Şimdi Ara

Oyun icin performans karsılastırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben laptop alacağım ve victor almaya karar verdim ama victor un 100 lerce kombinasyonu var seçim hakkı tanımaları harika bir özellik simdi su konularda kıyaslama bekliyorum

İ7 mi İ5 mi? Neden ?

Nvdia 850&950&860

Harddisk 500 gb 5400 Rpm mi yoksa 7200 rpm mi

İslemci ve harddiskin oyun performansi acisindan ne derece farkedecegini ogrenmek istiyorum
    benim tercihin ise
    ->İ5islemci nvdia geforce 950m 500 gb 5400 rpm
    böyle laptop 2200 TL ye denk geliyor öneriler ve kiyaslamalarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle bildiğim kadarıyla i5 ve i7 işlemciler oyunlarda eşit derecede besleme yapıyor yani hiçbir fark olmaz olursa da çok çok az bir şey olacaktır.çizim falan yapmayacaksan i5 tercih edebilirsin.
    ekran kartı olarak 850 ve 950 hemen hemen aynı performansı verirken 860 bunların çok üstünde performans verir. 860 iyidir.
    disk dönüş hızı(rpm) ise 7200rpm iyi tercih olacaktır.5400te pc geç açılır geç işlem yapar oyun ekranı daha yavaş dolar dosya aktarımı vb. olaylar hep daha yavaş olur ama oyunda fps falan etkilemez tabi ki.
    ve eğer bütçen yetiyorsa ssd taktırıp windows ve birkaç oyunu ssdye yüklemen iyi olacaktır
  • Tesekkür ederim yorumun için

• Up

• i5 i7 olayını açıklamış zaten.ciddi fark yok.şu linke bakabilirsin.
    http://www.gaminglaptopsjunky.com/i5-vs-i7-midrange-gaming-performance-test-gt-850m/
    Ekran kartı sıralaması 860m>950m>850m diye gider.
    hdd alacaksanız 7200rpm almanız faydanıza.ileride ssd alırsanız çok daha iyi.bu arada 1tb hddye ihtiyaç yoksa ve 7200rpm istiyorsanız pcyi hddsiz alır, başka yerden 500gb 7200rpm hdd alıp kendiniz takıp kullanabilirsiniz.fiyat olarak pek farketmez ama fırsat bulup ucuza getirirsen iyi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tesekkur ederim

• Peki 500 gb 5400 rpm alip yaninda sadece alsam onuda takabiliyormuyum öyle olur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.