bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? oyun için düşünüyorum.tşkler
Bu tür bir sistem daha iyi ve uzun süreli olur;
Sata 3 + Usb 3.0 + Raid + 6 çekirdek işlemci destekli.
o ekran kartından uzak dur. 5850 yada gtx460 al. amd düşünmen daha mantıklı
AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci ASUS M4A87TD/USB3, AMD 870G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3 KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM DUAL KIT SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) MSI GTX 460 N460GTX Cyclone 1GD5/OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 725/3600 AeroCool VS-9 550W 9 Fan Yuvalı Mid-Tower Oyuncu Kasası
önerileriniz için teşekkür ederim. bi sorum olacak. neden kimse intel önermiyor amd o kadar iyi mi? çok ısınıyor diye duyuyorum amd işlemciler hakkında çok fazla birşey bilmiyorum.
Oyun için AMD verilen paranın hakkını daha fazla verir. AMD işlemcilerin ısındığı sadece sözden ibaret, yok öyle bir şey.
1. her işlemci ısınır bazıları daha çok ama güncel işlemciler için amd çok ısınıyor demek çok doğru olmaz
2. intel işlemci + anakart fiyatları dahayüksektir. aynı fiyata benzer amd işlemci+anakart alıp kalan parayı diğer bileşenlere yatırabilirsiniz (örnek sizin sisteminizle arkadaşların önerdiği sistemler)
3. f/p açısından o kadar iyi olmasa bu kadar kullanıcı amd tercih etmezdi
4. yinede ben intel istiyorum derseniz yazdığınız sistem 5830 ekran kartı dışında güzel hdd'yi f3 serisi samsung öneririrm
quote:
Orijinalden alıntı: ceycey11
1. her işlemci ısınır bazıları daha çok ama güncel işlemciler için amd çok ısınıyor demek çok doğru olmaz
2. intel işlemci + anakart fiyatları dahayüksektir. aynı fiyata benzer amd işlemci+anakart alıp kalan parayı diğer bileşenlere yatırabilirsiniz (örnek sizin sisteminizle arkadaşların önerdiği sistemler)
3. f/p açısından o kadar iyi olmasa bu kadar kullanıcı amd tercih etmezdi
4. yinede ben intel istiyorum derseniz yazdığınız sistem 5830 ekran kartı dışında güzel hdd'yi f3 serisi samsung öneririrm
teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme