium civarına indirirsen sorun yaşamazsın. ben just cause 3 ilk açtığımda oyun " low memory" hatası verdi. ayarları az bişey kıstım sonra girebildim. high-ultra değil de med-high ayarlarsan olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

darboğazlık bir durum söz konusu değil senin sistemde. bende de var aynı muhabbet. ram yetmiyor. ayarları medium civarına indirirsen sorun yaşamazsın. ben just cause 3 ilk açtığımda oyun " low memory" hatası verdi. ayarları az bişey kıstım sonra girebildim. high-ultra değil de med-high ayarlarsan olur diye düşünüyorum
    Ultra high medium karısık yaptm hocam oldu donma olmuyor. Demek ki sıkıntı ram yetersizliğiymiş bu oyun ram e epey ihtiyaç duyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bf1 de öyle. bu yıldan sonra çıkacak oyunlar için 8gb yetmicek sanırım
  • quote:

aynı şekilde bf1 de öyle. bu yıldan sonra çıkacak oyunlar için 8gb yetmicek sanırım
    8gb eklemek gerekir ram fiyatlarıda epey yükselmiş ancak bendeki ram'in tam marka modelini nerde görebilirim ? Birde sağlam etkili bir sogutucu almam gerek forza da 81 82 dereceleri görüyor

Cpu-z programını indir onda yazıyo olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Cpu-z programını indir onda yazıyo olması lazım
    Teşekkürler hocam bu arada soğutucu olarak bir oneriniz varmı 80-100tl bandında veya vakumlular hakkinda birşey diyebilirmisiniz ?

soğutucu olarak pek bilgim yok ama şu 2 şey önemli benim için;

-sessiz olacak, yoksa fan sesi uzun kullanımda baş ağrıtıyor.
    -fan rpm hızı piyasada ortalama 800 rpm. bu hızın 1000rpm olan modelleri tercih ediilebilir.
    -everest,inca gibi markalar olmayacak.

şahsen ben şunu alırdım, bunda da 10 derecelik düşüş söz konusu. ne kadar iyi bilemiyorum tabi. ama fonksiyonları güzel

https://www.youtube.com/watch?v=FThFebgORbM

vakumlu soğutucu incelemesine de baktım ama o sanırım ara ara kullanılacak bişey. sürekli açık kalır mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.