Şimdi Ara

OYUN İÇİN BU LAPTOPLARDAN SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam ama zaten batarya ve cd rom sorunları her laptopta var benim şuan ki lenovo'da batarya 2 saat civarı ve bazen anlamadığım şekilde 1 saate bile düşüyor %100 iken cd rom zaten şuan bitik %20-25 fark epey varmış özellikle forza horizon 3 ü ultrada oynatmasını istiyordum gtx1050 bunda biraz yetersizdi sanırım 1050ti bu farkı kapatır :)
  • Monster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    inşallah, aldığın zaman deneyimlerini paylaşırsın artık :)
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    paylaşıcam hocam inşallah birkaç güne gelicek kargo olarakta ups ile gelicekmiş :)
  • Hangi siteden verdin ki ups ile göndermesi baya iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bulunduğum bölgedeki teknosa şubesi aracılığıyla verdim siparişi hocam ödemeyi oraya yaptım kargoyu sorduğumda ups ile gelicek dediler hatta bilerek mağazaya getirmelerini söyledim olası bir hasara karşı teknosa şubesinde gönül rahatlığıyla kutu açılımını yaparım çünkü iş vaktime denk gelir büyük ihtimal bari şubedekiler alsın ben gelmeden açılmasın dedim zaten :)
    iyi yapmışsınız. hayırlısı olsun artık :)
  • oyun için laptop alınmaz
    Hocam ne sipariş verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Hayırlı olsun :) ben de bugün şu videoyu izlemiştim youtubeda önüme düşmüştü.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-DuqoDVk8Q&t=

ve dedim ki adamlar yapıyor harbiden. sen de izle için ferah etsin :)

dediğim gibi 2gb 1050ti yok. videoda da 2gb diyor ama ben daha önce duymadım 2gb 1050ti
    merhaba 2gb 1050ti var.

https://www.msi.com/Laptop/GP62-7RE-Leopard-Pro.html

• wamad W kullanıcısına yanıt
    nvidia sitesine de baktım. up to 4gb yazıyor. 2gb olma ihtimali de varmış demek.

-senin laptop teknosada 4gb yazıyordu. aldığında 2gb çıkarsa iade et. yoksa vram farkı olmazsa 1050ti almanın esprisi kalmaz
  • quote:

nvidia sitesine de baktım. up to 4gb yazıyor. 2gb olma ihtimali de varmış demek.

-senin laptop teknosada 4gb yazıyordu. aldığında 2gb çıkarsa iade et. yoksa vram farkı olmazsa 1050ti almanın esprisi kalmaz
    Hocam asusu aradım bizzat ordan doğruladım fx553ve-dm407 tam model adı teknosadan aldım dedim asusta modeli doğruladı kart 4gb 1050ti dedi şimdilik şüphem yok bekliyorum kargoyu 2gb 1050ti olan fx553ve-dm416 modeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 5 Haziran 2018; 9:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen senin modelde 4 yazıyor. sen yazmıştın zaten 4gb diye teyit ettirdim demiştin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Hocam ne sipariş verdiniz?
    Hocam teknosadan aldım ama sanırım kampanya bitti 4 haziran son diyordu sitesinde fiyat 5800e çıkmış
    https://www.teknosa.com/urunler/125039935/asus-fx553ve-dm407t-intel-core-i5-7300hq-25-ghz-8gb-1-tb-4gb-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-156-oyun-bilgisayari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 5 Haziran 2018; 9:9:23 >
  • quote:

aynen senin modelde 4 yazıyor. sen yazmıştın zaten 4gb diye teyit ettirdim demiştin
    Evet hocam bide teknosadaki tüm modellerin sonunda T harfi var sanırım teknosa adından dolayı

Hayırlı olsun hocam, o laptopa bende bakmıştım ancak tek fan olunca almaktan vazgeçtim.

• Konuma mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim pcyi dün sipariş ettim ups ile bugün saat 12de mağazaya gelmiş gittim orda beraber yaptık açılışını sıkıntısı yok özellikleride aynı belirtildiği gibi 4gb 1050ti doğruladım malzeme kalitesi kasası çok hoşuma gitti şuanlık 2-3 saat kullanabildim driver ları kurdum windowsu ztn kuruluydu sadece kullanıcı ayarlarını yaptım açılış süreside düğmeye bastığım andan itibaren masaüstüne kadar 14-15 sn sürdü kutusu gayet güzeldi hasarsız geldi oyunlarda deneyemedim işe geldiğim için inşallah yarın deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 5 Haziran 2018; 19:16:47 >
    Hayırlı olsun :) 4gb olmasına sen kadar olmasa da baya sevindim. Şükür

Çok teşekkür ederim hocam :) w10 home versiyonu proya yükseltebilme imkanım varmı acaba home'da arka planda fazla uygulama çalışıyor gibime geldide :)
    o konuda bilgim yok ama özellik olarak haliyle pro daha dolu dizgin. onda daha fazla uygulama olur bence

windows
    Windows 10 Home ve Pro Karşılaştırması | Microsoft Windows
    https://www.microsoft.com/tr-tr/windows/compare

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.