1700 lira bütçem var bu paraya önerebileceğiniz en iyi sistem nedir sadece kasa olacak geri kalan parçalar elimde mevcuttur. Oyun bilgisayarı istiyorum genelde oyun oynayacağım GTA V i dondurmadan çalıştırabilecek bir sistem olması tercihimdir :) Kod yazmam da gerekecek bu bilgisayarda ama zaten ağır programlar yazmıyorum android için ve okul ödevleri için kod yazacağım. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
rdmzcn
kullanıcısına yanıt
Gta 5 in resmi sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı.Ancak oyun motorunu değiştirmediklerini göz önüne alırsak ve internetteki tahmini sistemlere göz attığımda çok yüksek bir sistem istemeyecektir.Ayrıca bu yıl konsoldan port etmediklerini de düşünürsek optimizasyon sıkıntısı da olmaz diye düşünüyorum.Bu yüzden ortalama bir sistem çalıştıracaktır.Aşağıdaki sistemle yüksek ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum.
rdmzcn
kullanıcısına yanıt
GTA 5 için sistem alcaksanız bence oyun çıktıktan sonra alın hem fiyatlar ucuzlar belki o zamana 1700 TL ' ye iyi bişey alırsınız yada 1700 TL ' lik bütçeniz biraz da olsa artar
Yukarıdaki arkadaşın önerdiği sistem güzel görünüyor.Sadece Ramleri 2133 MhZ'liklerle değiştirip Harddiski de Green değil Blue serisi yaparsanız daha yakışıklı olur
quote:
Orijinalden alıntı: berkcombil
Yukarıdaki arkadaşın önerdiği sistem güzel görünüyor.Sadece Ramleri 2133 MhZ'liklerle değiştirip Harddiski de Green değil Blue serisi yaparsanız daha yakışıklı olur
Bçesine tam denk getirmek istemiştim.Ayrıca 2133 mhz o kadar fark etmiyor yav denedim
Bende bütçede %10'luk bir esneme payı olabileceğine binayen yazdım zaten hocam
quote:
Orijinalden alıntı: rdmzcn
1700 lira bütçem var bu paraya önerebileceğiniz en iyi sistem nedir sadece kasa olacak geri kalan parçalar elimde mevcuttur. Oyun bilgisayarı istiyorum genelde oyun oynayacağım GTA V i dondurmadan çalıştırabilecek bir sistem olması tercihimdir :) Kod yazmam da gerekecek bu bilgisayarda ama zaten ağır programlar yazmıyorum android için ve okul ödevleri için kod yazacağım. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
önereceğim sistem zaten önerilmiş hddyi mutlaka blue yap ama.