Şimdi Ara

Oyun Icındekı Ahlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar anlamıyorum bu kın bu kavga ne dıye ben bu oynu oynamaya baslıyalı 2 hafta oldu ama ıkı hafta ıcersınde gorduklerım benı sok ettı tum mıllet bırbırıne kufur edıyor ustelık bu kufurler ana bacı muhabbetıne kadar ılerlıyor.sonucta bu bır oyun ve oynuda oyun gıbı oynamak lazım sen bırısını oldurdugun zaman zavk alıyorsan ozaman olduruldugun zamanda zevk alıcaksın...burada oynayanların cogu aklı basında ınsanlardır herhalde bırbırımıze kufur etmekle hıc bır sey cozulmez arkadaslar....

bu arada su tablet olayını ben hala cozemedım donusum yapıyorum bazı seylerı sılaha veya elbıseye basıyorum ama aynı tabletlerı bazen bastırmıyor bılen varsa soylerse sevınırım....

herkeze iyi oyunlar ...

oyundakı nıck : setuta2 (oyunda 3 tane setuta var karıstırmayalım)

• Önce tablet olayına cevap vereyim.Tabletleri magic stoeneye çevirdikten sonra kullandığında yüzde yüz tutacak diye bir olay yok.Bazısı yanabilir bu normal.Ayrıca yükseltme yaptığın her ne ise (int -str vd.) %100 olmuş ise daha taş basamazsın artık %100 olduğu için bir manası yok.
    Gelelim ilk yazdığına.Evet millet bunun bir oyun olduğunu unutuyor.Herkes kendini kaptırmış oynarken biri ona dokunsa patlıyor ve en olmadık şeyleri söyleyiveriyor.Bu bir trans hali ve sen o oyuncu trans halinde iken ona dokunuyorsun.İster oyun kuralları dahilinde olsun isterse yanlışlıkla bir dokunma. Oyuncu hemen tepki veriyor.Çünkü kendinden geçmiş bir halde iken onu uyandırdın ve cezan ağır olacak.Bu online oyunlar insanları bu hale soktuğu için böyle bir tepki alıyorsun.Kısaca durum vahim.Bu trans halinden kurtulmak için oyun olarak oynamak ve oyunun oyuncağı olmamak lazım.Küfür etmenin hiç savunulacak bir tarafı yok ama eden adamın hali bu.Artık bunda öte laf etmenin alemide yok.
    Gençlik olarak küfür seviyemizin düştüğünün bir göstergesi.Türk insanına yakışmayan bir seviyesizlik.Aile içi eğitimin alınmadığının bir işareti nederseniz deyin. Bu seviye bu oyunlarla dahada düşmeye mahkum.Okul ve aileden uzaklaştıkça, bu ekrana mahkum olan; dünyası ve akıl hocası bu olanın seviyeside bu kadar olur diyelim ne büyük bir acı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 9 Ocak 2007; 12:12:05 >

• OYUNDA ----18--- Altındakiler dolaşıyo...CVP NEDENİ BU OLABİLİR AMA KESİN NEDEN BU
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

OYUNDA ----18--- Altındakiler dolaşıyo...CVP NEDENİ BU OLABİLİR AMA KESİN NEDEN BU

sanki 18 yaş üstü küfür etmio benim yaşım da 18den küçük sor bakalım guilddekilere küfür ediomuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmareshadow

quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

OYUNDA ----18--- Altındakiler dolaşıyo...CVP NEDENİ BU OLABİLİR AMA KESİN NEDEN BU

sanki 18 yaş üstü küfür etmio benim yaşım da 18den küçük sor bakalım guilddekilere küfür ediomuyum

aslında 18 + lar nasıl küfür ediyo bende 15 yaşındayım ama bana bulaşan olmadıkça ben kimseye bulaşmam küfür anında tek cevap:LoL bu kadar

• arkadaşalr siz küfür etmiyor olabilirsiniz ama bende arkadaşın dediğine katılıyorum
    genellikle 13-14-15-16-17 yaşlarındaki insanlar küfür ediyor oyunda.çünkü konuşma şekline baktığımda küçük yaşta olduğu anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşalr siz küfür etmiyor olabilirsiniz ama bende arkadaşın dediğine katılıyorum
    genellikle 13-14-15-16-17 yaşlarındaki insanlar küfür ediyor oyunda.çünkü konuşma şekline baktığımda küçük yaşta olduğu anlaşılıyor.

alla alla senin annene kardeşine tüm sülalene küfür etse ne yaparsın abicim birde senden duyalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence cok sacma dusunceniz kufur etmenin yaşı mı olur !! Ben normalde kimseye kufur etmem ama bazı durumlar olur her turlu kufuru edrim olay yas meselesi deil ordaki mesele neye kufur ettigidir bence ( fakat bazıları gercekten ole şerefsizlikler yapabilior)
  • dostum öncelikle hosgeldın bu forumda öyle insanlar varmı bilmem ama oyundakı cogu insan gercek hayatla oyunu karıstırıyor bı kere thıefsen Türklere kesınlıkle dokunma yemedığın küfür kalmaz ben herseye alıstımda bı tek global atarak küfürleşmeye alısamadım bu kadar öküzlük olmaz eee verirsen ufacık bebenın elıne kredı kartı yapmadıgını bırakmaz tabı
  • levelin arttıkça böyle küfür olaylarıyla daha az karşılaşıyosun

jangan kısmında o tarz uyuz olaylar ve kişiler çok olur, bide türklere dokunulmaz diye bişey yok bu bi oyun isteyen istediğine saldırır, gerçi ben saldırmam ama saldırılmaz diye ibşey yok kişinin kendisine kalmış, başka bir türk bana saldırdığında da laf etmem tebrik eder geçerim yani

oyunda yenersin de yenilirsin de
  • biz küçüğüz diye meydan size mi kalcak allah allah.
  • yaw kardeş millet oyunda en güçlü olacam diye arka tarafını(anladınız siz) yırtıyo o yüzden gerginlik üst düzeyde. ayrıca küfretmenin yaşı olmaz ama genelde 18 yaş altı küfrediyo çünkü biçok çocuk o küfürlerin ne demek olduğunun bilincinde değil. onlara göre küfür sadece laftan ibaret...

ben 15 yaşındayım ben küfretmiyo muyum? evet ediyorum ama bunu globalden yazmıyorum ve globalde küfür görünce sayfayı kapatıyorum. serefsizlik yapan adama içimden ana bacı düz gidiyorum ama globale hiçbişi yazmıyorum. ama adam bilmiyo ki ben ona nası sövdüm. zaten söversin söversin sinirin geçer. o dediklerinin de olma ihtimali yoktur. ama bunu globale yansıtmak yanlıştır.
  • bence oyunda sewiyeye göre küfredilir.arkkım tibetde 68lwl kimse kufredemio bende onun yanındaydım bana sövüyorlar daha30lwllım:Dikimizde theiffiz ona bişey demiolar bana......... herşey sewiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Önce tablet olayına cevap vereyim.Tabletleri magic stoeneye çevirdikten sonra kullandığında yüzde yüz tutacak diye bir olay yok.Bazısı yanabilir bu normal.Ayrıca yükseltme yaptığın her ne ise (int -str vd.) %100 olmuş ise daha taş basamazsın artık %100 olduğu için bir manası yok.
    Gelelim ilk yazdığına.Evet millet bunun bir oyun olduğunu unutuyor.Herkes kendini kaptırmış oynarken biri ona dokunsa patlıyor ve en olmadık şeyleri söyleyiveriyor.Bu bir trans hali ve sen o oyuncu trans halinde iken ona dokunuyorsun.İster oyun kuralları dahilinde olsun isterse yanlışlıkla bir dokunma. Oyuncu hemen tepki veriyor.Çünkü kendinden geçmiş bir halde iken onu uyandırdın ve cezan ağır olacak.Bu online oyunlar insanları bu hale soktuğu için böyle bir tepki alıyorsun.Kısaca durum vahim.Bu trans halinden kurtulmak için oyun olarak oynamak ve oyunun oyuncağı olmamak lazım.Küfür etmenin hiç savunulacak bir tarafı yok ama eden adamın hali bu.Artık bunda öte laf etmenin alemide yok.
    Gençlik olarak küfür seviyemizin düştüğünün bir göstergesi.Türk insanına yakışmayan bir seviyesizlik.Aile içi eğitimin alınmadığının bir işareti nederseniz deyin. Bu seviye bu oyunlarla dahada düşmeye mahkum.Okul ve aileden uzaklaştıkça, bu ekrana mahkum olan; dünyası ve akıl hocası bu olanın seviyeside bu kadar olur diyelim ne büyük bir acı...

Kesinlikle katılıyorum.Bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekir

• quote:

Orjinalden alıntı: MANOFHELL

bence oyunda sewiyeye göre küfredilir.arkkım tibetde 68lwl kimse kufredemio bende onun yanındaydım bana sövüyorlar daha30lwllım:Dikimizde theiffiz ona bişey demiolar bana......... herşey sewiye

Yani sence seviye lvl ilemi alakalı?
  • Bence bu tarz oyunların dünya çapında yasaklanması lazım. Çünkü rakibinize yenildiğiniz zaman ister istemez sinirleniyosunuz ve yapabileceğiniz tek şey ağzınıza geleni söylemek. 1 Saat kervan götürüyosunuz yada 1 saat boyunca soyucak kervan arıyorsunuz yada hunter iseniz pvp yapabilecek thief arıyosunuz ve sonunda bulduğunuz adam sizin 10 20 lvl üstünüzde biri oluyo ve mecburen kaybediyosunuz. Sinirleniyosun kalkıp geliyosun berserk basıyosunuz olmuyo tekrar mefta hadi görev değiştirim diyosun farklı görevdeki kişiler ile yine aynı olaylar en sonunda olay patlak veriyo ve sinirden basıyosun küfürü hatta dahda öte klavye mouse parçalıyosun (kendimden biliyorum ) yapabileceğin başka hiç birşey yok çünkü ve tekrar köle gibi başlıyosun lvl kasmaya 10 lvl 20 lvl atlıyosun ama bi bakıyosun halen dikiş tutturamamışsın sahalarda. Bu tarz olaylarda küfür edenler bu yüzden ediyo ama bide globalden yada para isteyince vermediğin bana lvl kas yardım et denildiğinde olmaz kusura bakma dediğinde küfür edenler işte onlar insanlık seviyesi yoksun insanlardır. Ve ne zaman bi yabancı görsem ölmüş bana ''beni resliyebilrmisin lütfen'' der ama bizim türk gençliğinde pmden reeeeeeeeeeeeeeeeeeees res ulan demek vardır...

• bi Türkün teki bana ilk başta "pls res" dedi bende "skill yok" dedim "reslesene la" dedi "anlamıyon mu skill yok" dedim o da bana "beni reslemezsen senin ta ........" diye gitti. işte böyle insanlarda var(insan bile deil hayvan)
  • Boşverin arkadaşlar, ya bu oyunu oynayıp kör olucaksınız yada oynamayıp mutlu olucaksınız... Eğer ben oynamak istiyorum diyorsanız sonuna kadar lvl kasıcaksınız kimseye küfür etmiceksiniz kimseye kızmak gibi bi gaflette bulunmicaksınız çünkü oyunun kanunu bu güçlü olan kazanır. (ve hayatın, bide para kazanır buda bi güçtür.)
  • Ben 4 ve 5 aydır bu oyunu oynuyorum yaşım 27 ve küfre karşıyım. Knight oynamım ve oynamam da çevremde ki arkadaşlarımı bu oyunu oynayın diye tavsiyede bulundum daha önce de hiç online oyun oynamamıştım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım ve şimdi bırakamıyorum.

Oyun tek kelime ile harika ingilizcesini geliştirmek isteyen arkadaşlar için biçilmiş kaftan. Ama bu küfür meselesi gerçekten de çok canımı sıkıyor. Bir 2 muhabbetten sonra başlıyor küfre ki bu genelde 13 yaşında gençlerde görüyorum. biz nasıl ingilizce küfrü biliyorsak yabancılarda türkçesini biliyor ve konuştuğum yabancılarda hep siz terbiyesizsiniz diye konuşuyor. Bu oyun global bi oyun bu şekilde konuşarak kendimiz küçültmekten başka bişey yapmıyoruz ve gerçekten şiddetle kınadığım gibi utanıyorum da. gerçekten çok ayıp...

bu oyunu düzgün ve global biçimde oynayalım lütfen sonuçda bir oyun yenmekte val yenilmekte ama sonuçta oyun..

bu oyunu gerçekten oynayan veseviyeli sohbet edecek arkadaşlarla tanışmak oyunu birazdaha eylenceli hale getirmek isteyen arkadaşlar bana pm atarsa msn adresleri ekleyip konuşmak ve bilgi paylaşımı yapmak isterim. spartadaki arkadaşları bekliyorum saygılar...

• arklar eet oyunda çok şerefsizler olabilyo pvp yaparken adamı kesyosun sana ana avrat küfür kayıyo mesela ben troydaydım (bıraktım yeni serveri beklom) tr_thief diye bi adam var aynen böle biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.