Şimdi Ara

Oyun için Para Kazanmak..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun dünyasında paraya ihtiyacınızın oldu zamanlar olmuştur, zamanınızın çoğunu ya bilgisayar başında yada android-iphone telefonunuzun yanında geçiriyorsunuz ve bu zamanı paraya çevirme vakti geldi.

Programın amacı siz programı android telefonunuza kuruyorsunuz sonra gelen reklam,videoları tıklayıp istenenleri yapıyorsunuz puan kazanıyorsunuz. Googleplay yorumlarına göre ödeme yapılıyor.

5000 Puan = 5$ (Paypal Ödeme)

Parayı 1 günde kazanmak mümkün. isteyen denesin.

ve Programa girdiğinizde sizden referal kodu isteyecektir. bu referal kodunu yazarsanız 0,25$ yani 250 puan kazanacaksınız kullanımı çok kolay yakında buraya videolu anlatım yapacağım

250 Puan Kodu: TAPEC12682
    GOOGLE Play Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapporo#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLnRhcHBvcm8iXQ..
    Konu soru ve sorunlarınızı burdan çözelim.

FACEBOOK SAYFASI:https://www.facebook.com/tapporoapp

ÖDEME GELDİ GENÇLER 5000 PUAN KARŞILIĞINDA 5$ TALEP ETMİŞTİM.

1 Gün içerisinde yattı ödeme.

• gerçekten yararlı bir bilgi olmuş.bende çok duyuyodum böyle şeyleri ama geneli sahte filan diye düşünülüyor.resimdende görüldüğü gibi gerçek.bi denemek lazım, sonuçta p2p parazı zor oluyor bir öğrenci için

EDİT:siteye baktımda sadece adroid e yüklenen bişey sanırım.benim android telefonum yok.bu tarz şeyleri pcde yapacağım bi yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 24 Ocak 2013; 13:46:39 >
  • Pc de yapılan yerlerde genellikle sorun teşkil ediyor. Çünkü Pc üzerinde istediğiniz işlemi kolaylıkla yapabiliyorsunuz ve reklam verenlerin doğrudan son kullanıcıyı yakalaması için cep telefonuna eğilim fazle ve gelir olarakta makul bir durum sergiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.