Arkadaşlar aylık 80₺ gibi para veriyoruz. Verilen hizmet 8mbps şimdi gelip diyenler olucak. "Diğer firmalar o fiyata 25 mbps vb veriyorlar." O firmalarda kopma çok sık yaşanıyormuş. O yüzden tercih etmedik. Şu oyunu indirmek için 1 gün 8 saat bilgisayarı açık tutmak gerekiyor boş boş... Orada ki en yüksek değer ise telefonda 1gb internet vardı onu açmıştım. Bu oyun inerken offline oyun biliyor musunuz? Tavsiyeniz var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehuntermare -- 19 Ağustos 2020; 9:51:42 > |
Oyun İndirirken Zaman Kaybı
-
-
Hocam ethernet takılı mı? Benim internet 16mbps ve ethernet taktıktan sonra 2mbps ile yüklemeye başladı steam'de.
Sözleşme süresi dolsa Turkcell'e falan bakacağım 50mbps paketleri varmış sanırım burada altyapı da var.
Gerçe yıl olmuş 2020 hala 16 / 24 / 50 mbps hızlarla uğraşıyoruz ama neyse
-
Hızım 8mbps tam hız alıyorum. Fiyatlar çok yüksek. Yıllardır 70 80 TL veriyoruz fakat hiç altyapıda gelişim yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
50 megabit fibere 115 lira oduyorum.Saniyede 6mb download.Istesem 150 lirayada 100megabit vardi yani saniede 11mb download, gereksiz geldi surekli oyun indirmedigim icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Ağustos 2020; 11:17:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi firma dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: thehuntermare
Hangi firma dostum.Ttnet fiber.Fiber oldugu surece firma fark etmiyor.Eskiden superonline kullanirdim oda ayniydi.
Fiber malesef bizim burada yok...
quote:
Fiber malesef bizim burada yok...Fiber olmayan internetler cok kotu hem fiyatlar yuksek hem hiz dusuk.Uydunet diye bisey duymustum 35 megabit verebiliyor televizyon icin takilan uydu yerinden ama isin icinde çanak anten var ruzgar falan olunca ping ucabilir net yavaslayabilir.
Evet hocam kesinti vb işleri çok can sıkıcı işler güçler yarıda kalıyor. Ben diğer firmaları araştırayım bi.
silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 19:16:54 > -
80tl 8mbps internetden sonrasını okumadım
Hocam bizim yalın internet,ev telefonu yok ondan fiyat yüksek(5 10tl etki ediyor).
Superonline de 80tl ye 35mbps almak zor biraz.
Dediğiniz haklı diğer firmalara göz atayım.
Şuan sorguladım hipernet çekiyor 24mbps hız verebiliyorlar.
Durum vahim hocam yapacak bir şey yok... Diğer ülkelerde bu paralara ne internet alınıyor.
quote:
Hocam bizim yalın internet,ev telefonu yok ondan fiyat yüksek(5 10tl etki ediyor).
Superonline de 80tl ye 35mbps almak zor biraz.
Dediğiniz haklı diğer firmalara göz atayım.
Şuan sorguladım hipernet çekiyor 24mbps hız verebiliyorlar.Ttnet denedinmi zaten tum firmalar ttnet altyapisi kullaniyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Ağustos 2020; 11:30:7 >
quote:
Durum vahim hocam yapacak bir şey yok... Diğer ülkelerde bu paralara ne internet alınıyor.Diğer ülkeleri bırak ben 85 tl'ye 100mbps alıyorum 7-11mb indirme hızı
altyapın kaç mbps destekliyor
😆😆😆😆 türknet mi.
quote:
😆😆😆😆 türknet mi.Türknete hayatta bulaşmam onu alanlarıda uyarmıştım.
Kablonet[uydunet] kullanıyorum
Tv dahil oluyor pakete yabancı kanalların olması hoş bir detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Ağustos 2020; 11:33:5 >
Kesilme, ping artışı,hız kaybı sık yaşanıyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- evde altın nasıl saklanır
- üst üste karabasan basması
- nikah memuru konuşması metni
- ahmet kaya terörist mi
- açıktan işletme okumak
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X