Şimdi Ara

Oyun için hangi ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medal of honor, COD, Crysis 2, Hot Pursiut vs. gibi oyunları led tv'de oynuyorum. Artık full detay oynatabilecek, blueray film izletebilecek bir ekran kartı olarak ne önerirsiniz, fiyat önemli değil f/p olursa daha iyi olur ama fiyat uygun olursa pc'yide yenileyebilirim.

Edit : Sistemim Core 2 Duo E7200, 2GB Ram, 450W Asus psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 11 Mart 2011; 18:51:31 >

• Tüm sistemini yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Tüm sistemini yaz.

+

Bütçenizi belirtin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Tüm sistemini yaz.

+

Bütçenizi belirtin.

Editledim, fiyat önemli değil işlemci yeterli ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türco

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Tüm sistemini yaz.

+

Bütçenizi belirtin.

Editledim, fiyat önemli değil işlemci yeterli ise.

O zaman gtx 580 sli madem butce önemsiz .
  • Gtx580 hiç olurmu darboğaz olur
  • Kullandığınız kart nedir.
  • Sisteminze +2gb ram daha ekleyin.

Ekran kartı olarak powerınıza ve işlemcinize göre, HD5770-GTX460 768mb gibi kartları alabilirsiniz.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 11 Mart 2011; 22:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Kullandığınız kart nedir.

8600gt sonic , gta 4'ü en düşük ayarda bile zevk alarak oynayamadım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 11 Mart 2011; 22:21:11 >
  • Bütçe önemli değil ise yeni pc toplasın o zaman.
  • quote:

quote:

O zaman en az 5770 yada gtx460 Yada 2.elde 350tl ye iyi bir kart alınabilir ancak işlemci kısıtlı 5770bile fazlasıyla yeter.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman en az 5770 yada gtx460 Yada 2.elde 350tl ye iyi bir kart alınabilir ancak işlemci kısıtlı 5770bile fazlasıyla yeter.

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

Bütçe önemli değil ise yeni pc toplasın o zaman.

Hocam 500 üstüde veririm ekran kartına ama 500 üstü ekran kartı ile sistem toplayacaksam 2bin tl'yi geçmem gerekecek, biraz aşar şimdilik. O yüzden amacıma ulaşabileceksem, bu işlemciylede isteklerimi elde edeceksem ekran kartında sınırım yok. Sonra i5 bir sistem toplarsam artık yine yeni alacağım ekran artıyla idare ederim heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 12 Mart 2011; 0:43:24 >

• Peki marka, model olarak ne önerirsiniz, hangisinin performansı bana tam uyar? Mesela bu kartı bu kartı gördüm ama iyi yorumlarda fazla yok gibi.

Bir de modellere bakarken çipsetinden başka nelerine dikkat etmeliyim. GB olayı önemli değil sanııyorum?
  • Siz diyorsunuz öyle bir ekran kartım olsunki;Işlemcimle tam uyum içinde olsun ne işlemci nede ekran kartı darbogaz yapmasın.Ikiside birbirinine tam yetsin boşuna masraf yapmayayim diyorsunuz.Şimdi size power i değiştirmeden alabileceğiniz en mantıklı seçim hd5770 gtx460 yada 2el 5850alın.5850 300tl ye süper olur 170watt enerji tüketimi var.gtx470alana kadar 5850alın ikiside ayni seviye kart boşuna 150tl gibi fark vermeyin.5850bile çok çok fazla size.Ama en mantıklı en performanslı ucuz çözüm.
  • quote:

Siz diyorsunuz öyle bir ekran kartım olsunki;Işlemcimle tam uyum içinde olsun ne işlemci nede ekran kartı darbogaz yapmasın.Ikiside birbirinine tam yetsin boşuna masraf yapmayayim diyorsunuz.Şimdi size power i değiştirmeden alabileceğiniz en mantıklı seçim hd5770 gtx460 yada 2el 5850alın.5850 300tl ye süper olur 170watt enerji tüketimi var.gtx470alana kadar 5850alın ikiside ayni seviye kart boşuna 150tl gibi fark vermeyin.5850bile çok çok fazla size.Ama en mantıklı en performanslı ucuz çözüm.

Tamam bu çipsetlere bakıyorum , hangisi uygun olursa onu alırım artık. fakat ayrıca öğrenmek içinde soruyorum o yüzden hani çiğset tamam onun yanında bir ekran kartına baktığım zaman çekirdek ya da bellek hızı mı yoksa bellek arayüzünün mü(kaç gb) yüksek olduğuna bakmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 13 Mart 2011; 14:35:13 >

• Gpu da hız için birçok faktör önemlidir.Öncelik çekirdek hızı yani yonga frekansidir.Sonra bellek hızı ddr5 vs.En son 1gb yada 2gb mi özelliğine bakılır.Bu konu çok derindir.5850al gerisini öğrenirsin.Şimdi araştırdıkca kafan karışır.
  • Tamam çok teşekkür ediyorum, umarım en yakın sürede alırım. Bu arada benim işlemciyide i3 540 ya da 2100 ile kıyaslarsak fark çok mu yani sistem değişikliğine değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.